Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kaşık kepek hakkım kaldı bugün , akşam pizza yapayım bari
hahahahhaha 1 dilimii geçmesin amaa canımm resimdeki gibi1 kaşık kepek hakkım kaldı bugün , akşam pizza yapayım bari![]()
Cok ıyı solemıs hoca hatun
Sanirim haftaya bitecekmiş. Haftaya pazar ya da bu pazarda olabilir emin olamadım.Selam arkadaşlar ben hala dışardayım şu an başka bir spor sAlonuna ikinci idmana geçiyoruz kızımla bu salonun yolunu kızım biliyor ama geç döneceği içintoplutaşımada bedavaaa o yüzden yalnız bırakamıyoruz ....
Bir an önce şu bedava işi kalksada tuhaf tuhaf inanları görmesek çok tehlikeli görünüyorlar ve inanılmaz kalabalık oluyor .....
Cidi cidiii çok sıcak metrobüsün klimasıda yetmiyor bu nem ne zaman biticek acabaaa bilen var mı ?
Ooo maşallahh bayağı efor bol eksii demekk valla otur kalk oraya buraya şuraya iyisin canımm ama sakın kaçamak yapmaCok ıyı solemıs hoca hatunbahcedeydom cnm sabah berı calıstım sımdı gırdım eve cok sıcak bayılcam heee esıme yardım ettım tek ıyı yanı tartıya yansısın zorladım kendımı hee suan enerjı 0 bıttı tukendı
![]()
sağolasın canım az neşelenelim dedik
Ayyy inşallah hayırlısıyla şu sıcakalr bitse yapış yapış oluyor insan valla beynim bile duruyor bazen ...Toplu taşıma neden ücretsiz canım bedava olunca herkes hücum eder ipsiz sapsızzSelam arkadaşlar ben hala dışardayım şu an başka bir spor sAlonuna ikinci idmana geçiyoruz kızımla bu salonun yolunu kızım biliyor ama geç döneceği içintoplutaşımada bedavaaa o yüzden yalnız bırakamıyoruz ....
Bir an önce şu bedava işi kalksada tuhaf tuhaf inanları görmesek çok tehlikeli görünüyorlar ve inanılmaz kalabalık oluyor .....
Cidi cidiii çok sıcak metrobüsün klimasıda yetmiyor bu nem ne zaman biticek acabaaa bilen var mı ?
Evet jel verdi doktorumuz ama pek kullanmıyorum ciddi diş yüzünden huzursuzluğunu hissedersem kullanacağım, belki yatmadan önce..sağolasın canım az neşelenelim dedik![]()
![]()
Kuzucuğuna geçmiş olsun canım diş zamanı görümcem oğluna merhem gibi bir şey sürüyordu denesene bir dr danışıp belki iyi gelir.
Bir an önce çıkarsada kendide rahatlasa barii çok huzursuzluk yapar hep kendine hem sanaa ilk dişimi canımEvet jel verdi doktorumuz ama pek kullanmıyorum ciddi diş yüzünden huzursuzluğunu hissedersem kullanacağım, belki yatmadan önce..
Evet inşallah çıkarsa ilk dişi olacak :)Bir an önce çıkarsada kendide rahatlasa barii çok huzursuzluk yapar hep kendine hem sanaa ilk dişimi canım
Oyyy oyy maşallah kuzucuk yaaa tam sevmelik ıssırmalıktır şimdii Rabbim sana bağıslasın canım yanlız ilk dişi gören hediyeyi alırEvet inşallah çıkarsa ilk dişi olacak :)
Sağol canım, Rabbim sana da nasip etsin en az senin kadar neşeli bi bebek :)Oyyy oyy maşallah kuzucuk yaaa tam sevmelik ıssırmalıktır şimdii Rabbim sana bağıslasın canım yanlız ilk dişi gören hediyeyi alır![]()
Bakalım kim görecek
![]()
Yok cnm lacamak olayı kalktı cok krız anında meyve tuketıyorum ama onceden her kacamak ekmek ıle oluyodu cok sukur astım 1 ayda 2 kilo versem yeter banaOoo maşallahh bayağı efor bol eksii demekk valla otur kalk oraya buraya şuraya iyisin canımm ama sakın kaçamak yapma![]()
Sağol canım, Rabbim sana da nasip etsin en az senin kadar neşeli bi bebek :)
Aminnn canım benim Allah razi olsun sagolasin bak unutma ilk dişi göreni söylemeyiSağol canım, Rabbim sana da nasip etsin en az senin kadar neşeli bi bebek :)
Iyi canim zamanla bünye alisiyor valla inşallah verirsin güzelim hepberaber nice eksilereee inşallahYok cnm lacamak olayı kalktı cok krız anında meyve tuketıyorum ama onceden her kacamak ekmek ıle oluyodu cok sukur astım 1 ayda 2 kilo versem yeter bana