• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aksama kadar cok iyiydim ama aksam herkes acikti ve tutturdular patates tavuk patates kofte diye :sopa: bikmadilar gitti.

Sinir oldum bende ben o kadar dikkat etmeye calisiyorum nolur azcikta onlar etse. Soyledigim uyardigim halde yok. Birde oglanda cok kilolu oldu yani kimse rahat degil kimseye yaramiycak.

Bende o sinirle aldiklari herseyi pisirdim. Kendimede ayri yapcak vaktim yoktu.

Nagit yedim sayisini bilmiyorum 10 tane olabilir 4-5 tanede inegol kofte bir iki catal yesil salata ve amerikan salatasi.

Butun gun ac olunca felaket sistim basima agri girdi. Su iccek yerim yok gibi. Epeyce az yemeye alismisim biraz kacsa mide fesadi geciriyom sanki :110:

Ins arti cikmam. Bir hafta daha kaybettim.

Ablacım yok ya veremiyorum nedense... Anlamadımki bende gram gram gidiyo. Malum dönemdendir inşallah...
Cuma bi kaçamak yaptım salıya kadar +1 devam etti, geçen haftaki bildirimime yeni düştüm bugün. Alırken çok hızlı alıyorum verirken öyle olmuyo.
Ama 100 gr bile olsa eksi görsem iyidir. Böyle devam etmesem alacaktım sürekli, en azından kendim için bişey yapıyorum bu beni motive ediyo..
Insilin direnci oluncada veremiyosun.
Bi baktir sende.

Aksama kadar cok iyiydim ama aksam herkes acikti ve tutturdular patates tavuk patates kofte diye :sopa: bikmadilar gitti.

Sinir oldum bende ben o kadar dikkat etmeye calisiyorum nolur azcikta onlar etse. Soyledigim uyardigim halde yok. Birde oglanda cok kilolu oldu yani kimse rahat degil kimseye yaramiycak.

Nagit yedim sayisini bilmiyorum 10 tane olabilir 4-5 tanede inegol kofte bir iki catal yesil salata ve amerikan salatasi.

Butun gun ac olunca felaket sistim basima agri girdi. Su iccek yerim yok gibi. Epeyce az yemeye alismisim biraz kacsa mide fesadi geciriyom sanki :110:

Bence hiçbişey kaybetmemişsin canım.. Biraz fazla yemiş olabilirsin ama aman aman da zararlı şeyler değil bence... Yeşil çay iç yoğurt kürü yap bol su iç yatana kadar bence..

İnsülin direnci benim de aklımda canım fırsat bulabilirsem yarın gidicem

Geri dondum geldimya ankaradan yasin cok gec dedi diye cok kotuyum bonus kendime gelemiyorum beyninde hep soyledikleri

Hayriyeciğim çok üzüldüm ya..:cry: Ne diyeceğimi bilemiyorum sadece seni çok iyi anlıyorum zaman zaman hepimiz buna benzer olaylar yaşıyoruz kilomuzdan görüntümüzden dolayı çok zor ,öylesine zor ki..:cry:
En kötüsü de ''amaann tutsa boğazını hemen verir,ya da yinemi kilo aldın sen,Ayy bir türlü kurtulamadın kilolarından.. Kilolusun ama yüzün güzel,cildin güzel.. (benim annem biraz tombiş kendi çocuklarımdan duyduklarım..:KK61:) ''

Yorucu ve duygulu bir gündü benim için senin mesajınla iyice fena oldum... Şu an ezan okunuyor Allahım yüzü suyu hürmetine hepimizin yardımcısı olsun...

