- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde neler var ona gore secenek sunabilirim :) listeye girmek istersen 2 hafta bildirimden sonra girebilirsin.
Bu kuralimiz listeye girip bi daha gelmeyenler haber bile vermeyenler yuzunden koyuldu.
Evde kabak ve patatesten baska bir sey kalmamis
Alisverise de gitmem lazim
Kuralda haklisiniz kilo verme ve motivasyonda istikrarli olmak sart
Hayir insan merak ediyoben burdan saçma sapan şeyler göruyorum kendi msjmn içinde.hatta dafi vve fridann msjnda da var.neyse tek ben örüyorsam daha iyi.çok kötü şeyler siz görmeyin
Ben dun kabakla pattisle firinda mucver yaptim. Kabak yemegi olabilir soganli domatesli acili. Kabakli omlet olabilir.
Yogurtlu kabak olabilir.
Aa çokmu kötü şeylerben burdan saçma sapan şeyler göruyorum kendi msjmn içinde.hatta dafi vve fridann msjnda da var.neyse tek ben örüyorsam daha iyi.çok kötü şeyler siz görmeyin
Kızz bari tam bugday ekmeği onuda fazlaa yemedee bayağı faydası var.Bak ben tam bugdaya geçtimEvet cnm ekmek basladım yıne bakalım kescem yıne ınsallah mutluydum oyle ben tartıya kustum hemennn toparlanıyorum
Teyyy maşallah canımmm uçmuşun geneeeSpor 520 dk
Kilo aynı yazabilir misinz ben gözümü açar açmaz limonlu suyumu icmistim![]()
Allahimm ya yumurta aki az misir unuyla maske yapildi suruldu ve bolca gerinildi
Kendimi ajda pekkan gibi hissediyorum hic mimik yapmiycazki kirismiyak![]()
Eveeettt evde olunca güzel oldu.Teyyy maşallah canımmm uçmuşun geneee![]()
![]()
ohhh ohhh iyisinnn ben bu hafta sonlardayımmEveeettt evde olunca güzel oldu.
Yarın sabah tartılıp kilomu da yazarım![]()
Sağ salim gidip gelmek nasip etsin kaynınızı eltiyle sıkıntın vardı dimi canımm çok zor bir durum gitmek yada gitmemekkk şahsi fikrimi sorarsan insanlık sende kalsın derim.Dün gece Kaynımı hacca yolculadik eve 4te geldik.geç kalktım bugün artılarla uyandım dün kuzenimn doğum günüydu kısır olunca fazla kaçtı ve bide eltim kaynanamda oraya gitme baskısı hissediyorum acayip kötü hissediyorum kendimi dün havaalanındada hiç konuşmadik suan yanına gitmek gelmiyor içimden
canım zaten gidicem mecburen konuşmamak gibi bır alternatifm yok çünkü bazı insanlar vardır görüşmek zorunda oldugun işte eltimde onlardan birisi.allah ikimizede güzel ahlak nasip etsin ne diyeyim.Sağ salim gidip gelmek nasip etsin kaynınızı eltiyle sıkıntın vardı dimi canımm çok zor bir durum gitmek yada gitmemekkk şahsi fikrimi sorarsan insanlık sende kalsın derim.
Aminn canımmm malesef öyleecanım zaten gidicem mecburen konuşmamak gibi bır alternatifm yok çünkü bazı insanlar vardır görüşmek zorunda oldugun işte eltimde onlardan birisi.allah ikimizede güzel ahlak nasip etsin ne diyeyim.