• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

diyet009.webp

:D :D :D

dafi dafi abla asuman abla hazir yogurtla sut mayaladinizmi hic?
Iyi olmaz biliyorum ama bugun bir maya bulamadim
Bazen bende mayalıyorum canım ama bazı markalarinki iyi oluyor bazısı bozuyor
sagol canim boyu uzun evet ben alisik degilim o kadar uzun giymeye belku biraz kisalttiririm ben de gecen s3ne lcw dwn almistim kot guzeldi uzundu da ama bu sene olmadi :oha:
ooo cok hosmus bonysum gule gule kullan

bende lisede cok yapardim oyle simdi bone takiyorum

hosgeldin ablam tam misafir bereketi olmus masallah
bonysum ben activia lar var ya onlarla mayaliyorum guzel oluyo hem ekside olmuyo sonrada bidahaki maya icin yogurttan bir kase aliyorum buzluga koyuyorum mayalicam zaman aksamdan buzdolabinin alt kisminda actirip oyle kullaniyorum bide mayayi dute katarken icine cay kasiginin ucuyla seker bi tutamda tuz koyuyorum

sagol canim
hadi haylrlisi hasibe :anne:
Güle güle giy canım cabucak bollassin inşallah

Günaydn kızlar.artk zayıflamaya karar verdim.10 mayısta 90.0 kiloydum bunu kendime başlangıç sayıyorum.ilk basta hedefim 79 u görmek.hadi bismillah.
Çok sevindimu canım

günaydınnnn güzeller hayırlı mutlu günler hepiciğinize:KK54::KK54:

tahlil sonuçlarında açlık şekerim çok yüksek dikkat edilcek ve diyet yapılcak başka bir sorun yok şükür ama üst sınır obez dediler yaaaaaaaa diyetisyende yuh diyecektim adama
Birşey çıkmadığına sevindim canım. Onuda atlatırsın inşallah
O üst sınır obez diyen Dr. Un beyni obez gözleride bozuk

Yok ne demek canım est. ben şükür ki Yaradandan gelen herşeyi başım üstüne imtihan bildim ve ne kadar zor olsada Rabbim sabrini verdi Elhamdulillah...Canim ben yavrumu 6.5 aylik hamileyken erken dogum nedeniyle yitirdim.3 gün yasadi savaşçı minnakim ama maalesef Ayitirdim.Allahim yavrumu benden daha çok sevdi ki sıfır gunahsiz yanina aldi melegimi :KK43:
Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar versin inşallah

Back
X