Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabahın 7.30 gibi mesaim basladi evde dahada bitmedii 8 kg fasulye kislik kurutmalik biber yok camasir yok bulasik dahadaa işim bitmedii kızlar sizler neler yapıyorsunuz. Allah yemek nasip eder inşallah :KK66: sizlerii özledim
Kolay gelsinnn , afiyetle yiyin :)
Benim kışlık hazırlığı Dedem yapıyor:)
Adamcağız sıkıntıdan kendini yine bağ bahçeye verdi bu yıl.

Aksam menum 1 kepce çorba 2 biber dolması sıfır ekmek yedim
Canm iki dolmayla doyabildin mi? Ya da miden baya küçülmüş demek ki.
Valla muthissin .kızmazsan Kaç kg olduğunu ne kadar sürede ne verdiğini ve nasıl bir diyet uyguladığını çok merak ettim
Hosgeldin canm.azimli davranrsan verirsin ins.boylarmz ayni ben 98 e kadar çıkmıştım.simdi kilom 88 civarı.niyetimde kisa vadede 80 uzun vadede 75 olmak var.ins istedigin kiloya ulasrsn

Sen sezeryanmi olmustun baya spor yaziyosun cumalari ne yapiyosun dikkatli yap ilk 6 ay spor yapilmaz ameliyattan sonra.
Ve 2 sene ara olmali diye biliniyo hep.
Canm sezaryan oldum maalesef.son güne kadar normal icin bekliyordum.bebegin kalbi atıyordu ama zayiflamisti.doktor kurtarabilmek icin sezaryana aldı.canm 4.5 ay oldu ameliyat olalı. spor günlük 40 dk yakn yapıyorum.leslie yi biraz kendime uyarladm yerimde adm atıyorum su arkaya dogru diz kırma hareketi öne geriye yürüme ve sağa sola yürüme seklinde uydurmasyon biseyler yapiyorm.evin icinde yürüyorum iste.doktorum önce 6 ay korun dedi sonra 4. Yada 5 ay yeterli dedi.Rabbim hayırlı bi zamanda sağlıklı ömürlü hayırlı olanı versin.

Canm sezaryan oldum maalesef.son güne kadar normal icin bekliyordum.bebegin kalbi atıyordu ama zayiflamisti.doktor kurtarabilmek icin sezaryana aldı.canm 4.5 ay oldu ameliyat olalı. spor günlük 40 dk yakn yapıyorum.leslie yi biraz kendime uyarladm yerimde adm atıyorum su arkaya dogru diz kırma hareketi öne geriye yürüme ve sağa sola yürüme seklinde uydurmasyon biseyler yapiyorm.evin icinde yürüyorum iste.doktorum önce 6 ay korun dedi sonra 4. Yada 5 ay yeterli dedi.Rabbim hayırlı bi zamanda sağlıklı ömürlü hayırlı olanı versin.

Yinede dikkatli ol dikis var sonucta.

Allah en hayirli zamanda en hayirlisindan nasip etsin ins.

Sabahın 7.30 gibi mesaim basladi evde dahada bitmedii 8 kg fasulye kislik kurutmalik biber yok camasir yok bulasik dahadaa işim bitmedii kızlar sizler neler yapıyorsunuz. Allah yemek nasip eder inşallah :KK66: sizlerii özledim
Afiyetle yemek nasip olur ins
Disim kırıldiiiı :olamaz:

İnat gibi sürekli dilimle oraya dokunuyorum yara yapicam:KK53: yarın evdeyim diye büyük konuştum sanırım dişçi çıktı şimdi :KK57:

Kahvaltidan beri doctor who ya sardık tekrar tekrar eski bölümlerini izliyoruz.

Akşam yemegim de haşlanmış tavuk + yoğurt
Sp günüm ama birazda salatadan tirtiklarim:KK53:

Kısa özet geçeyim dedim. :))

:KK200:
Gecmis olsun canm.nasil kırıldı öyle?
Hayirli mutlu pazarlar... Dun geldim yattim bakamadim buraya.

Broken bi dr gidicem ins bi firsat bulunca da hani kilo vermen lazim diycek ya o insani bir garip yapiyo sanki gitmeme gerek yokmus gibi.
Canm annem de dizi icin her gittiginde kilo dediler kadını sinir ettiler annem de inat edip 14 kilo verdi hala da dizi ağrıyor.

Ayluh88 Ayluh88 Ayluhcum kuzucuga cok gecmis olsun.

baharnaz baharnaz hosgeldin canım.

bulut776 bulut776 canım insallah iyiki boşanmamisiz diyecek kadar cok cok mutlu olun insallah. Allah huzuru eksik etmesin yuvanızdan

E eboe canim sanadaiyi tatiller, fındık toplamak hem zordur hemde kafa dengi insanlarla topluyorsan cok keyiflidir. Yıllar oldu ben toplamayali.[/QUOTEcok sagol canımcımm

Slm kızlar . Bugün 1 saat yürüdüm .3 lt de su içtim midem şişti .
Sabah
tam kare peynir 1 yumurta domates salatalık ve 4 parmak kalınlığı kadar ekmek yedim . Yeşil çay ile birlikte
öğlen
bir kase domates çorbası
tam kare kaşar peyniri iki dilim ekmek ve bol salata yedim.
akşam
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran bol salata ve 3 dilim ekmek yedim.

Kızlar sizce nasıl . Ben kendimi aç hissediyorum....

Yeni gelen arkadaslar hosgelmis

Brooken sen butun tahlillerini yaptirmismiydin bu spora ve dikkat etmene daha fazla kilo gitmezmi acep

Elif kolaygelsin haklisin az kiloda işlwr daha hafif geliyo cok kiloda işler zorluyor ben öyleyim :((

Burcu yavrunun saglik durumu nasil alerjisi hafifledimi

Asuman sen nasilsin

Selamın aleyküm guzellerrr

An itibariyle HALA oldum çok şükür

dün geceden beri uğraşıyoruz sonunda sağlıklı bir oğlan oldu elhamdulillah

bugün doğru düzgün bir şey yiyemedim
ara ara atistirdim ama sağlıksız şeyler değildi ve az az yedim
o
yüzden menü bildiremiyorum

haber vereyim dedim
pes etmedim devam ediyorum zayıflamaya kararliyim inşallah
herkese hayırlı geceler

Kolay gelsinnn , afiyetle yiyin :)
Benim kışlık hazırlığı Dedem yapıyor:)
Adamcağız sıkıntıdan kendini yine bağ bahçeye verdi bu yıl.

Sagolasin canim valla sanslisin dededen allah razı olsun. sağlıcakla afiyetle agiz tadiyla yiyin inşallah tatlim ;)

Back
X