Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şimdi limonlu yeşil çay içiyorum.Canım hiçbişey yemek istemiyo inşallah bütün gün böyle olur :)))
Limonlu 500 ml su içtim.
Sadece elma yedim kahvaltıda..
Ben dün biraz abarttım. İnşallah dikkat ederim de veririm yine bakalım..Bende şimdi limonlu yeşil çay içiyorum.İnşallah bu hadta bol eksileri göreceğiz canımm
![]()
Günaydın arkadaşlar. Ben sekizinci takımdayim cuma yarışmalarında. Uzun suredir motivasyonum düştü. Size de takılabilir miyim?
Valla bende sağlam kaçırdım dün :)) İnşallah tolere edeceğim.Veririz veririz inşallah azmin daim olsun canım.Ben dün biraz abarttım. İnşallah dikkat ederim de veririm yine bakalım..
Aleykum selam canım vayy haftaya güzel başlamışssın haydi inşallah bizlerde eksiyi görürüz :))Esselamu aleykum ve rahmetullah
Kizlar internet kotam cok az oldugu icin giremiyorum hepinizi opuyorum carsamba yenilenecek insallah o zaman gorismek uzere
Sabah tarrildim cik sukur 500 gram eksiydim cumaya daha iyi ilur insallah
Bencede en canlı topik burası içten samimi ve sevgi dolubence diğer topikler boşver buraya gel.
buraya geldiğimden beri ben daha bi dikkat eder oldum .
Sen oyle san kim dedi tatli rekabet diyeAleykum selam canım vayy haftaya güzel başlamışssın haydi inşallah bizlerde eksiyi görürüz :))
Bencede en canlı topik burası içten samimi ve sevgi dolubirde tatlı rekabet
![]()
56 kilo kaynanami olur lenHayırlı günler herkese
dünkü menumu yazmadım çünkü akşamüstü eşimin kuzeni geldi tabi pasta Börek birşeyler yaptım
Hanımefendi 52 kilodan 54 kiloya çıkmış da gobegim çıktı diye söyleniyor benim yanımda
utandim diyet yapiyorum Diyemedim sinirle yemek istemediklerimi bile yedimbiktim artik sisman olmaktan kaynanam bile 56kilo iken ben 90 dan assagi inemiyorum
cok morelim bozuk
odaya kapanip hic kimseyi gormeden yasamak istiyorum sadece aglamak istiyorum
![]()
Hayırlı günler herkese
dünkü menumu yazmadım çünkü akşamüstü eşimin kuzeni geldi tabi pasta Börek birşeyler yaptım
Hanımefendi 52 kilodan 54 kiloya çıkmış da gobegim çıktı diye söyleniyor benim yanımda
utandim diyet yapiyorum Diyemedim sinirle yemek istemediklerimi bile yedimbiktim artik sisman olmaktan kaynanam bile 56kilo iken ben 90 dan assagi inemiyorum
cok morelim bozuk
odaya kapanip hic kimseyi gormeden yasamak istiyorum sadece aglamak istiyorum
![]()
Görümcem de kaynana da esimde manken gibi kocamin azıcık göbeği çıkmış kaç gündür aksamlari mekik çekiyor56 kilo kmi olur len![]()
ah elimde olsa keskemoral bozmak yok
öylelerine kulak tıkamak lazım .
Kaynana dedigin evin ana gibi olur gozleme yapar dolma yapar su boregi yapar![]()
Esra yeter daa zirlaya zirlaya bi faydasi olmuyo bize. Bende dun kacirdim sabahta aynen ama devam edemem boyle karataya yoneleyim diyorum hafiften sen ne dersin?