Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sülükk gibii ahh bu kilolarr gitt diyomm gitmiyolarr glaiba beni çokk seviyorlar :KK70: :KK70: :KK70:
instsgramda bir yazı vardı bununla ilgili, ben kiloları sevdklerimle yiyip içerken almışım her birinin hatırası var neden vereyim diye :D :D
gidecekler elbet biraz sabretmemiz lazım.
her gün tartılıyor musun canım

instsgramda bir yazı vardı bununla ilgili, ben kiloları sevdklerimle yiyip içerken almışım her birinin hatırası var neden vereyim diye :KK70: :KK70:
gidecekler elbet biraz sabretmemiz lazım.
her gün tartılıyor musun canım
Valla araa araa tartılıyorum canım dayanamayıp sonra ughh yuhh nidaları arasında deli oluyorum :D :D :D Anamıda diyete soktum garibim o da bu tartıı bozukk bu tartıı bozuk hahahhaha tartı normalde biz değiliz :D :D

Valla araa araa tartılıyorum canım dayanamayıp sonra ughh yuhh nidaları arasında deli oluyorum :KK70: :KK70: :KK70: Anamıda diyete soktum garibim o da bu tartıı bozukk bu tartıı bozuk hahahhaha tartı normalde biz değiliz :KK70: :KK70:
sürekli tartılmak pek iyi değil ama ben de dayanamıyorum :D
pazartesiden beri her tartıldığımda eksi gördüm ama normalde öyle olmuyor tabi
saf protein günlerinin etkisi baya oldu :D

Benim de tartilmadigim gün yok nerdeyse
Ekşi isem moral oluyor artı isem hemen dikkat etmeye çalışıyorum
Bu sıralar dengesiz ama beslenmem kötü suyu düzenli içemiyorum felan gibi sebepler var
Valla bende anlamıyorum bir artı bir eksii canımm insan delii oluyor.Yarın büyük inşallah boll eksiyii görürüzz :dua::dua::dua::dua::dua:

Benim de tartilmadigim gün yok nerdeyse
Ekşi isem moral oluyor artı isem hemen dikkat etmeye çalışıyorum
Bu sıralar dengesiz ama beslenmem kötü suyu düzenli içemiyorum felan gibi sebepler var
ben artı görünce direk moral olarak çöküyorum :)
ne yedim ki diyorum hemen ama dediğin gibi sonra daha da bir dikkat ediyor insan

Bugün protein yapsak ne iyi olur adaşım 74FRIDA 74FRIDA ama
Ben daha kahvaltı yapmadım dışarda işimiz var eşim uyanırsa çıkacağız simit yiyecektik ama vakit sorunu olabilir artık nasip bakalım
Bugün benim menuu şimdiden belli yulaf ezme ve yoğurt :D :D :D eee uyandırsana kızz eşinii öğlen olmuşş işleriniz geçe kalmasın

Suna bi el atin beee gozunuzu yiyim yoksa gerizekali olarak testi tamamlayamiycam mimkin degil yapamiyorum bunu ve nefret ederim boyle akraba sorularindan :KK53:

Screenshot_2016-08-04-10-16-35.webp

:oha:
Screenshot_2016-08-04-10-16-47.webp

Back
X