Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnnnn cigerlerimnasil hitap edem bilemedim bu sabahta beyle olsun.
Hala yataktayim erken kalkmis yol almislardan bir uyuz bakis alirim
Az once tesadufen gordugum ilk gordugumdede cok begendigim bir video yu paylasim didim.
Herseye inat spor yaptiklarinda cydnz ve broken![]()
Aleykum selamm dafi ablacım musmutlu bir gün diliyorum sanaSelamun aleyküm güzeller
Gününüz hayırlarla dolsun Herşey gönlünüzce olsun inşallah
Gunaydinnnnn cigerlerimnasil hitap edem bilemedim bu sabahta beyle olsun.
Hala yataktayim erken kalkmis yol almislardan bir uyuz bakis alirim
Az once tesadufen gordugum ilk gordugumdede cok begendigim bir video yu paylasim didim.
Herseye inat spor yaptiklarinda cydnz ve broken![]()
Afiyet olsun tatlım kız sen kaçta işbaşı yapıyorsun .sabah : 3 yumurtadan omlet yaptım azıcık peynirde koydum . şimdi de kahvemi içiyorum .
* dukanda peynir yok ama peynirsiz asla![]()
ben izmirdeki ekibe bağlıyım canım onlar 8.30 - 17.30 çalışıyor. ama gebzede olduğum için 8 de başlayıp 5 te bırakıyorum .Afiyet olsun tatlım kız sen kaçta işbaşı yapıyorsun .
Canımm bu senin dediğin hit cardio tarzı bir şey mi ona benzettim.Genç ve fit Gökhan ile Volkan hoca yaptırıyor böyle acayip etkili ve vücut 3 gün boyunca yağ yakmaya devam ediyor ve haftada 2 gün yapılmalı diyor.belki daha önce duymuşsunuzdur interval antrenman diye bir şey var.
sanki hiç ihtiyacım yokmuş gibi daha önce araştırmamıştım.eşimin arkadaşı önerince dün baya bi okuduk bununla ilgili.
haftada 3 gün de bu antrenmanı yapmaya karar verdim . (zaten 3 set 19 dk sürüyor.)
dediğim arkadaş 1 ayda 7 kilo vermiş , haftada 3 gün 5 set yaparak . sadece hamurişini kesmiş.
belki faydası olur bize de diye paylaşayım dedim :))
kısa bilgi :
İnterval antrenman şekli sizin metabolizmanızı, aerobik antrenman şekline göre çok daha fazla hızlandırır. Durağan uzun süren aerobik antrenmanlar metabolizmanızı hızlandırmazlar. Aerobik antrenmanlar esnasında kalori yaktığınız doğrudur. Fakat siz antrenmanı bitirdikten kısa süre sonra metabolizmanız normale dönecektir. Bunların aksine interval antrenman şeklinde 1dk içinde bile yüksek kalori yakacaksınız ve metabolizma hızınız saatler boyunca yüksek kalacaktır. Doğru ağırlık antrenmanları ve yoğun interval antrenmanları kombine edilirse metabolizmanız 24-48 saat arası hızlı olacaktır. Vücudunuzun gece gündüz kaslarınıza zarar vermeden yağ yaktığını düşünürseniz, istediğiniz sonuçlara ulaşmak çok kısa sürecektir (alıntı)
1 SET
5-6 dk boyunca 3-5 Şiddetinde Isınma (Düşük Şiddet)
1 dk boyunca 8-10 Şiddetinde Koşu (Yüksek Şiddet)
2 dk boyunca 5-6 Şiddetinde Koşu (Orta Şiddet)
5-6 dk boyunca 3-5 Şiddetinde Soğuma (Düşük Şiddet)
detayları :
https://uvfitness.net/tr/articles/yag-yakmada-en-hizli-yontem-interval-antrenman-sistemi
yeniden afiyet olsun canım dedim bayağı geç galiba işbaşıben izmirdeki ekibe bağlıyım canım onlar 8.30 - 17.30 çalışıyor. ama gebzede olduğum için 8 de başlayıp 5 te bırakıyorum .
8.30 a kadar boş boş takılıyorum ortalıkta elimde kalan bi iş yoksa
ekleme : omleti evde yapıp yedim canım 5 dk da , ofiste kahvemi içiyorum![]()
![]()
Bonuscan maşallah erkencisin bugün hep böyle ol özletmeee kendiniiiIskeletleri gonderdim sarjim bitti kalktim :)) kahvalti hazirliyorum.
Cydnz o uzuun yaziyi okuycim ins :)
Canımm bu senin dediğin hit cardio tarzı bir şey mi ona benzettim.Genç ve fit Gökhan ile Volkan hoca yaptırıyor böyle acayip etkili ve vücut 3 gün boyunca yağ yakmaya devam ediyor ve haftada 2 gün yapılmalı diyor.
yok canım nerdeeyeniden afiyet olsun canım dedim bayağı geç galiba işbaşı![]()
![]()
Eeee tatlım sana video linki atayım bak ben onu yapıyorum.Ama varyaa acayip terliyorumaynen canım en az 3 gün diyor burda da .
yapmadığın diğer günlerde de yağ yakmaya devam ediyormuş.
ben hep hız: 5 te yürüyorum. hep aynı tempoda olduğu için çok etkisi olmaz falan filan yazmış aynı tempoda yürümenin.
hep daha fazlasını ister bünye falan demiş. doğru olabilir dediği bilemiyorum denemeden :)