• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM Ayyy inşallah iyi sonuç alırım canım sabah zatii eşim haşladı sağolsun :D :D :D Ben snei herhalinle seviyorum neden saçma sapan şeyler yapıyorsun.Hasta olacan hem kendin acı çekecen hem beni üzecenn diye diyee sağlam bir haşlanma azar yidim :) Ama azmettim vermeliyim kgları kendim için sağlığım için zaten ölüm orucu tutmuyorum ki sadece tarzımı değiştim.

günaydın
kahvaltı iki dilim uno dom biraz örgü peyniri
6 yesil zeytin
bir tatlı kaşıgı tereyagı recel krem peynir
cay
hayriye bak ben ne kadar uğraşıyorum aç kalkıyorum sofradan yinede gitmiyor halbuki bizim kilomuz çok daha çok gitmesi lazım..
akşam ne kadar aç yattım yinede gitmemiş ..ikimizde topiğin en ağır toplarıyız ben 100 dahi olsam havalrda uçucam..ne olur bırakmayalım önce kendimiz için sonra çocuklarımız için...

Selamun aleyküm güzeller
Bugün hiç yataktan çıkasım yok. Omuzlarım tutulmuş, başım ağrıyor. Ama çıkmam lazım. Bir süpürge yapayım. Sonrada çarşıya çıkayım. Akşam Eskişehir den arkadaşım aradı. 19 Mayıs tatilmiş torununu alıp gelecekmiş. Torununa aldığım bebeği başkasına vermişim herhalde çıkıp bebek alayım. Evde Birtane var ama belki onun sahibide çıkar gelir. İyisimi bugün alayım.
Selamun aleykum
Hayirli sabahlar
Dun kv evinu temizlemeye gittik duvar sildik cok yorulmusum ara ara okudum ama yazamadim dun okadar dikkare pazar tesi protein gunune ragmen eksi yok anlamiyorum bu kadataymi bana yaramadi hayirlisi bakalim
Sizler neler yaptiniz yarida kaldim okuyamadim
Insallah okurum bugun
bende aynıyım hayriyecim eksi bekliyorum ama artıyim. Yılmak yok mücadeleye devam.

Hanımlar sizdeki bu enerjiden bana da ecük gönderin. Ben sabahları pek Nemrut oluyorum. Akşama doğru anca kendime geliyorum :) ama yattığımı sanmayın yani sabah 9:15 de çıkıyorum evden.
Kilo veremeyen bi arkadaş yazmış. Ara öğünlerde yoğurt yesin yatmadan 2 saat önce Ananas ve cevizi birlikte yesin 1 hafta sonra görüşelim ;) Ananas hem ödem attırıyor hem yağ yakımına yardımcı.

Selamun aleykum
Hayirli sabahlar
Dun kv evinu temizlemeye gittik duvar sildik cok yorulmusum ara ara okudum ama yazamadim dun okadar dikkare pazar tesi protein gunune ragmen eksi yok anlamiyorum bu kadataymi bana yaramadi hayirlisi bakalim
Sizler neler yaptiniz yarida kaldim okuyamadim
Insallah okurum bugun
benimde anlam veremediğim şekilde eksiye düşemyorum dikkat ediyorum malum dönemdende çıktım ha bugün ha yarın sabredyorum eksi olacak diye

Hanımlar sizdeki bu enerjiden bana da ecük gönderin. Ben sabahları pek Nemrut oluyorum. Akşama doğru anca kendime geliyorum :) ama yattığımı sanmayın yani sabah 9:15 de çıkıyorum evden.
Kilo veremeyen bi arkadaş yazmış. Ara öğünlerde yoğurt yesin yatmadan 2 saat önce Ananas ve cevizi birlikte yesin 1 hafta sonra görüşelim :KK66: Ananas hem ödem attırıyor hem yağ yakımına yardımcı.
Valla bende işe geldiğim için mecburen canlanıyorum.Yoksa aynen canım bende sen gibi nemrutumdur.Lkain satış temsilcisi olduğum için herdaim şebek :süslü::süslü:gibi gülen bir yüzüm olmalı :D :D bende kendi kendimi gazlaya gazlayaa iyi olamaya çalışıyorum :KK36::KK6:

Valla bende işe geldiğim için mecburen canlanıyorum.Yoksa aynen canım bende sen gibi nemrutumdur.Lkain satış temsilcisi olduğum için herdaim şebek :süslü::süslü:gibi gülen bir yüzüm olmalı :KK70: :KK70: bende kendi kendimi gazlaya gazlayaa iyi olamaya çalışıyorum :KK36::KK6:
Hangi sektördesin? Ben satışı hep çok zor bulurum. Yani ben bi noktada cırlayabilirim bazen öyle insancıklar oluyor ki :KK67: aha böyle olurum yani

Hangi sektördesin? Ben satışı hep çok zor bulurum. Yani ben bi noktada cırlayabilirim bazen öyle insancıklar oluyor ki :KK67: aha böyle olurum yani
Canım ev yapı grubu inşaat malzeme çalışıyorum .:KK14::KK14:valla sorma bende ıssırıyorum bazen öyle saçma sapan şeyler soranlar oluyor ki :D :D Hele en gıcık gittiğim tipler yavru ördek gibi konuşanlar kibar olacam derken vakk vakk ördek gibi oluyorlar haberleri yok :halay::halay:

herkesciklere tünaydınlaaarrrr nasılsınız kızlar ben iyiyim dün gezmedeydim. gelip hal hatır soramadım. umarım herşey yolundadır. bugün oğlumun anneler günü etkinliği var. oraya gidicem. beni özleyin zira ben sizi çok özlüyorum...

herkesciklere tünaydınlaaarrrr nasılsınız kızlar ben iyiyim dün gezmedeydim. gelip hal hatır soramadım. umarım herşey yolundadır. bugün oğlumun anneler günü etkinliği var. oraya gidicem. beni özleyin zira ben sizi çok özlüyorum...
Tünaydınlar canım iyi olmana sevindim.Hadii inşallah etkinlikte kaçamak yapmazsın inşallah :KK15:

Canım ev yapı grubu inşaat malzeme çalışıyorum .:KK14::KK14:valla sorma bende ıssırıyorum bazen öyle saçma sapan şeyler soranlar oluyor ki :KK70: :KK70: Hele en gıcık gittiğim tipler yavru ördek gibi konuşanlar kibar olacam derken vakk vakk ördek gibi oluyorlar haberleri yok :halay::halay:
Hehe numuneleri geçir kafalarına :KK48:

valla öyle bi plan yok bildiğim varsada akşam telafi edicem. cumayı iple çekiyorum bugün 81.2 gördüm 79 a az kaldı
Ooooo canım gene maşallahın var iyisin ben ohooooo o rakamlara gelmem için bayağı vaktim var.Allahtan boyum varda kimse anlamıyor hatta ben bile tartıya çıkana kadar anlamamıştım :D

Back
X