Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hazirlik hazirlik hazirlik....okuyorum hizli ama yazamiyorum.
Stresten midem agriyo klasik :KK14:
Bari wc de yazim dedim.
Zeynom cok gecmis olsun buraya yazdim idare et :oops:
Epinizi seviyorum. Mumkun oldukca girmeye calisicam.
Insaflica yazin :KK53: her mesaja alinti yapmayin bir mesajda herkeşe cevap verin :KK53: yer tasarrufu KK kaynaklarini idareli kullanalim :KK53:
Depresyona gireni soguk dereye atin kendine gelsin.:KK53:

Spor listesini yapamazsam kime gondereyim yapmasi icin? Broken seni gozume kestirdim :KK8:

Simdilik bu kadar arkasi yarin :KK8:

Sevgi saygi ve daha bir cok sey....:KK68:
Tamamm tatlımm gözün arkada kalmasın.Lakinn girmeyee çalışş çokk özlücezzz seniiii vallaa yaaa ne kadar sürcek bu tatill elimden geldiğince yapmaya çalışırım.Hep ben 1. olcamm hep benn 1.. olacamm hahahaaa

sağol canım...

aşısı vardı yenacım aile hekimine gittim normal güzel bi muayene etti ciğerlerini falan dinledi ki zaten dinlemesede tıkanıklığı her halinden belli solunumu çok hızlı ve hırıltılı balgamda olmuş...antibiyotik için kendi vermek istemedi zaten bunları kullan gel geçmesse çocuk doktoruna göndericek...alerji için özel bi test falan yapmadı ciğerleri kabarmış dedi dinledikten sonra ve bu alerjik bi durum dedi....böyle yani bikaç gün takip edelim ilaçların içeriğine baktım yarar gibi geliyo geçmesse gerekti testleri yaptırırız..ama eşim gelsin bende acile gidip hava taktıralım istiyorum bakalım...

sağol canım...
Geçmiş olsun zeynepcim
İnşallah cabukca rahatlar yavrucuk

FB_IMG_1471406706972.webp
Sabah sabah gülümseyerek başlayalım :halay::halay:

kahvaltı: 2 yumurtadan omlet + kepekli ekmekciklerimden 2 tane vee kahve

yeşilçay +limon + soda karışımımı da hazırladım sonunda
artık tekrar hazırım :KK53:
Afiyet olsun tatlım o karışım bayağıı iyi kilo verdiyormuş doğru mu kii acepp bende yapamadım bir türlü şimdi 1 bardka yeşilçayımı içiyorum.Limonlu su yaptım günboyuda onu içerim

Afiyet olsun tatlım o karışım bayağıı iyi kilo verdiyormuş doğru mu kii acepp bende yapamadım bir türlü şimdi 1 bardka yeşilçayımı içiyorum.Limonlu su yaptım günboyuda onu içerim
öyle diyorlar canım (başlığında 15 günde 5 kilo falan yazıyor hatta :D)
ben de hep 3., 4. günde bıraktım vakitsizlikten .
şimdi tekrar başladım . tadı da fena değil. hem yeşil çayıda içmiş oluyorum böylece.

Dimii dimii tüm listee hep ben birincii :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: BU hafta pek sporum yok akşamları misafir ağırlamakla geçiyorr zamanım gelen giden geçmiş olsun faslı bitmedii.Valla azdır banada geleceklerr yıkılcamm vallaa:KK53::KK53::KK53::KK53:
benim de yok canım sporum , nazar mı değdi acaba bize :D
daha bu hafta yazacak bir sporum olmadı :KK53:

öyle diyorlar canım (başlığında 15 günde 5 kilo falan yazıyor hatta :KK70:)
ben de hep 3., 4. günde bıraktım vakitsizlikten .
şimdi tekrar başladım . tadı da fena değil. hem yeşil çayıda içmiş oluyorum böylece.
Bendee yapayımm kızz bariii 2hafta müthişş gün boyu mu içeçeğizz dimii valla limondan küt diye gideceğim :D :D :D Akşamları 2 kşk yogurt yarım limon ve soda yapıyorum bendee bayağı etkili oldu.

benim de yok canım sporum , nazar mı değdi acaba bize :KK70:
daha bu hafta yazacak bir sporum olmadı :KK53:
Vallaa nazara geldinn hee valla ben yürüyerek bir nebze açığı kapatıyorum yaa bakalım yaa nasip şimdiden 355 dakika felan amaa azz :D :D :D akşamları yürüyorum eve kadar :kahve::kahve:

Bendee yapayımm kızz bariii 2hafta müthişş gün boyu mu içeçeğizz dimii valla limondan küt diye gideceğim :KK70: :KK70: :KK70: Akşamları 2 kşk yogurt yarım limon ve soda yapıyorum bendee bayağı etkili oldu.
evet canım 1 litre falan oluyor. tabi onu ofise taşıyamam , o yüzden akşamları içiyorum işte :D

Back
X