pekii bugün berbat geçti
sabah herşeyden 1 çatal aldım. kızartma yumurta menemen 1 parça ev ekmeği başka bişi yoktu galiba(yediğimide hatırlamıyorum :) )
öğlen 1 tabak yaprak sarma yedim 1. saatte bitirdim bir solukta değil
akşam 2 tane tavuk pirzola patlıcan salata
3 tane kurabiye
8de 1 avuçtan biraz fazla antep fıstığı yedim fıstıklardan yana pişmanım. hareket sıfır diyebileceğim kadar az su ise hatalarımı telafiadına 1 saattie 3 bardak içebildim
en acısı ise tartıda bugün gördüğüm rakamı yarın göremeyecek olmam çok mutsuzum :(

elifçim güne çok iyi uymuşsun inşş karşılığını görürsün yarın..
ayran çok şişiriyor dimi ama fazla içince de enerjimi alıyor benim bezgin bekir modunda oluyorum :)

Bonusçum netice de protein almışsın nugett ler karbonhidrat içeriyor ama ekmek tüketmemişsin kızma kendine ben bugün pilav yedim..

elifçim güne çok iyi uymuşsun inşş karşılığını görürsün yarın..
ayran çok şişiriyor dimi ama fazla içince de enerjimi alıyor benim bezgin bekir modunda oluyorum :)

Bonusçum netice de protein almışsın nugett ler karbonhidrat içeriyor ama ekmek tüketmemişsin kızma kendine ben bugün pilav yedim..
İnşallah alırım bakalım.. Ayran inanılmaz tok tutuyo bundan sonra ayranı sadece protein gününde değil diğer günlerde de tüketeceğim inşallah.. Uyku yaptığı da var ama olsun :)

Benim beslenmem şöyle.. ( protein günü yapmak istemedim kendimi zorlasaydım sonra bir şekil de açık verirdim daha kötü olurdu pis huyumu biliyorum..)

Sabah,
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
salça

Öğle,
3 kaşık tavuk sote
3 kaşık pilav ortalama bu kadardır az aldım çünkü
Ve salata

Antepten patronumuzun annesi geldi ve ne getirdi.. işte ondan 1 dilim ısırıp bölmeyle uğraşmadım direk ağzıma attım gitti :))

Eve gelince 2 kaşık yoğurt

Aralarda kahve,yeşilçay

45 dk. yürüyüş

Yenacım hiç çok değil inan yediklerin
Patronun antepli olması çok kötü

Evet çok kötüüü.. Bir dilim daha hakkım var onu da yarın yiycem :))
Salça ve zeytinyağı getirtmiş..
Orada pişen yemeğe hazır salça kullandırtmıyor..

selamun aleykum
bugun gun vardı ardaydım sadece salatalardan yedım
gune hazırlanırken kucuk oglum kendı kemdıne konusuyordu bı kulak mısafırı oldum kılolu annem oldugu ıcın cok uzuluyorum dıyordu kendı kemdıne benım duydugumu anlayınca ama anne alı furkamın annesı hıc kılolu degıl ben kıloyu hıcsevmıyorum o yuzden zayıfım sende spor yapdan bıraz bak babammemde zayıf dedı bana beynımden vurulmusa dondum benı sevmıyormusun dedım hayır sevıyorum ama kılolu annem oldugu ıcın uzuluyorum dedı kendıme gelemedım duydugumdan berı ılk defa pısman oldum amelıyatı olup gelmedıgıme:KK42::KK42:
hayriyecim col uzuldum canim bende aglama lutfen banada bi benzeri olmustu sen ameliyati dusunme bence Allah korusun sen evlatlarina lazimsin boraz daha dikkat ederek bu isi basarirsin biz senin yanindayiz seni her firsatta uyaririz destek motivasyon saglarsin lutfen uzulme

FB_IMG_1463688108282.webp

FB_IMG_1463688124572.webp

Hayriyecim bunlar senin icin. Karataya 4 elle saril lutfen. Bu zor gunlerimiz geride kalsin.

Bu mercimekli ekmek yada borek diyolar yapanlar kahvaltida yiyolar bazen.
Kahvaltida hem yogurt hem sut goruyorum bazen.

Back
X