Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiymiş ama zor bir karışım
bende cocukluktan beri kiloluyum hep verdim aldim ilk saglam diyetimu burda yaptim 30 kili verdim fazlasiyla aldim ama inaniyorum vericem insallah bu sefer zaten bu sefrrde olmazsa sonum belli cok tesekkur ederim destegin icin insallah sende hepimiz istedigimiz kilolara gelir ve bu dertten kurtuluruzYa zaten bende sana almazsın demiyorum ki. Ben çocukluğumdan beri kiloluydum bıkmıştım artık diyet yap 5 ver 10 geri al vs derken kilom 130 lara çıktı. Bende uzun sure diyet yapamıyor sıkılıp bırakıyordum bırakınca koruma yapmadığım için fazlası geri geliyordu tabi. Ameliyatla 80 e düştüm. Daha 10 kilo vermem gerekiyordu ama rehavete kapıldım geri kilo aldım. Ama en azından şimdi vermem gereken kilo gözümü korkutmuyor. Ben öyle hırslı bi tip Değilim. Eğer sen diyorsan ki ben diyetle kilo vercem sabredebilirim o zaman bende sana yardımcı olmak isterim çünkü şuan ne hissettiğini biliyorum
ayyy bu supermis ama asumun dedigi gibi baya zor
İnşallah. Bu arada belki biliyorsundur şuan spor yapmayıp kilonun avantajını kullanmalısın. Ilerleyen zamanlarda spora ufak ufak başlarsan duraklaman çok olmaz. Her ne yapmaya karar verirsen arkandayız.bende cocukluktan beri kiloluyum hep verdim aldim ilk saglam diyetimu burda yaptim 30 kili verdim fazlasiyla aldim ama inaniyorum vericem insallah bu sefer zaten bu sefrrde olmazsa sonum belli cok tesekkur ederim destegin icin insallah sende hepimiz istedigimiz kilolara gelir ve bu dertten kurtuluruz
Canim cok tesekkur edrim zayen cok agir spor yapamiyorum hemen bacaklarim belim agriyor ama 20 dk olsun yurumrk istiyorum birazrahatlamak icinİnşallah. Bu arada belki biliyorsundur şuan spor yapmayıp kilonun avantajını kullanmalısın. Ilerleyen zamanlarda spora ufak ufak başlarsan duraklaman çok olmaz. Her ne yapmaya karar verirsen arkandayız.
yok kuzum ya keşke klasik düğün yemeği olsa lezzetli olurda otelde antin kuntin ordevr tabağı v.s![]()
ameliyat dediğin nedir ?Ya zaten bende sana almazsın demiyorum ki. Ben çocukluğumdan beri kiloluydum bıkmıştım artık diyet yap 5 ver 10 geri al vs derken kilom 130 lara çıktı. Bende uzun sure diyet yapamıyor sıkılıp bırakıyordum bırakınca koruma yapmadığım için fazlası geri geliyordu tabi. Ameliyatla 80 e düştüm. Daha 10 kilo vermem gerekiyordu ama rehavete kapıldım geri kilo aldım. Ama en azından şimdi vermem gereken kilo gözümü korkutmuyor. Ben öyle hırslı bi tip Değilim. Eğer sen diyorsan ki ben diyetle kilo vercem sabredebilirim o zaman bende sana yardımcı olmak isterim çünkü şuan ne hissettiğini biliyorum
ay iyi bişi gibi ama sanırım ben yaşlandım okuyamadım tam.
Ayy canım valla inşallahh ümüğümü sağlam sıktım veririm inşallah hareketlerimi artırdım.Umutluyum inşallah vereceğim :)zayıflamak için kendine sürekli yeni bahaneler bul aynı diyeti bozmak için bulduğumuz bahaneler gibi. daha önce 104 kilodan bu rakamlara düşmüştüm burdaki ekiple birlikte. ama olmadı sahip çıkamadım o sayılara.
Aleykum selam canım :)Selamün Aleyküm,
Hayırlı cumalar..
Kilo 90.2
Spor 130 dk
Geçecekk canım bugünlerde geçecek hatta güleceksin an gelecek bugünlerini düşündükçe şimdi bence şöyle bir silkelenn işine gücüne sarıl toparlan sen güçlüsün başaracaksın.Cok isim var hic kalkasim yok camazir attim yikaniyor bende yataga yattim yorganidacrktim uzerime bir yanimin bir bunalim takilasi var bir yanim yakisirmi sana kalk isine gucune bak gececek illa diyor
Poff
Geçecekk canım bugünlerde geçecek hatta güleceksin an gelecek bugünlerini düşündükçe şimdi bence şöyle bir silkelenn işine gücüne sarıl toparlan sen güçlüsün başaracaksın.![]()
canım dr la aranızda ne geçti bilmiyorum ama aileni soğutması kötü olmuş. biz netten araştırdık üstüne bi hamilelik geçirdim. oğlum 1 yaşına yakınken gittim ameliyatımı oldum erciyes ünv de. hoca da ağzını açıp 1 kelime etmedi nette ne okuduysan o dedi. benimle ay farkıyla ameliyat olanlarda oldu. ameliyat hemşiresinden tut lise mezunu bir kız, 64 yaşında bi teyze. güzellik için değil sağlık için herkesin çabası. az çok anlatıyorum küçük oğlumu en büyük korkum o oldu. ya ömrü boyunca bana muhtaç kalırsa ve ben daha kendimi taşıyamazken onu nasıl taşıycam diye yaptım bu işi. temmuzda 1 yıl olacak çok şükür hiç bir sorunum olmadı. ama kendimede sahip çıkmazsam eskiye döneceğimi biliyorum. bazen midem doysada beynim doymuyor. o zamanda geliyorum buraya. bu iş sadece mide işi değil bunu ameliyat olmayan herkes bilir. sigara gibi.Canim ben nigdrde yasiyorum ama ankarada arstirip gittim dr sana 5 sene sonrasinin garantisini veremem ben yapiyorum ama butun hastalarima soyluyorum birdaha ayni kiloya gelebilirsiniz hem riskleride kesin degil oyuzden hic girme bu ise derim dedi bu sefer esim annemler korktular yani oylebi anlattiki dr gerisin geri donduk
Dr bir cikari yok aslinda hatta benden para alacak ama yapmadi
ooo sende böle diyosan :)İyiymiş ama zor bir karışım
hııı bak işte yeni bişi dahabende cocukluktan beri kiloluyum hep verdim aldim ilk saglam diyetimu burda yaptim 30 kili verdim fazlasiyla aldim ama inaniyorum vericem insallah bu sefer zaten bu sefrrde olmazsa sonum belli cok tesekkur ederim destegin icin insallah sende hepimiz istedigimiz kilolara gelir ve bu dertten kurtuluruz
benimkinide sıksana :)Ayy canım valla inşallahh ümüğümü sağlam sıktım veririm inşallah hareketlerimi artırdım.Umutluyum inşallah vereceğim :)
Valla bırakmasınlar canım ara ara insanız bazen geliyolar sağlı sollu diyorum hayır bir karar verdinbenimkinide sıksana :)
kız sen azimli ol burdakiler yakanı bırakmıyor. sor kızlara benim bu siteye kaçıncı dönüşüm. kopamıyorsun burdan beynine işliyorlar