Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derincim masallah hic bozmadan boyle devam et. Elbisenide gule gule giy zaten guzelsin saks da yakisir :) uzun boylu olman avantaj 120 kiloda 90-100 arasi gibi duruyosun bence.

Biz pigmeler napalim 90 i gecince basliyoruz yuvarlanmaya :KK53:
Ayyy çok teşekkürler canım..elbisenin beyazida vardi giydim ama saks mavisini çok severim...inşallah bozmuycam canim ..su an adet donemindeyim üçüncü gün o yüzden bu hafta kilo veremedim..inşallah bitince devami gelir...aynen canim 120 de 90 gibi oluyorum 1 80 boy..hele
100 olsam varya incecik oluyorum..
Olsun canim sizlerin fazla kilosu yok yine ben biktim artik kilomla ilgili söz duymaktan...

Aynıı valla canımm iyi idim şimdii çok kötüyüm :KK43: :KK43: :KK43: Tam sana mesaj yazarken kalmışımm annem merdivenlerden düşmüş kolunu kırmışş şimdi acilde bende işi bırakıp gidemiyorum.Allahtan babam kardeşim yanında :cry::cry::KK42::KK42::KK42: Öğlen menumde yok kızlar hiçbir şey yiyemedim canımda istemedii :KK42:
çok geçmiş olsun canım ya allah beterınden korusun

Gece millet yattıktan sonra gelen ben zatiÂliniz:KK48:
bugün sadece yatakları havalandirma harici bütün işlerimi yaptım.pazar market alışverişi gel bide yerleştir ayaklarım ağrıdi.yarın ki misafirlere börek yaptım yarın fırına vericem turşu kavurdm.patates salatası yapıcam patatesleride hazırladm doğradm.makarna salatası kaldı yarına yapmaya sadece.tatlı yapmıyorum doğum günü pastasi alicaz.
Bugün geç kalktık oğlumla kahvaltı yalan oldu mantı istedi ufaklık yaptım 1tabak yedim aksama dışarıdaydm yarım simit yedim ve suan çok acıktım sırf yarın tartı günü arti bildirim yapmayim diye dayandım yoksa şimdiye kaç kere yerdim:KK3:

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dilerim. Rabbim herkesin dualarini kabul etsin Sabah menum 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 kk peynir 2 dilim ekmek 3 brdk çay içtim. Ayrica sizlere çok teşekkür ederim.Destekleriniz icin sizleri seviyorum kizlar iyi ki varsınız. :KK200::KK200::KK200:

FB_IMG_1470373286871.webp

Her gordugumde guluyorum paylasiyorum.

Back
X