Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsinnn , afiyetle yiyin :)Sabahın 7.30 gibi mesaim basladi evde dahada bitmedii 8 kg fasulye kislik kurutmalik biber yok camasir yok bulasik dahadaa işim bitmedii kızlar sizler neler yapıyorsunuz. Allah yemek nasip eder inşallahsizlerii özledim
Canm iki dolmayla doyabildin mi? Ya da miden baya küçülmüş demek ki.Aksam menum 1 kepce çorba 2 biber dolması sıfır ekmek yedim
Hosgeldin canm.azimli davranrsan verirsin ins.boylarmz ayni ben 98 e kadar çıkmıştım.simdi kilom 88 civarı.niyetimde kisa vadede 80 uzun vadede 75 olmak var.ins istedigin kiloya ulasrsnValla muthissin .kızmazsan Kaç kg olduğunu ne kadar sürede ne verdiğini ve nasıl bir diyet uyguladığını çok merak ettim
Ne dedeler var :))Kolay gelsinnn , afiyetle yiyin :)
Benim kışlık hazırlığı Dedem yapıyor:)
Adamcağız sıkıntıdan kendini yine bağ bahçeye verdi bu yıl.
KesinlikleeNe dedeler var :))
Bende takipteyim tv den.
Kan kirmizi bayraklar insani duygulandiriyo.
Canm sezaryan oldum maalesef.son güne kadar normal icin bekliyordum.bebegin kalbi atıyordu ama zayiflamisti.doktor kurtarabilmek icin sezaryana aldı.canm 4.5 ay oldu ameliyat olalı. spor günlük 40 dk yakn yapıyorum.leslie yi biraz kendime uyarladm yerimde adm atıyorum su arkaya dogru diz kırma hareketi öne geriye yürüme ve sağa sola yürüme seklinde uydurmasyon biseyler yapiyorm.evin icinde yürüyorum iste.doktorum önce 6 ay korun dedi sonra 4. Yada 5 ay yeterli dedi.Rabbim hayırlı bi zamanda sağlıklı ömürlü hayırlı olanı versin.Sen sezeryanmi olmustun baya spor yaziyosun cumalari ne yapiyosun dikkatli yap ilk 6 ay spor yapilmaz ameliyattan sonra.
Ve 2 sene ara olmali diye biliniyo hep.
Canm sezaryan oldum maalesef.son güne kadar normal icin bekliyordum.bebegin kalbi atıyordu ama zayiflamisti.doktor kurtarabilmek icin sezaryana aldı.canm 4.5 ay oldu ameliyat olalı. spor günlük 40 dk yakn yapıyorum.leslie yi biraz kendime uyarladm yerimde adm atıyorum su arkaya dogru diz kırma hareketi öne geriye yürüme ve sağa sola yürüme seklinde uydurmasyon biseyler yapiyorm.evin icinde yürüyorum iste.doktorum önce 6 ay korun dedi sonra 4. Yada 5 ay yeterli dedi.Rabbim hayırlı bi zamanda sağlıklı ömürlü hayırlı olanı versin.
Afiyetle yemek nasip olur insSabahın 7.30 gibi mesaim basladi evde dahada bitmedii 8 kg fasulye kislik kurutmalik biber yok camasir yok bulasik dahadaa işim bitmedii kızlar sizler neler yapıyorsunuz. Allah yemek nasip eder inşallahsizlerii özledim
Gecmis olsun canm.nasil kırıldı öyle?Disim kırıldiiiı
İnat gibi sürekli dilimle oraya dokunuyorum yara yapicamyarın evdeyim diye büyük konuştum sanırım dişçi çıktı şimdi
Kahvaltidan beri doctor who ya sardık tekrar tekrar eski bölümlerini izliyoruz.
Akşam yemegim de haşlanmış tavuk + yoğurt
Sp günüm ama birazda salatadan tirtiklarim
Kısa özet geçeyim dedim. :))
![]()
Canm annem de dizi icin her gittiginde kilo dediler kadını sinir ettiler annem de inat edip 14 kilo verdi hala da dizi ağrıyor.Hayirli mutlu pazarlar... Dun geldim yattim bakamadim buraya.
Broken bi dr gidicem ins bi firsat bulunca da hani kilo vermen lazim diycek ya o insani bir garip yapiyo sanki gitmeme gerek yokmus gibi.
Ayluh88 Ayluhcum kuzucuga cok gecmis olsun.
baharnaz hosgeldin canım.
bulut776 canım insallah iyiki boşanmamisiz diyecek kadar cok cok mutlu olun insallah. Allah huzuru eksik etmesin yuvanızdan
E eboe canim sanadaiyi tatiller, fındık toplamak hem zordur hemde kafa dengi insanlarla topluyorsan cok keyiflidir. Yıllar oldu ben toplamayali.[/QUOTEcok sagol canımcımm
Tv karsisinda yedim yedim simdi basim donuyo he tansiyonum cikti belkide.
Aminnn sağolasın Allah razi olsun canim valla işim şimdi bittii bende bittimm.Ellerine saglik allah agiz tadiyla saglikla yemek nasip etsin ins.
Kolay gelsinnn , afiyetle yiyin :)
Benim kışlık hazırlığı Dedem yapıyor:)
Adamcağız sıkıntıdan kendini yine bağ bahçeye verdi bu yıl.