• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni ciciler alınmış. Yeni cici alan bütün güzeller cicilerinizi güle güle kullanın

Yine harikalar yaratmissin güzel kadın ..:KK9:
O senin güzelliğin canım

Dafi ablacim,cok güzel resim,manzara muhteşem..Sen de cok datlusun:)

Allah rahmet eylesin bonus..
Ben de okurum ins..Sayi ile mi,yoksa herkes istediği kadarmi okuyacak?

YENA YENA topramm,güle güle musmutlu günlerde giy cicileri:)
Sende çok tatlısın canım

Kasımpatı ben bulgur pilavina yeşillik dograyip limon sıkıp kısıra donustürüyorum
Yenacım karpuz aciktırdı
Erkenden çıktı evet epeyde güzeldi normalde hazirandan önce almam ben ama marketlerde bol miktarda var olunca canım istedi
Umrede bol bol yedik. Sıcakta çokta iyi gidiyordu. Şimdi hiç yiyesim yok

Canım Hoşbulduk âmin Allah Razı olsun hepinizden. Duanızı eksik etmeyin. Çok zormuş böyle beklemek..
Aramıza hoş geldin canım. Azmin daim olsun

Iyi geceler kizlar
Gecen kontrolde 2800du simdi 2970 olmus kilosu biraz az ama bizim icin onemli olan 2500un uzerinde olmasi dedi
Bi de gecen gittigimde karin cevresi biraz az olculuyor demisti simdi bakti bidaha pozisyonundan dolayi olcemedi ama boyu uzun dedi
Belki boyu uzun kiloda biraz az olunca karin cevresi az cikmistir diye tahmin ediyorum insallah bi sikintisi yoktur sagligi yerindedir
Cumartesi gunum bitiyor dedim o zamana dogum oazsa c.tesi nstye gel dedi dogum olna kadar gun asiri nstye gelirsin dedi eger hala dogum olmazsa tekrar konusuruz dedi
Bakalim yasayip gorcez Rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Bu arada iceriden eminenin sesi geliyo sohbet ediyo annemle uyumamak icin bakalim kacta uyuycak iyice gece kusu oldu o da ben ondan once uyurum herhalde ☺

Allah kolaylık versin inş canım, yoktur inş bişey bebiştede merak etme..

FB_IMG_1463543605223.webp
Günaydın canlarim musmutlu sabahlar diliyorum. Haydi inşallah cizgimizi bozmadan güzel bir gün olur :)

Günaydıınnn:KK200:
Yeni güne bismillah.. Bir küçük şişe limonlu ılık suyumu içiyorum şimdi betülü sallarken. Uyursa hemen güzel bi kahvaltı yapacağım. Bugün yarın mümkün olduğu kadar protein günü yapmaya çalışacağım..

Allah hepimizin yüzünü güldürsün:KK200:

Back
X