- 11 Nisan 2007
- 88.264
- 519.606
- 1.223
Günaydn kızlar.artk zayıflamaya karar verdim.10 mayısta 90.0 kiloydum bunu kendime başlangıç sayıyorum.ilk basta hedefim 79 u görmek.hadi bismillah.
Hosgeldin bengisu :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydn kızlar.artk zayıflamaya karar verdim.10 mayısta 90.0 kiloydum bunu kendime başlangıç sayıyorum.ilk basta hedefim 79 u görmek.hadi bismillah.
gunaydin canim hosgeldinGünaydn kızlar.artk zayıflamaya karar verdim.10 mayısta 90.0 kiloydum bunu kendime başlangıç sayıyorum.ilk basta hedefim 79 u görmek.hadi bismillah.
gunaydin bonusumGunaydinn yavru kurtlarim benim![]()
gunaydin canim hosgeldin
gunaydin bonusum
daha hizlu mayalaasini sagliyo ondan koyuyorym canim bigazim daha iyu ama sesim bi tuhaf cikiti hele aksam olunca hic cikmiyiDimek sekerle tuz katiyon o niyeki acaba?
Birde uzun iyidir kisaltma sen feraceyi :)
Nasil oldu bogazin duzeldinmi?
Günaydın Yenacım valla sorma resmi paylaştım müzik kulaklarımda çınlıyorYasasin cok sevindim..
seni daha sık görecegiz..
hahaha :)
Günaydın napaysınız hal keyif yerindedir inşallah![]()
Günaydın canım şükür bugünüme sen nasılsın iyi misinGünaydın napaysınız hal keyif yerindedir inşallah![]()
Günaydın Yenacım valla sorma resmi paylaştım müzik kulaklarımda çınlıyor![]()
![]()
![]()
yaaTelefon zil sesimm bayılırım canım![]()
![]()