Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar musmutlu bir gün ve hafta diliyorum. Sabah menum 1 yumurta 2 kk peynir 7 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği 3 brdk çay içtim. cydnz_1 cydnz_1 canim valla daha bomboss dolap ben her zamann yogun ev mesaisi yaparim :KK49:Nee yedin kizz okadar sıkma canını metobalizma sasirtma dedigin gibii afiyet olsun tatlim ;)

Günaydın kızlar musmutlu bir gün ve hafta diliyorum. Sabah menum 1 yumurta 2 kk peynir 7 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği 3 brdk çay içtim. cydnz_1 cydnz_1 canim valla daha bomboss dolap ben her zamann yogun ev mesaisi yaparim :KK49:Nee yedin kizz okadar sıkma canını metobalizma sasirtma dedigin gibii afiyet olsun tatlim :KK66:
en son dondurma ile kapanışı yaptım canım öncesinden bahsetmeyim hiç :))

en son dondurma ile kapanışı yaptım canım öncesinden bahsetmeyim hiç :))
Eeee olcak tatlım o kadar işbaşına enerji diyelim :KK53::KK53::KK53: Haydii hayırlı işlerin olsun canım tatil bitti galibaa valla ben hiçç dinlenemedim.Bugün hayatlett gibiyimm :ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:

şoför amca beni almay
Eeee olcak tatlım o kadar işbaşına enerji diyelim :KK53::KK53::KK53: Haydii hayırlı işlerin olsun canım tatil bitti galibaa valla ben hiçç dinlenemedim.Bugün hayatlett gibiyimm :ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:
malesef canım iş başı yaptım.
sabah çok dua ettim inşallah şoför amca beni almayı unutur diye :D
son anda gördü benim beklediğimi malesef geldim .
sana da iyi haftalar canım .

benimde çok fena uykum var , ayakta uyumak üzereyim :D

şoför amca beni almay

malesef canım iş başı yaptım.
sabah çok dua ettim inşallah şoför amca beni almayı unutur diye :KK70:
son anda gördü benim beklediğimi malesef geldim .
sana da iyi haftalar canım .

benimde çok fena uykum var , ayakta uyumak üzereyim :KK70:
Ben uyuyomm içim resmenn uyuyorrr bedenen ayakta ruhen yataktayımm :D :D :D :D

Canım bu hafta hepimiz uyuyoruzzz valla nasıl geçti deniz güzel miydi.

Rüzgarliydi canim ama yine de guzeldi. deniz dönüsü bir ton utu yaptim ustune cok iyi gitti. :)
C.tesi zaten dip bucak temizlik saat 11 e kadar .
Neyse bu kadar şikayet yeter.. :)
Yeni hafta yeni umutlar yeni baslangiclar olur umarim..

sen de misafir agirlamişsin dinlenemedin haliyle...

upload_2016-8-15_10-39-12.webp

Benim dizlerim ve belim fena..
son bir haftadir nene modundayim yuruyemiyorum ve oturdugum da kalkamiyorum yahut ayaktayken oturmam merasimle oluyor.. korkunc agri diz ve ayak bileklerim de...
kendimden nefret ediyorum artik :(

onun dısin da tum eklem yerlerim kemiklerim dahi agriyor dayak yemis gibi size veya kimseye belli etmiyorum ama mutsuzluk dısin da ciddi saglik sorunlarim da başladı..

naapmam gerektigini biliyorum ama olmuyor dikkat edemiyorum baslayamiyorum yine basa dondum hangi başa bilemiyorum cunku ivmeyi her seferin de arttiriyorum ..

offf cok darlandim sebebine inmek gerek artik. yada midemi sokup alsınlar beynimin yeme bolgesiyle birlikte .. :(

simdi soylenecekleri soyleyeceksiniz bana ama iradesizim ben beceremiyorum bir bilseniz neler yasiyorum icim de,her seferin de baslayip birakmak yapamamak ustune daha da artmak fena ozguven eksikligi guvensizlik yaratiyor..

utaniyorum artik kilo bildirmekten size yazmaktan cok usandim..

Benim dizlerim ve belim fena..
son bir haftadir nene modundayim yuruyemiyorum ve oturdugum da kalkamiyorum yahut ayaktayken oturmam merasimle oluyor.. korkunc agri diz ve ayak bileklerim de...
kendimden nefret ediyorum artik :KK43:

onun dısin da tum eklem yerlerim kemiklerim dahi agriyor dayak yemis gibi size veya kimseye belli etmiyorum ama mutsuzluk dısin da ciddi saglik sorunlarim da başladı..

naapmam gerektigini biliyorum ama olmuyor dikkat edemiyorum baslayamiyorum yine basa dondum hangi başa bilemiyorum cunku ivmeyi her seferin de arttiriyorum ..

offf cok darlandim sebebine inmek gerek artik. yada midemi sokup alsınlar beynimin yeme bolgesiyle birlikte .. :KK43:

simdi soylenecekleri soyleyeceksiniz bana ama iradesizim ben beceremiyorum bir bilseniz neler yasiyorum icim de,her seferin de baslayip birakmak yapamamak ustune daha da artmak fena ozguven eksikligi guvensizlik yaratiyor..

utaniyorum artik kilo bildirmekten size yazmaktan cok usandim..
:KK43::KK43:yapma boyle zor gunler gecırdıgın bellı ne oldugu hakkında hıc bılgım yok ama busekılde kendımıze kotuluk edıyoruz bende oleyım mutsuzken yemek yerken buluyorum kendımı bılıncsızce suan hayattan hıc umudum yok hayalım beklentım yok ne bılıyım mutsuz hıssedıyorum ama kendı yuzumden yanı kılolarımdan neden bukadar dıkkatsızce yedım bu hale geldım ınsanların ıgrenc bakısları yordu benı toparlanalım ben bugunu hafıf gecırmeyı planlıyorum toparlanalım kendımıze kotuluk edıyoruz modumuz dustu yasımız genc neden bu kotulugu yapıyoruz kendımıze neden zayıf ınsanlara bakıp ozenıyoruz bızde basaralım artık mutsuzlugumuzu yıyerek gıdermekten vazgecmelıyız once :KK16:

Back
X