Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O senin güzelliğin canımYine harikalar yaratmissin güzel kadın ..![]()
Sende çok tatlısın canımDafi ablacim,cok güzel resim,manzara muhteşem..Sen de cok datlusun:)
Allah rahmet eylesin bonus..
Ben de okurum ins..Sayi ile mi,yoksa herkes istediği kadarmi okuyacak?
YENA topramm,güle güle musmutlu günlerde giy cicileri:)
Umrede bol bol yedik. Sıcakta çokta iyi gidiyordu. Şimdi hiç yiyesim yokKasımpatı ben bulgur pilavina yeşillik dograyip limon sıkıp kısıra donustürüyorum
Yenacım karpuz aciktırdı
Erkenden çıktı evet epeyde güzeldi normalde hazirandan önce almam ben ama marketlerde bol miktarda var olunca canım istedi
Aramıza hoş geldin canım. Azmin daim olsunCanım Hoşbulduk âmin Allah Razı olsun hepinizden. Duanızı eksik etmeyin. Çok zormuş böyle beklemek..
Iyi geceler kizlar
Gecen kontrolde 2800du simdi 2970 olmus kilosu biraz az ama bizim icin onemli olan 2500un uzerinde olmasi dedi
Bi de gecen gittigimde karin cevresi biraz az olculuyor demisti simdi bakti bidaha pozisyonundan dolayi olcemedi ama boyu uzun dedi
Belki boyu uzun kiloda biraz az olunca karin cevresi az cikmistir diye tahmin ediyorum insallah bi sikintisi yoktur sagligi yerindedir
Cumartesi gunum bitiyor dedim o zamana dogum oazsa c.tesi nstye gel dedi dogum olna kadar gun asiri nstye gelirsin dedi eger hala dogum olmazsa tekrar konusuruz dedi
Bakalim yasayip gorcez Rabbim hakkimizda hayirlisini versin
Bu arada iceriden eminenin sesi geliyo sohbet ediyo annemle uyumamak icin bakalim kacta uyuycak iyice gece kusu oldu o da ben ondan once uyurum herhalde ☺
Iyi geceler canim, saglikla gelsin. Hic canini sikma ultrason bir yere kadar bilgi veriyor Rabbim Hayırlı sekilde kucagina almayi nasip etsin
Emineyide opuyorum :)
Gününuz aydin olsun
ayriyetten mutlu çarşambalar :)
Bonuss diyorum sadece..
Bonuss uyan uyanGunaydin![]()
6 ya geliyodu kalktim sonradan yattimda uyuyamadimki kiz uyandi falan :)Bonuss uyan uyansimdi brokenangel sana bir muzik yollar uyanirsin