Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu perşembeler,

Bonus ve frida paylastiklariniz beni çok duygulandirdi.. cok darlanďim tuvalete gidip honkur honkur agladim :KK43:
Bi yandan iyi oldu cok kasiyordum kendimi birkac gundur..
Sesler felaket insanin icine isliyor. Seste ki tını bulundukları coğrafyaya özgu girtlaktan ve yanik .. çok içli cok..

Üstun ırk yok ama ezilen ırk var.. misal siyahiler önyargili insanlar tarafindan kürtler aleviler vb..

Bonusçum farsca ve zazaca cok benzer diye biliyorum.. okuldayken bir ara sözluk alip ogrenmeye calişmıstim hatta yena o donemden kalma.. geliyorum demek anlamı..

Hayat cok kisa kirici olmadan kavgasiz art niyetsiz savaşsız bir sekil de yasasak fenamı olur..

Kiraz copleri var sahi bugun onlari icim.
Sen ne erken yiyon oyle kahvalti bitmis siteyi acmis yazmis halada saat 6.58 :oha:
Canım ben sabah 6 da kalkıyorum :D :D Tavuklarla beraber :D :D kardeşime eşime kahvaltı ve kendim bayğı erken yiyorum.Siteye yazarken çay keyfi yapıyorum o ara yazıyorum

Mutlu perşembeler,

Bonus ve frida paylastiklariniz beni çok duygulandirdi.. cok darlanďim tuvalete gidip honkur honkur agladim :KK43:
Bi yandan iyi oldu cok kasiyordum kendimi birkac gundur..
Sesler felaket insanin icine isliyor. Seste ki tını bulundukları coğrafyaya özgu girtlaktan ve yanik .. çok içli cok..

Üstun ırk yok ama ezilen ırk var.. misal siyahiler önyargili insanlar tarafindan kürtler aleviler vb..

Bonusçum farsca ve zazaca cok benzer diye biliyorum.. okuldayken bir ara sözluk alip ogrenmeye calişmıstim hatta yena o donemden kalma.. geliyorum demek anlamı..

Hayat cok kisa kirici olmadan kavgasiz art niyetsiz savaşsız bir sekil de yasasak fenamı olur..
Ahh hassas yenam biliyodum ben boyle olacagini ama elden ne gelir o duygu yukunu paylasmam lazimdi kizma bana :)

Aynen dedigin gibi aci var her tinida.

Bizim topik siyasete girmeli :)

Kac defadir sorucam yena yi soramadim acuklama iyi oldu :))

Bengisu zamanla acın hafifleyecek icin serinleyecek ama hic geçmeyecek arkadaslarin dedigi gibi.. bu zor sureci bol bol paylasarak atlatabilirsin.. biz seni hep dinleriz .. insallah saglikli evlatlarin olacak.. bir de diyorsun ya keske gorseydim sarilsaydim diye..
keskeyle yasamak sana acidan baska birsey vermez emin ol..
kendimden biliyorum gecmisle ve keskeyle yasamanin nasil agir bir yuk oldugunu..
Cok gencsin bununla basa cikamazsan ileri yaslar da hayat kaliteni cok dusurur.. belki ben zamanjn da destek alsaydim melankolik yapimi bu yasa getirmezdim.. sen de oyle olma guzel kardesim..

-------

Burcucum , cok emek harciyorsun sonsuz sabir ve guc diliyorum.. insallah prenses buyudukce guclenecek ve ustesinden gelecek rahatsizliginin...

