Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evde neler var ona gore secenek sunabilirim :) listeye girmek istersen 2 hafta bildirimden sonra girebilirsin.

Bu kuralimiz listeye girip bi daha gelmeyenler haber bile vermeyenler yuzunden koyuldu.

Evde kabak ve patatesten baska bir sey kalmamis
Alisverise de gitmem lazim

Kuralda haklisiniz kilo verme ve motivasyonda istikrarli olmak sart

Evde kabak ve patatesten baska bir sey kalmamis
Alisverise de gitmem lazim

Kuralda haklisiniz kilo verme ve motivasyonda istikrarli olmak sart

Ben dun kabakla pattisle firinda mucver yaptim. Kabak yemegi olabilir soganli domatesli acili. Kabakli omlet olabilir.
Yogurtlu kabak olabilir.

ben burdan saçma sapan şeyler göruyorum kendi msjmn içinde.hatta dafi vve fridann msjnda da var.neyse tek ben örüyorsam daha iyi.çok kötü şeyler siz görmeyin
Hayir insan merak ediyo :KK53:
Sen dediginde resim cektim bak
Screenshot_2016-08-12-12-53-13.webp

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::hamarat::hamarat::hamarat:
Ben dun kabakla pattisle firinda mucver yaptim. Kabak yemegi olabilir soganli domatesli acili. Kabakli omlet olabilir.
Yogurtlu kabak olabilir.

Mutfak isini bilen hatunlar kendini belli ediyor kac cesit yemek siraladi bana :KK49:

Ben sevmiyorum yemek yapmayi bu yüzden hic kreatif degilimdir mutfakta Acikmasak ugramayacam yani o kadar :olamaz:

Mücver iyi fikir :KK15:

Selamün Aleyküm güzeller :)
Hayırlı, mutlu cumalar..

Bu hafta dikkat etmeye çalıştim, isirgan otuda bit kac defa içtim.
İnsallah yeni tartinin farki değildir gerçi pazar aldım tartildim tokken 88 cikmistim o yüzden verdim diye düşünüyorum

Kilom 85
Spor 80 dk yürüyüs azda olsa yürüdüm devamı gelir inşallah

Listeler icin Simdiden ellerinize Saglik..

Dün gece Kaynımı hacca yolculadik eve 4te geldik.geç kalktım bugün artılarla uyandım dün kuzenimn doğum günüydu kısır olunca fazla kaçtı ve bide eltim kaynanamda oraya gitme baskısı hissediyorum acayip kötü hissediyorum kendimi dün havaalanındada hiç konuşmadik suan yanına gitmek gelmiyor içimden

Dün gece Kaynımı hacca yolculadik eve 4te geldik.geç kalktım bugün artılarla uyandım dün kuzenimn doğum günüydu kısır olunca fazla kaçtı ve bide eltim kaynanamda oraya gitme baskısı hissediyorum acayip kötü hissediyorum kendimi dün havaalanındada hiç konuşmadik suan yanına gitmek gelmiyor içimden
Sağ salim gidip gelmek nasip etsin kaynınızı eltiyle sıkıntın vardı dimi canımm çok zor bir durum gitmek yada gitmemekkk şahsi fikrimi sorarsan insanlık sende kalsın derim.

Sağ salim gidip gelmek nasip etsin kaynınızı eltiyle sıkıntın vardı dimi canımm çok zor bir durum gitmek yada gitmemekkk şahsi fikrimi sorarsan insanlık sende kalsın derim.
canım zaten gidicem mecburen konuşmamak gibi bır alternatifm yok çünkü bazı insanlar vardır görüşmek zorunda oldugun işte eltimde onlardan birisi.allah ikimizede güzel ahlak nasip etsin ne diyeyim.

Back
X