Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kıyamam geçmiş olsun canım bizim.havalar normal ama bayagi yogun haftalar geciriyorum.yaa herhalde ondan artik iflas etti ayaklarim :21:bu kosturmacanin tek iyi yani yedigim iki lokmada yaniyor olmasi:KK70::KK70::KK70:Sürekli hareket kosturmaca inşallah bu hafta bayagi eksi olur.Bu hafya topikcek boll eksi görürüz inşallah:dua:
Insallah cnm sagolasın

Önceleri derdim ki 30 yaslarim sisman geciyor 40li yaslarim da zayif olacagim çunku menopoz basta olmak uzere hormonal sikintilar baslar metabolizma yavaslar ve ben 40 li yaslarimi normal insan ağirligin da gecirecegim.. 40 lı yaslarjmdayim ve daha şismanim...
çocuklarimla ilgili hayallerim planlarim oluyor her seferin de bu son artik onlarin yanin da ince ve saglikli anne olacagim kocamin yanin da fit partner olacagim yine kocaman sıfır..

demek ki ben iyi bir anne degilim kendimi kandiriyorum .. eğer gercekten iyi anne olsam.. kendimi gectim onlar icin saglikli olmaya calisirdim..

hepinize tesekkur ediyorum guzel ve olumlu dusunceleriniz icin. topige negatif mesajlar verdim kusura bakmayin..

Kıyamam geçmiş olsun canım bizim.havalar normal ama bayagi yogun haftalar geciriyorum.yaa herhalde ondan artik iflas etti ayaklarim :21:bu kosturmacanin tek iyi yani yedigim iki lokmada yaniyor olmasi:KK70::KK70::KK70:Sürekli hareket kosturmaca inşallah bu hafta bayagi eksi olur.Bu hafya topikcek boll eksi görürüz inşallah:dua:
canım annen nasıl oldu bu arada

Önceleri derdim ki 30 yaslarim sisman geciyor 40li yaslarim da zayif olacagim çunku menopoz basta olmak uzere hormonal sikintilar baslar metabolizma yavaslar ve ben 40 li yaslarimi normal insan ağirligin da gecirecegim.. 40 lı yaslarjmdayim ve daha şismanim...
çocuklarimla ilgili hayallerim planlarim oluyor her seferin de bu son artik onlarin yanin da ince ve saglikli anne olacagim kocamin yanin da fit partner olacagim yine kocaman sıfır..

demek ki ben iyi bir anne degilim kendimi kandiriyorum .. eğer gercekten iyi anne olsam.. kendimi gectim onlar icin saglikli olmaya calisirdim..

hepinize tesekkur ediyorum guzel ve olumlu dusunceleriniz icin. topige negatif mesajlar verdim kusura bakmayin..
Nilufercim lütfen öyle düşünme biz burda bir aileyiz bende ailenize sonradan dahil oldum.Hayat inişli çıkışlı herdaim zorluklar olabiliyor ve sen bence hissetigim kadariya güçlü bir bayansin şimdilerde duygusalsun bence eminim toparlanacaksin.Aslaa bizee negatif enerji vermiyorsun lütfen böyle düşünme seni gerçekten çok sevdim temiz kalbli arkadaşım elbet bu moddan cikacaksin hepimiz zamaninda böyle hissettik herdaim ara ara hissediyoruz.

Selamün aleykümm...

Keşke çıkarabilsek bazı insanları dimi hayatımızdan... Böyle durumlar için umursamamayı öğrenmek lazım sanırım, ben pek yapamasam da. Sen sakin ol yine de :KK200:
Kaldığın yerden devam edersin yine, bugünlük böyle olmuş artık..

ne güzel olurdu elifcim ama en yakınların olunca olmuyo malesef...tansiyonum baya tavan yapıp sinir krizi geçirip saatlerce hüngür hüngür ağladıktan sonra şuan daha sakinim galiba...ama kesin bildiğim bir süre kimseyi görmek istemediğim...diyetede hiç hevesim isteğim gücüm olmamakla beraber evet artık bi yerden başlamalıyım..

Keciboynuzu yi keciboynuzu strese iyi gelir :KK59:
Bundan sonra hirsimizi baska seylerden cikaricaz zeynom sinirimizi dogru sekilde bosalticaz ins. Inadina yemeyelim.
Sana diyorum darlandinmi yaz bana yemek istiyorum falan de cemkiriyosan cemkir o hal gectikten sonra eger yememissen bi gururlaniyo insan cenk kazanmis edasiyla.
Bizim cengimiz kendimizle cunku. :KK11: aynen beyle

Aksi bir durum olsaydi mutlaka yazardi diye dusunmek istiyorum. Merak ediyorum gercekten.

