Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cok zor ya her gün ne götürcem diye düsünmek..
Bir de burada disarda da yiyemiyorum ben..

Helal et sorunu var ne yedigini bilemiyorsun her yerde yiyemiyorsun Zaten acaip tadini bilmedigim soslar kullaniyorlar

Disarda en fazla patates kizartmasi ve pizza yiyebiliyorum arkadaslarla cikarsak..

Bir de tasimasi var her gün evden..
Valla işte hep bende bundna önce fast dood yiyordum iş te masabaşı olunca sıfır da hareket aldım başımı gittim.Şimdide valla yulaftan gebericemmm :D :D :D :D Amaa acayip kilo da verdim şükür bol hareket ile verdim.

aynen çok zahmetli oluyor.
beslenme çantası ile dolanıyordum bir ara :)
şimdi öğlen burda güzel yemek varsa ofiste yiyorum , yoksa evden yoğurt getirip onu tüketiyorum .
saat 4 gibi bir acıkma hissi geliyor, biraz daha yoğurt yiyorum :KK70:
Kızz seni bilmemm ama benim bol bol süt peynir ve yoğurttan dişlerim parladım vallaa :D :D :D :D

yulaf ezmesinin tadı , kepekten güzel mi ?
Valla acayip lezzetli kepek mide bulandırıyor.Ama ezmesi ben Etinin Lifalif yulaf kepeğini aldım ve yogurt ile tükettim sütle pek sevmedim gayette lezzetli idi yada bende damak tadı felan kalmadı :KK70: :KK70: Şimdide tatlım Eti Müsli aldım yulaf kepeği keten tohumu karışık meyve var bunu daha da sevdim.Çok ta tok tutuyor.

eti-lifalif-yulaf-ezmesi.webp indir.webp
cydnz_1 cydnz_1 Bunlar canım bayağı da tok tutuyor.Sevdim ben :kk77:

Yulaf ezmesi yulaf kepeğine göre daha tüketilebilir bence de. Ama yulaf kepeğini de ceydanın tarifiyle sevmiştim ben. Yine devam edicem ona. Özellikle saf protein günü çok iyi geliyo, tok tutuyo.
tost makinasında olan mı ?
çok doyurucu gerçekten , tadı pek güzel değil ama yapacak bişey yok :))

güzel görünüyor cidden , kepekten bin kat daha iyi :KK70:
Kesinlikleee evettt valla ben çok sevdim canımm ee kilo da veriyorum.Aynen devam ediyorum :kk77::kk77::kk77: Sana link atacağım bir oku bak sadece kilo vermeye değil herşeye faydası varmış en son aldıgım müslinin :kahve::kahve::kahve:

tost makinasında olan mı ?
çok doyurucu gerçekten , tadı pek güzel değil ama yapacak bişey yok :))

Tadi güzel olanlarin kalorisi de ona göre zaten

Allah askina diyet yapanlarin tadi güzel seyler yeme hakki oluyor mu ki?

Eskiden fakirlik varmis alamazlarmis Rahmetli anneannem sandiklara kilitlermis yiyecegi cocuklar hemen tüketmesin yetsin diye

Simdi cok sükür iyi kötü alim gücü var ama söyle doya doya sevdigimiz seyleri tüketemiyoruz ki kilo kontrolü yapicaz diye

Aleykum selamm canımm nasılsınn :KK200::KK200:
İyiyim canım benim, sağol. Sen nasılsın demicem yine çok enerjiksin maşallah :)

Benim gaza gelmem lazım yine diyet ve spor konusunda... Yine aldım başımı gidiyorum.. Allahım sıkıldım iki ileri bi geri olmasından.. 2 ay sabretsem çok iyi sonuçlar alacağımdan eminim ama kaçamaksız bi hafta bile geçiremiyorum. Bu ara zaten deli gibi yiyorum ne bulursam. Of!
İçim şişti kendimden...

Eskiden fakirlik varmis alamazlarmis Rahmetli anneannem sandiklara kilitlermis yiyecegi cocuklar hemen tüketmesin yetsin diye

Simdi cok sükür iyi kötü alim gücü var ama söyle doya doya sevdigimiz seyleri tüketemiyoruz ki kilo kontrolü yapicaz diye
O zamanlarda canım birde iş güç çokmuş yanii yemeği fazla kaçırsalar bile tarla ev çoluk çocuk koca derken yakıyorlarmış yedinlerini şimdii sağlıksız yiyecekler hepsi hormonlu hormonlu ee bizde şiştik kaldık hareket desene sıfırdı şimdide vercez diye uğraşıyoruz.

İyiyim canım benim, sağol. Sen nasılsın demicem yine çok enerjiksin maşallah :)

Benim gaza gelmem lazım yine diyet ve spor konusunda... Yine aldım başımı gidiyorum.. Allahım sıkıldım iki ileri bi geri olmasından.. 2 ay sabretsem çok iyi sonuçlar alacağımdan eminim ama kaçamaksız bi hafta bile geçiremiyorum. Bu ara zaten deli gibi yiyorum ne bulursam. Of!
İçim şişti kendimden...
Sağolasın canım benim valla tek neşe kaynagım amannn fani dünyaa takmaa devam et ve herdaim gülümse o yüzden böyleyim.Bence canım azmet ve şimdiden başlaa inan bana her kilo gittikçe acayip rahatlayacaksın.Sizlerin sayesinde 10 kg gitti benden tipim bile değişti yürümem nefes nefese kalmıyorum.Sağlığın için haydii bugünden başlaa kaçamaksız ufak ödüllerle azmet ve başaralımm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

valla ben yaptığım diyetten memnunum aslında
kepek sevmiyorum ama kepeği de yenilebilecek en güzel hallerine çeviriyorum.

bir de kendim için söyleyim zaten o güzel olan şeyleri fazla fazla tükettiğim için bu haldeyim , o yüzden yiyemiyorum diye söylenmeye hakkım yok :D
diyetin tadını çıkarmaya çalışmak en güzeli sanırım

Kesinlikleee evettt valla ben çok sevdim canımm ee kilo da veriyorum.Aynen devam ediyorum :kk77::kk77::kk77: Sana link atacağım bir oku bak sadece kilo vermeye değil herşeye faydası varmış en son aldıgım müslinin :kahve::kahve::kahve:

acaba banada link atabilir misin ?

Back
X