Amin canim insallah.. :KK200:

Bu arada yesim lazlari da cok severim. Lazca eserleri de :)
ne sevgi doluyum.
Valla canım lazlar zaten ayrı bir dünya gülmekten kırılıyorum ben akrabalarımla sohbet ederken hele inatları yok mu delii ediyorlar benii rahmetli annanemee buğuz ettiğimdee bağırması hala kulaklarımdaaa haaa buu alınnn usağııı daaa darlandımmm :D :D :D Söylemesi ayıp olmasın yamyam gibi çocukmuştum küçükken :D :D

Valla canım lazlar zaten ayrı bir dünya gülmekten kırılıyorum ben akrabalarımla sohbet ederken hele inatları yok mu delii ediyorlar benii rahmetli annanemee buğuz ettiğimdee bağırması hala kulaklarımdaaa haaa buu alınnn usağııı daaa darlandımmm :KK70: :KK70: :KK70: Söylemesi ayıp olmasın yamyam gibi çocukmuştum küçükken :KK70: :KK70:

Enerjinden belli nasil oldugundan . :))

fransizca kursundan sonra planlarimin arasin da karadeniz turu var .. bi kastamonuyu biliyorum onlarda laz degiliz biz diyorlar..
trabzon rize ve giresun laz sanirim dimi bir de artvin .

Enerjinden belli nasil oldugundan . :))

fransizca kursundan sonra planlarimin arasin da karadeniz turu var .. bi kastamonuyu biliyorum onlarda laz degiliz biz diyorlar..
trabzon rize ve giresun laz sanirim dimi bir de artvin .
Kesinlikle tura katıl canım arakadaşım daha yeni geldi.Ağzı hala açık kapatamadım mükemmel yerler diye diyee ödlü bittti.Batuma kadar gitmiş turla lakin şimdilerde gitme Sümela Manastırı kapalı tadilatta o yüzden tavsiye etmem gitmeni oranın manzarası müthişş :KK53::KK53::KK53: Aslında asıl Lazca diye bile dil varda zamanla bitip gitmiş çok eskiler konuşuyor hiçç anlamamm zaten hiçte konuşmazlar.Gerçi adamlar ıslıkla bilem haberleşiyor yaa :D :D :D

Slm kizlarrrr
Dun cok yorgundum kafami toparlyamadim
Bugun daha iyiyim cok sukur

Epeydir focaya gitmedik. Deniz taşli olunca cocuklar tercih etmiyor.. fakat denizi cok temiz her daim..
iyi eglenceler size...

Evet cnm denizi cok temizdi

Valla koymus torbaya getirdi müşterimiz.. :)
Orgu peynir olsaydi daha hora gecerdi naapalim artik sagolsun..

Diyarbakirdan bir muşterimiz var o cok bonkör burma kadayif getiriyor orgu peynirin yanin da :))

Ilk atamam benim diyarbakiraydi 8 ay orda kaldim ord yedigim kadayifin tadini bask yerde bulamadim

Yarından itibaren Lahana çorbası diyeti başlamayı düşünüyorumm.İlk işim akşam bir manava uğramak :KK70: enemm hafta 7-8 kilo verdiriyormuşş :KK70: :KK70: ikili rakamlarr ayy süperr olur :deli::deli::deli:

Zor bulursun lahana.. tansiyonun falan dusmesin zaten hava sicak. Tek tip beslenme kotu ama sen bilirsin tabii.
icinde ki azim bocüğü sigmiyor icine. :)

Bu arada ben de artik konusulmayan lazcadan bahsetmistim..

Zor bulursun lahana.. tansiyonun falan dusmesin zaten hava sicak. Tek tip beslenme kotu ama sen bilirsin tabii.
icinde ki azim bocüğü sigmiyor icine. :)

Bu arada ben de artik konusulmayan lazcadan bahsetmistim..
Canım bir an şevke geliyorumda dediğin gibi şimdi bulsam bile zamanı değil dimi neyse ki yol uzun sonbahara yapayım barii :D :D :D Bir bayan topikte yazmış sadece lahana çorba değil ilk gün sadece meyve çorba 2.gün sadece sebze çorba vs vss diye gidiyor.Ama eksilerinide söylemiş zaten kilo veriyordum neden denedim ki bunu diyede ...Ne bileyim birden gözüm döndüü 8 kg görünce :D :D :D :D

Back
X