Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun kayinvaldemin dogum gunü arayip kutladim konustuk vb.
Sonra bana sen evdemisin iştemisin dedi isteyim dedim..
Neden hic çocuklari gondermiyorsun kalmaya bak herkes burada bir tek seninkiler yok..
bir cemkirmesi var saşırdım .. yanim da birileri oldugundan rahat konusamiyorum hıhı anne gonderirim dedim..
çat dedi kapatti telefonu..
Ben oyle aval aval kalakaldim.Bir program yapildiysa sayet Yapilan programdan benim haberim yok.. cocuklar ev de nasil gidiyor varmi birseye ihtiyaciniz diye arayip soran yok.. sirf eglence girgir samata hayat felsefeleri bu.. canim sikildi fena. Ara verdim cıktim yan tarafta cafe var oraya oturdum simdi..
iyi ki varsiniz hemen yaziimda rahatlim dedim...
zaten kafamiz dolu ailecek tercihleri bekliyoruz..bunlarin dert ettigi konuya bak... Kesin beni konusup duruyorlardir kiziyla :)

Hakkinizi helal edin..
ya şu insanları anlamak gerçekten mümkün değil toplu bır organizasyon yapılmış olsa neyse haberin olmadığı halde çocukları göndermdn diye tripler..ne kadar mantıksiz bır davranış güzel bır dille söylenmis olsa seninde canın sıkılmaz.ama bu yaşanılan şeyler gelip geçici şeyler inan can sıkmaya degmiyor biz saatlerce kafamızi taktığımızla kalıyoruz.

Ya kaç gündür geceleri uyku tutmuyor sabahta zor kalkıyorm.diyet namına ilerleme yok adapte olamyorum bır yürüyüşe başlayamadk gitti araya çok zaman girdi ya eşimle bana tembellik çöktü bugünde söyledim çıkalım diye gönlü yoktu bende gitmedim yarın hiç gidemem yürüyüşe yatakları balkonda havalandrcam evin dip köşe temizliği eşim gelince pazar ve market alışverişi yapılacak buarada yemekte yok:mad:
ertesi gün yengem ve dayımn gelininin doğum günü kutlaması için süpriz kutlama yapıcaz ve bende olcak o yüzden hazırlıkta yapmam lazım genelde böreği akşamdan yapıyorum işleri bitirirsem tabi.bakalım yarına bu saydiklarımın ne kadarıni yapabilcem.hepinizi öpüyorum:KK68::KK68::KK68::KK37:

Slm kizlar birazdan evimize donmek icin yola cikcaz
Eve git yerles evi adam derken bir iki gun gecer
Sonrada nasipse duzceye gitcez bikac gunde orda kalcaz orda internet sikintili cekmiyor
Eve donup kilo isimi bi duzene kadar sizlerden izin istiyorum
Kendimi toparlar toparlamaz tekrar qraniza katilcam insallah
Listede 2-3 hafta beni izinli yazarsaniz sevinirim
Simdilik hoscakalin
:cry::cry::cry::cry:

12132724_928527940564110_305608314_n.webp

Musmutluu bir gün tatlişlarımmm :KK200::KK200::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Back
X