Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bendee gördümdee sess etmedimm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ağzımdan laf alcaksınız tabiiii ondan balık krakeri görmezden geldiniz :)))

Kaç kaloridir acaba :KK17: aman neyse ben kalori hesabı ypmıyorum bu saatden sonrada bişey yemem zaten :)

Kızım uzun benden uzun yaniii ağbisini milli yapmıştım bunuda milli yapabilirsem para sayma makinesi alıcam :))))

Ağzımdan laf alcaksınız tabiiii ondan balık krakeri görmezden geldiniz :)))

Kaç kaloridir acaba :KK17: aman neyse ben kalori hesabı ypmıyorum bu saatden sonrada bişey yemem zaten :)

Kızım uzun benden uzun yaniii ağbisini milli yapmıştım bunuda milli yapabilirsem para sayma makinesi alıcam :))))
Hayy maşallah canım Rabbim gönlünüze göre versin.Lisansı kendinizde olsun ama hep diğer türlü çok düşük ücretlere gidebiliyor.Lakin tatlım sen kızıda unut turnuvalar şehir işi şehirdışı ve yurtdışıı edi büdü kalırsınız artık eşlee :KK53::KK53::KK53:

Hayy maşallah canım Rabbim gönlünüze göre versin.Lisansı kendinizde olsun ama hep diğer türlü çok düşük ücretlere gidebiliyor.Lakin tatlım sen kızıda unut turnuvalar şehir işi şehirdışı ve yurtdışıı edi büdü kalırsınız artık eşlee :KK53::KK53::KK53:
Evet canım biliyorum bu benim yetiştirdiğim 2. Basketçii Allah sağlık verirse sağlıklı olsunlarda gidip gelsinler :)

Evet canım biliyorum bu benim yetiştirdiğim 2. Basketçii Allah sağlık verirse sağlıklı olsunlarda gidip gelsinler :)
Aminnn aminn tatlım Rabbim evlatlarını sana bağıslasın 41 kere maşallah tatlım seni n oğlandı değil mi evlenecek olan :KK53::KK53:

Aminnn aminn tatlım Rabbim evlatlarını sana bağıslasın 41 kere maşallah tatlım seni n oğlandı değil mi evlenecek olan :KK53::KK53:

maşallah diyelim :nazar: :))

AMİİN sağolun kızlar Allah sizlerinde gönlüne göre versiiin :KK36:

benim oğlaan bilmem kız arkadaşı var ayrı gayrı düştüler kızın daha 2 yıl okulu var okulunu bitirsin bakalım isterlerse evlendiririz :)

AMİİN sağolun kızlar Allah sizlerinde gönlüne göre versiiin :KK36:

benim oğlaan bilmem kız arkadaşı var ayrı gayrı düştüler kızın daha 2 yıl okulu var okulunu bitirsin bakalım isterlerse evlendiririz :)
İnşallah içinize karışacak gelin değil kız olacak nasip eder Rabbim evladına canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.

canm hoşgeldin demiş miydim hatırlamıyorum.yine de tekrar hoşgeldin.nişanlısın seırım kendini biraz tanıtsan kaç yaşındasn?inş istediğin kiloya ulaşrsn?düğün ne zaman

Hoşbuldum:)
Düğün 4 kasımda inşallah, kendimden bahsettim ama senin için yazayım tekrardan 25 yaşındayım en son 97,5 kiloydum ama bu hafta sonu diyet yapmadığım için almışımdır tekrardan o_O boy 1.67 hedef kilo 60-65 yaklaşık 10 günden beri bu topicteyim :KK45:

Bugün kaynanamn orada yemek yedik kabak biber patates ile yemek yapmıştı ondan yedim 1tabak 1kepçe yoğurt çorbası ile
midem çok rahat suan ama çay istediler parkta içmek için termosa koydum gidicz birazdan
Parkta çay içmeler çok tehlikeli :)
Yanında bisiler de var mı acep

Back
X