Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim canım çok şükür evde işim çok bugün onlarla uğraşıcam biterde kurtulurum.
sen nasılsın hızlı gonzales.:KK48:
Aynıı valla canımm iyi idim şimdii çok kötüyüm :( :( :( Tam sana mesaj yazarken kalmışımm annem merdivenlerden düşmüş kolunu kırmışş şimdi acilde bende işi bırakıp gidemiyorum.Allahtan babam kardeşim yanında :cry::cry::KK42::KK42::KK42: Öğlen menumde yok kızlar hiçbir şey yiyemedim canımda istemedii :KK42:

Aynıı valla canımm iyi idim şimdii çok kötüyüm :KK43: :KK43: :KK43: Tam sana mesaj yazarken kalmışımm annem merdivenlerden düşmüş kolunu kırmışş şimdi acilde bende işi bırakıp gidemiyorum.Allahtan babam kardeşim yanında :cry::cry::KK42::KK42::KK42: Öğlen menumde yok kızlar hiçbir şey yiyemedim canımda istemedii :KK42:

Canim yaaa.. çok gecmiş olsun Allah beterinden korusun..
Ablam da yere düsup ayak bilegi kirilmisti bir kac ay once.. cok dikkat etsin canım...

Canim yaaa.. çok gecmiş olsun Allah beterinden korusun..
Ablam da yere düsup ayak bilegi kirilmisti bir kac ay once.. cok dikkat etsin canım...
Sağolasın canım Allah razı olsun kol diyordum şimdi öğrendim omzundan ve kolunda da varmış :( :( Mumya gibi sardılar alçıladılar diyoo kıyamam tansiyonumu düştü nolduysaa :(

Canım ben tek çalışıyorum ve de alternatifim yok showrrom olunca ancak patron gelcekte gideceğim tamda sezon o da yok :KK43: :KK43: Allah razı olsun birtanemm mecburen beklicem akşama yat uzan dinlen dedim.
anladım canım :(
sıkma canını baban ve kardeşin de varmış hem yanında, umarım ağrısı çok yoktur

Aynıı valla canımm iyi idim şimdii çok kötüyüm :KK43: :KK43: :KK43: Tam sana mesaj yazarken kalmışımm annem merdivenlerden düşmüş kolunu kırmışş şimdi acilde bende işi bırakıp gidemiyorum.Allahtan babam kardeşim yanında :cry::cry::KK42::KK42::KK42: Öğlen menumde yok kızlar hiçbir şey yiyemedim canımda istemedii :KK42:

Sağolasın canım Allah razı olsun kol diyordum şimdi öğrendim omzundan ve kolunda da varmış :KK43: :KK43: Mumya gibi sardılar alçıladılar diyoo kıyamam tansiyonumu düştü nolduysaa :KK43:
Çok büyük geçmiş olsun canım
Allah şifa versin beterinden korusun

Back
X