• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esselamu aleykum ve rahmetullah
Kizlar internet kotam cok az oldugu icin giremiyorum hepinizi opuyorum carsamba yenilenecek insallah o zaman gorismek uzere
Sabah tarrildim cik sukur 500 gram eksiydim cumaya daha iyi ilur insallah
Aleykum selam canım vayy haftaya güzel başlamışssın haydi inşallah bizlerde eksiyi görürüz :))
bence diğer topikler boşver buraya gel.:KK70:
buraya geldiğimden beri ben daha bi dikkat eder oldum .
Bencede en canlı topik burası içten samimi ve sevgi dolu :KK68::KK68: birde tatlı rekabet :sampiyon::sampiyon:

image.webp

Hayırlı günler herkese
dünkü menumu yazmadım çünkü akşamüstü eşimin kuzeni geldi tabi pasta Börek birşeyler yaptım
Hanımefendi 52 kilodan 54 kiloya çıkmış da gobegim çıktı diye söyleniyor benim yanımda:KK11:

utandim diyet yapiyorum Diyemedim sinirle yemek istemediklerimi bile yedim:KK61: biktim artik sisman olmaktan kaynanam bile 56kilo iken ben 90 dan assagi inemiyorum:KK61: cok morelim bozuk :KK61: odaya kapanip hic kimseyi gormeden yasamak istiyorum sadece aglamak istiyorum:KK61:

asumanzeynep asumanzeynep Ablacim,lütfen üzme kendini..Senı seviyoruz,çok degerlisin bizler için..Keşke elimizden birşey gelse,ferahlatabilsek gönlünü..

İçinde bulundugun durumu,yaşadigini en iyi sen bilirsin,lakin her karanlık aydinliga,her dert dermana gebe oldugu gibi senin imtianinda dermansiz,çözümsüz degildir elbet..

Dilerim şu kıymetli zaman dilimleri hürmetine yaşadigin karanlıklar tez vakitte aydınlıklara,güzel günlere,şükre vesile olsun..:dua:

Hayırlı günler herkese
dünkü menumu yazmadım çünkü akşamüstü eşimin kuzeni geldi tabi pasta Börek birşeyler yaptım
Hanımefendi 52 kilodan 54 kiloya çıkmış da gobegim çıktı diye söyleniyor benim yanımda:KK11:

utandim diyet yapiyorum Diyemedim sinirle yemek istemediklerimi bile yedim:KK61: biktim artik sisman olmaktan kaynanam bile 56kilo iken ben 90 dan assagi inemiyorum:KK61: cok morelim bozuk :KK61: odaya kapanip hic kimseyi gormeden yasamak istiyorum sadece aglamak istiyorum:KK61:
56 kilo kaynanami olur len :KK53:

Hayırlı günler herkese

moral bozmak yok:KK43::KK43:
öylelerine kulak tıkamak lazım .

Esra yeter daa zirlaya zirlaya bi faydasi olmuyo bize. Bende dun kacirdim sabahta aynen ama devam edemem boyle karataya yoneleyim diyorum hafiften sen ne dersin?

Karatay benim aklıma yatmiyo niyetle

hele en son çayı tereyagiyla için dedi ya iyice koptum be n karataydan

ben sünneti uygulamaya çalışıyorum iki öğün beslenme çok faydasını da gördüm gerçekten

Back
X