• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

upload_2016-5-18_12-39-14.webp

limonlu suyuma da ekleyim artık.. ayy kafayı diyetle bozdum :KK53::KK53::KK53:

Tünaydinn,mutlu günler:KK200:

Gecikmis bahar temizliği ile ramazan temizliğini birleştirip kollari sivadim:temizlik: Toz bezi,vileda,domestos ve bilumum deterjanlar ile ask yasamaya baslamis bulunmaktayım:confused:

Kac gün sürer kimbilir:KK51:
Canım kolay gelsin şimdiden bayağı büyük bir aşk olacak gibi gözüküyor bol aksiyonlu:KK15::KK15::KK68::KK68:

Hanımlar sizdeki bu enerjiden bana da ecük gönderin. Ben sabahları pek Nemrut oluyorum. Akşama doğru anca kendime geliyorum :) ama yattığımı sanmayın yani sabah 9:15 de çıkıyorum evden.
Kilo veremeyen bi arkadaş yazmış. Ara öğünlerde yoğurt yesin yatmadan 2 saat önce Ananas ve cevizi birlikte yesin 1 hafta sonra görüşelim :KK66: Ananas hem ödem attırıyor hem yağ yakımına yardımcı.

Bende ayni seyi yazicaktim sagolasin daha sık gelmeye calis lutfen :))

Cok ac kaldigimizda da kilo veremiyoruz bu da bi gercek. Aksamlari tarcinli sutude bir hafta duzenli ic istersen Derin Derin ve OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM hayriye sende.
Ananai seyde iyiymis :))

öğle yemeği : naneli kekikli chia tohumlu yoğurt + salatalık .

uzun uzun yazayım da çok şey yedim gibi algılasın beynim.:KK53::KK53: çünkü açım:KK57::KK57:

Ogle yemegi icin yetersiz kanimca istersen hece hece yaz.:KK11:

Hayriyecim cok sevindim devam etmene...

topraam kolay gelsin fazla koklama domestosu :)

Derincim hadi bakalim insallah faydasini gorursun. Sen memnun kalirsan ben de bir ara giderim varislerle basim dertte..

Canım kolay gelsin şimdiden bayağı büyük bir aşk olacak gibi gözüküyor bol aksiyonlu:KK15::KK15::KK68::KK68:

Tesekkürler canim,evet evet büyük bir ask,ben zati pek severim kendisini:63:

Asuman ablacim sagol :KK15:

Kasimpatim kolay gelsin bende bugun itibariyle karar verdim yarindan sonra girisecegim ins ramazan oncesi bitsin temizligim.

Sagolasin cancagizim,birlikte aklayıp,paklayalim evi:)Ben kendilerini cok sevdiğimden anca bitiririm zati ramazana kadar.:confused:

Hayriyecim cok sevindim devam etmene...

topraam kolay gelsin fazla koklama domestosu :)

Derincim hadi bakalim insallah faydasini gorursun. Sen memnun kalirsan ben de bir ara giderim varislerle basim dertte..

Sagolasin topramm,kokusu fena ama birtürlü vazgeçemiyorum su domestos zimpirtisindan:) fazlaca kullaniyorum maalesef..

Varislerini ihmal etme lütfen,ilerledikce daha kötü olabiliyorlar,cekilen agri acida cabasi..
Ayriyetten hala tahlil için doktora gitmediğin gözümden kaçmıyor kuzuuu,ihmal etme lütfen..Bildigin üzre sagliktan önemlisi yok..

Tesekkürler canim,evet evet büyük bir ask,ben zati pek severim kendisini:63:

Sagolasin cancagizim,birlikte aklayıp,paklayalim evi:)Ben kendilerini cok sevdiğimden anca bitiririm zati ramazana kadar.:confused:

Sagolasin topramm,kokusu fena ama birtürlü vazgeçemiyorum su domestos zimpirtisindan:) fazlaca kullaniyorum maalesef..

Varislerini ihmal etme lütfen,ilerledikce daha kötü olabiliyorlar,cekilen agri acida cabasi..
Ayriyetten hala tahlil için doktora gitmediğin gözümden kaçmıyor kuzuuu,ihmal etme lütfen..Bildigin üzre sagliktan önemlisi yok..

:)) bu sefer anlasalim kasimpati ben bitti demeden bana temizlik bitmedi diye sorma :KK53:

Hem ben daha baslamadim sadece niyet ettim o bile 1-2 gun surer :KK53:

Topragin mayis sonunda yaptircakti eyle demisti ama sanirim bu gidisle okul kapaninca diye dusundugu icin okulda ramazan icinde kapanacagi icin bayramdan sonraya kalir :KK53:

Hayriyeeee insülin direnci ilacına devam ediyo musun? Sanki bi ara kullanacaktın öyle hatırlıyorum..
Ayy elifim sanki bidaha sormustun ne olur kusura bakma aklimdaydi unuttum yok kuzum ya beni perisan etti bas agrisi migde bulantisi kv de vermis aynisindan o alisti masallah ama ben dayanadim cok kilo verdi ama o

Ayy elifim sanki bidaha sormustun ne olur kusura bakma aklimdaydi unuttum yok kuzum ya beni perisan etti bas agrisi migde bulantisi kv de vermis aynisindan o alisti masallah ama ben dayanadim cok kilo verdi ama o
Yavri sen sabretmedinki hic ya az kullandin sanki birde karatayda kilosu fazla olanlar yeni baslayanlar 3 ogun yapiyolar onuda dusun.

Yavri sen sabretmedinki hic ya az kullandin sanki birde karatayda kilosu fazla olanlar yeni baslayanlar 3 ogun yapiyolar onuda dusun.
He bende 3 ogu yapiyorum kuzum ilacada evef ya dayanamadim cok agri yapti ya bakalim bidaha tahlil yaptirayim balalim ne diycek dr gitmeyide hic sevmiyorum ben goren dk zayifla diyo iyce delleniyom sanki ben bilmiyorum kv iyi dayandi aslinda onu icince hic birsey istemedi canim acayip tok hissediyorun yada pskolojik bilmiyorum

He bende 3 ogu yapiyorum kuzum ilacada evef ya dayanamadim cok agri yapti ya bakalim bidaha tahlil yaptirayim balalim ne diycek dr gitmeyide hic sevmiyorum ben goren dk zayifla diyo iyce delleniyom sanki ben bilmiyorum kv iyi dayandi aslinda onu icince hic birsey istemedi canim acayip tok hissediyorun yada pskolojik bilmiyorum
Ilk zaman oyle oluyo mideyi kotu yapiyo falan kiloda verdirir ama bir sure tabi. Sende beslenmeyi duzelterek desteklersen ins sonuc super olur.

Back
X