:KK68::KK68:

diyatte 23.günüm de geçti çok şükür.ama sıkıldm böyle ölçülü yemekten.neyse bayrama kadar direneyim belki bikaç kilo daha gider.40.gün tartılıp yazacsm kilomu inş.bakalm kaç kilocık gidecek?geçen eşim diyo ki bişey söyleyeccem ama korkuyorum ne dedi.sen incelmişsin diyo.eee ne güzel işte zaten amacm da bu ya niye korkuyon dedim. o da e söyleyince bırakırsın ne de plsa verdim deyip ..yazk ya kilomla adamda psikoloji bırkamadm

tebrik ederim canım inş tez zamanda hedefine ulaşırsın...eşlerimizede yazık ya adamlarıda kilo diye diye manyak ettik..

Benim dizlerim ve belim fena..
son bir haftadir nene modundayim yuruyemiyorum ve oturdugum da kalkamiyorum yahut ayaktayken oturmam merasimle oluyor.. korkunc agri diz ve ayak bileklerim de...
kendimden nefret ediyorum artik :KK43:

onun dısin da tum eklem yerlerim kemiklerim dahi agriyor dayak yemis gibi size veya kimseye belli etmiyorum ama mutsuzluk dısin da ciddi saglik sorunlarim da başladı..

naapmam gerektigini biliyorum ama olmuyor dikkat edemiyorum baslayamiyorum yine basa dondum hangi başa bilemiyorum cunku ivmeyi her seferin de arttiriyorum ..

offf cok darlandim sebebine inmek gerek artik. yada midemi sokup alsınlar beynimin yeme bolgesiyle birlikte .. :KK43:

simdi soylenecekleri soyleyeceksiniz bana ama iradesizim ben beceremiyorum bir bilseniz neler yasiyorum icim de,her seferin de baslayip birakmak yapamamak ustune daha da artmak fena ozguven eksikligi guvensizlik yaratiyor..

utaniyorum artik kilo bildirmekten size yazmaktan cok usandim..

ah yenam nasıl iyi anlıyorum seni bir bilsen...ama daha önce başardık gene yapabiliriz...karatay iyi gelmişti sana ve banada onamı başlasak tekrar...

Sen iyi bir anne ve iyi bir eşsin bunu senin
De bildiğine eminim
Negatif bişey almadım ben senden hiçbir zaman ve şimdi de azcık depresif gibisin sanki adasimin dediği gibi depresyona girmek iyidir arada ama hemen çıkmak lazım :)

Tatlım sen diyete döndün dimii basladin yanii hayırlısı ilee bakk bu hafta bol eksi bekliyorum senden :KK66: :KK66:
Bugun basladım canım ekmegı kıstım yarın sıfırlıyorum ınsallah cunkı verdıklerımı gerı alıyorum moralım bozuldu cok kestım tekrar ıns cumaya kadar duser bıraz kılom 7En Büyük KKEn Büyük KKo ekmegı yemıycektım

Konuya söyle bi anda girdim ve;
Yena merhaba, okurken canım acıdı bu sözlere. Yani hayatınla ilgili hiç bir şey bilmiyorum, kilo durumunu da bilmiyorum. Özür dilerim şimdiden söyleyeceklerim için.

-
Sen böyle düşünemezsin, sen öncelikle mükemmel bir annesin ki kendinin bilincindesin. İnsanlar kilo alıyor diye ne kötü eş ne de kötü bir anne oluyor. Tabi ki fit anneler güzel görünüyor, her istediğini yapıyor vb ancak senin fedakarlıkların? Bunlar yok olamaz
İnsanlar yavaş yavaş zaten kilo veriyor ve sen de bu kararlılıkla vereceksin.
Ama moralini bozarsan metabolizma hiç çalışmaz :(
Allah yardımcın olsun.

Yenacim üzme kendini canim...yazinda kendimi buldum ..beni anlatmissin sanki..benimde ayagim çok kotu uç aydir karatay yapi yorum arada kaçamak yaptigim için bir turlu veremiyorum..hafta sonu biraz kek ve meyva kacamagi yaptim diye +2 kiloyum bugün ..sok oldum sabahki artiyi görünce...vazgeçmek yok canim hep birlikte basaracagiz .iyi kalpli yenam seni seviyoruz canim:KK200:

Sagolasin canim her geçen gün biraz daha iyii şükürler olsun . Çarşamba kontrolü var bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz. Sen neler yapıyorsun uykuyu acabildib mii tatlim
yok canım nerde bir de o kadar yoğun ki şu an müşteri ile görüşüyorum bir yandan , adamcağıza diyetten bahsedeceğim nerdeyse :D

Ahhh ahhh keske bende ole olabılsem canım yemek yemek ıstemıyor ne guzel bır soz :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Ama hafta sonu çok kaçırdım ben sabahda normal kalktığım saatten daha erken kalktım ve çok su içtim haliyle Can'ım bişey istemedi:KK71:

Back
X