Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canan-karatay-caps.webp

Kıızzz Ayluh88 Ayluh88 senin hatunn bu arada sen nerlerdesinn :cry::cry::cry:

Allahımmmm sanırım bu yazın en sıcak günü bizim burda.. Betül de bi huysuz bugün dişi kaşınıyo sanırım, damakları şişmiş. Dudaklarını garip hallere sokup ısırıyo. O da sürekli kucağımda birbirimize yapışıyoruz nemden :işsiz: Allah vere iş güç de bitmiyo onu yıka, bunu as, şunu ütüle...

Selam arkadaşlar ben hala dışardayım şu an başka bir spor sAlonuna ikinci idmana geçiyoruz kızımla bu salonun yolunu kızım biliyor ama geç döneceği içintoplutaşımada bedavaaa o yüzden yalnız bırakamıyoruz ....

Bir an önce şu bedava işi kalksada tuhaf tuhaf inanları görmesek çok tehlikeli görünüyorlar ve inanılmaz kalabalık oluyor .....

Cidi cidiii çok sıcak metrobüsün klimasıda yetmiyor bu nem ne zaman biticek acabaaa bilen var mı ?

Selam arkadaşlar ben hala dışardayım şu an başka bir spor sAlonuna ikinci idmana geçiyoruz kızımla bu salonun yolunu kızım biliyor ama geç döneceği içintoplutaşımada bedavaaa o yüzden yalnız bırakamıyoruz ....

Bir an önce şu bedava işi kalksada tuhaf tuhaf inanları görmesek çok tehlikeli görünüyorlar ve inanılmaz kalabalık oluyor .....

Cidi cidiii çok sıcak metrobüsün klimasıda yetmiyor bu nem ne zaman biticek acabaaa bilen var mı ?
Sanirim haftaya bitecekmiş. Haftaya pazar ya da bu pazarda olabilir emin olamadım.
Çok kolay gelsin bu sıcakta. Metrobus yeteri.kadar dert zaten bi de sıcakta hiç cekilmiyor

Cok ıyı solemıs hoca hatun :KK70:bahcedeydom cnm sabah berı calıstım sımdı gırdım eve cok sıcak bayılcam heee esıme yardım ettım tek ıyı yanı tartıya yansısın zorladım kendımı hee suan enerjı 0 bıttı tukendı:ruh:
Ooo maşallahh bayağı efor bol eksii demekk valla otur kalk oraya buraya şuraya iyisin canımm ama sakın kaçamak yapma ;)

Ayyy inşallah hayırlısıyla şu sıcakalr bitse yapış yapış oluyor insan valla beynim bile duruyor bazen ...Toplu taşıma neden ücretsiz canım bedava olunca herkes hücum eder ipsiz sapsızz

sağolasın canım az neşelenelim dedik :KK70: :KK70: :KK70: Kuzucuğuna geçmiş olsun canım diş zamanı görümcem oğluna merhem gibi bir şey sürüyordu denesene bir dr danışıp belki iyi gelir.
Evet jel verdi doktorumuz ama pek kullanmıyorum ciddi diş yüzünden huzursuzluğunu hissedersem kullanacağım, belki yatmadan önce..

Ooo maşallahh bayağı efor bol eksii demekk valla otur kalk oraya buraya şuraya iyisin canımm ama sakın kaçamak yapma :KK66:
Yok cnm lacamak olayı kalktı cok krız anında meyve tuketıyorum ama onceden her kacamak ekmek ıle oluyodu cok sukur astım 1 ayda 2 kilo versem yeter bana

Yok cnm lacamak olayı kalktı cok krız anında meyve tuketıyorum ama onceden her kacamak ekmek ıle oluyodu cok sukur astım 1 ayda 2 kilo versem yeter bana
Iyi canim zamanla bünye alisiyor valla inşallah verirsin güzelim hepberaber nice eksilereee inşallah ;)

Back
X