Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O vakit iyi geceler diliyorum size malum yarın iş var...
Allah rahatlık versin....:KK36::KK36:

Bu arada kilo verenleri spor yapanları tebrik ediyorum.. Listeyi hazırlayanların emeklerine sağlık...
ÖZellikle burcu tüm zorluğa rağmen eksi iki kilo muazzam başarı.. :nazar::nazar::KK9:

Bonusla ilk telefonla konuşmamız şöyle olmuştu :))
Ben aaa gerçeksin demiştim diye hatılıyorum.. :) Bonustan ses yok :))
Donakalmıştı sanırım...

Asuyla habire gülmüştük :) Sonraları çok yakın ve samimi oldu konuşmalarımız sanki yüzyüze görüşmüşüz gibi.
Fridayla da öyle..

Dafiyle hala heyecanlıyız konuşurken :) acaip zarif ses tonu var..

KAsımpatının sesini de çok merak ediyorum türkiyeye gelince görüşmek gibi planımız var bakalım gerçekleşecekmi..

Canimsin evet kaldimdi sanki heycan yaptim demekki elimde yesil cayim vardi bide.
Duygulandim he islandi gozlerim niye duygulandiriyon beni zaten burda siir dinliyorum az duygusaldim kalpten gidecem.
Mezar tasima yazarlar duygusalliktan gitti diye.
Bizim duygu iyi seviniyo tabi denizle arasida iyi. Uyumadan once cok agladi yordu beni.

Slm kızlar . Kosusturmadan dun giremedim bir sürü gelen giden vardı . Bugunde bütün gün Dışardaydim. Günün Özeti şöyle
Sabah İki dilim siyah ekmek tam kere kaşar ve çay
Arada bir bardak sut
Öglen ( dışarda ne yiyeceğim i şaşırdım ) 3 adet kuruvasan bir bardak sütlü kahve
Aksam
İki dilim ekmek 80 gr doğranmış tavuk sote
5 çiğ köfte bol marul ...

1.30 saat yürüyüş 150 dk spor aletlerin hareket
2.5 lt su

Birdaha dışarı çıkmıyor mm
Dışarı çıkınca ben de bocaliyorum , ızgara türü şeyler yiyorum genelde .
Cafe lerde zor oluyor ama kahve üstüne kahve içiyorum. :)

Yiyebiliriz tabiki sinirlamak sartiyla. Hazirlarda soslar falan pekte hafif degil ama her turlu hamburgerden iyi bence.

Katılıyorum festutan daha iyi . Bu durumda dışarda da bir öğün yerine yiyebilirmiyiz . Birkaç köfte bir yufka bol salata ve ayran gibi

Canimsin evet kaldimdi sanki heycan yaptim demekki elimde yesil cayim vardi bide.
Duygulandim he islandi gozlerim niye duygulandiriyon beni zaten burda siir dinliyorum az duygusaldim kalpten gidecem.
Mezar tasima yazarlar duygusalliktan gitti diye.
Bizim duygu iyi seviniyo tabi denizle arasida iyi. Uyumadan once cok agladi yordu beni.

Deme öyle.. Neden uyumakmi istemedi cadı duygu..
ne dinliyosun seni bu kadar melankolik yapan .

Dışarı çıkınca ben de bocaliyorum , ızgara türü şeyler yiyorum genelde .
Cafe lerde zor oluyor ama kahve üstüne kahve içiyorum. :)

Zaten kahveyi çok severim günlük iki üç kahve var dışarda da aklıma ilk kahve geldi . Ve kaçamak yapmış oldum yanında üç kuruvasana yedim ve öğlen gecistirdim...

Katılıyorum festutan daha iyi . Bu durumda dışarda da bir öğün yerine yiyebilirmiyiz . Birkaç köfte bir yufka bol salata ve ayran gibi
Canan karatay 4 sıkım kadar oneriyor yufkasız zaten ekmek grubun da kendisi..

ama bonusun dedigi gibi fasstfood beslenmeden cok daha iyi normal menu alip bir ogun beslenilebilir ve doyurucuda olur

Back
X