• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben henüz o kadar pratikleşemedim. Kanguruda durmuyo benimki. Yaninda bağıra çağıra kavga edince, kapılar çarpılınca çocuk haliyle susmuyo yani... Allah ıslah etsin ne diyim daha pofffff
Yok ona baglama elifcim bizdede oldu inan halada oluyo dene sende yaparsin insan mecbur kalinca yapiyo.
Esin evde degilmi bugun bunu aksilige degil artiya cevirmeye calismaya calis. Sustumu betul panik olma oyle agladimi bazen kucak icinde katilarak aglayabiliyolar. Gazi falan yoksa senin icin agliyodur. Hic bisey olmadi 2 yumurta koy kendine ayakustu yersin cok acikmandan iyidir.

Ana kucağına koydum ana kucağını ayağımla sallayarak yulaf kepekli lorlu omlet yaptım şimdi. Yanına da süt aldım, ağlamaktan helak oldu çocuk, ayağıma koydum sallamadan uyudu şimdi şükür...
Eşim evde de keşke olmasaydı... Ay neyse herkes uyudu neyseki. Kahvaltımı yapıp ben de uyuyacağım. Görüşürüz akşama doğru...

Deli gibi açım ve bi türlü betülü susturup kahvaltı hazırlayamıyorum bıraktığım an kopuyo resmen... Zaten fena bi tatlı isteğim var, tatlının çeşidi de aklımda da sölemim şimdi:KK23:

Şöbiyetmi: )
Ben çok severimde: )))

Betulu bekleme elif kucagina al disa dogru tut muzik falan ac sesi dinler belki. Sol tarafta betul sag elle ye biseyler.
Yere bi yorgan serip yaninda mutfakta yere koyabilirsin yapmissindir belki bilmiyorum su an bende mantik sifir kulagimda bagiriyo biri.
Susmuyolar allah omur versin susmuyolar. O niye agliyo bunun derdi ben emmek istiyo yeni kahvalti yaptigi halde.
Bagimli oldu.

Allah kolaylık versin canım benim...

Bebek kucaktayken tek elle mutfakta yapilabilcekler nedir esracan bi el at belki faydamiz olur

Yumurta haslamak soymak yemek
Peynir kesip yemek
Ekmek isitmak ki bu bize gore deyıl
Domat salatalik yikamak isirip yemek
Bir bardak sutu ayakta icmek
Once tek elle cevizi kirip sonra o elle cevizi ayiklamak.
Cay yapmak
Bulasik makinesini bosaltmak kirlileri kenara koymak
Yogurt ve su meshur tohumdan tabaga koymak yemek
Cezvede yada tavada tarhana corbasi muhallebi pisirmek..................................

Bidondan pompayla su koyulmaz onu yapmayin :KK53:

Birde kanguru lazim kriz zamanlari icin.

Çok sağol canımmmmm:**

Selam
Burcu karikatur guzeldi

Yena broken siz niye istesiniz bugun bayram ve tatil degilmi

Bonus cocukla yapilan islere bayildim bunlari yapabilen benim gozümde cookkk beceriklidir

Ve birazdan isi gucu birakip oglumu piknige baska bir parka götürcem ya bu ısler bitmiycek
Canım özel sektör showroom benim bizde hiç bir zaman tatil yok :( Hatta hasta bile olsan geleceksin ölmüyecek kadarsan iştesin demektir. Benim alternatifim yok tek olduğum için mecburen :( :(

Selamün aleyküm..
Bugün cok gec yattim diye 7 de uyandi bizim kız. Baktim uyumuyor biraz erken kahvalti edeyim dedim kalktim lorlu,dereotu,biberli omlet hazırladım. Tam pisirecektim bizimkinin ustune çıkmis tuvaleti:KK43: yika giydir emzir derken 12:30 oldu kahvaltim :KK43:
Aleykum selam canım valla bayağı geçe kalmış kahvaltın iki öğün birden gibi :( :( Uyudu mu bari kuzucukk :KK15::KK15:

asumanzeynep asumanzeynep Ablacim,ben bir su bar. süte 2 yk chia tohumu,1 yk bal koyuyorum,fazlasi chia iki katina sistigi için lapa gibi olup,hos olmuyor..
Bir süre homejen kivam alabimesi için ara ara karstirmak veya sallamak gerekiyor bardagi. Sonra sevdiğim meyveleri rondodan geçirip buskivili pasta gibi bir sira chia,bir sira mevye püresi seklinde kat kat yapip en üzerine ceviz,findik ile süslüyorum:)

Esime yaptigimin içene bir kasik nutella ve vanille sekeri ekliyorum kilo problemi olmadigi için.:) kizlarina yapabilirsin sen de:)

E eboe Elifcim,Allah sIkintilarini gidersin..Arkadaslar daha iyi bilir fakat yeni bebek sahibi olmuş bazi çiftlerde bebeğe alisma evresinde sIkintilar olabildiğini duymuştum,gecicek inşallah bu günler..

Chia konusunda,meyveleri ve homejen kivan almis chia'yi birlikte rondadan geçirmeyi denesen,karistirinca belki chia tadini daha az hissedeceğinden daha cok seversin..
Sevmiyorsan da zorlama kendini,ben omlet üzerine veya salatalarimin üzeri chia serpiyorum,öylede güzel oluyor..Deneyebilirsin istersen.

74FRIDA 74FRIDA canim,özletiyorsun kendini:) Mesajlarini keyifle okuyorum.:)

Back
X