Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar busabah cok kotu bır kabusla uyandım bıseyler bogazımı sıkmıs ruyamda boguyor resmen bende bagıra bagıra kuranalfabesını okudum euzubesmele cektım bıraktı bogazımı ayy cok etkılendım bır kalktım kalbım carpıyo delı gıbı ayyy cok fenaydıı
Kıyamamm kuzunn yaa kabustu geçtii bitti bol boll duaa et canımm :KK200::KK200::KK200:

Sabah kahvaltim 3 dilim tost ekmegi beyaz peynir ve bir cay kasigi bal 3 bardak cay

Sinirden nereme yedim bilemedim gerci ama
Almanya'nin bürokrasisi beni delirtecek bir gün..

Zaten kilo durumuna da sinir oluyorum bir gün -600 cikiyor bir gün +500 o kadar da dikkat ediyorum spor yapamiyorum bu ara ama yediklerimi ciddi kontrol altina aldim niye böyle oluyor yaa motivasyonum düsüyor :kızgın::kızgın::kızgın:

Sabah kahvaltim 3 dilim tost ekmegi beyaz peynir ve bir cay kasigi bal 3 bardak cay

Zaten kilo durumuna da sinir oluyorum bir gün -600 cikiyor bir gün +500 o kadar da dikkat ediyorum spor yapamiyorum bu ara ama yediklerimi ciddi kontrol altina aldim niye böyle oluyor yaa motivasyonum düsüyor :kızgın::kızgın::kızgın:
Aynen 2 gunde 1 kılo farkedermı yok artık

Hergün tartılma canımm ödemden oluyordur.Üzülme lütfen sadece pazartesi ve cuma tartıl sıkıntı yapmaa vereceğiz bu kloları azmet ve devam et

Elifcim, güzel örtmenim
yeni yasin hayirli olsun. Sevdiklerinle musmutlu saglikli huzurlu ve diledigin bir yasam surmeni temenni ettikten sonra şlap diye öpuyorum :):KK200::KK68:

Edith; bonusun da cok güzel dileklerini ve selamlarini iletiyorum uzerim de kalmasin :)
Hepi bortey diyor sana ecnebice :))

merhabalar siteye yeni üye oldum.

Ozan Tunçer in ve Yasemin Soysal ın kitaplarını okudum ve zayıflamak istiyorum.
burda birbirimize destek olabileceğimiz arkadaşlarla daha kolaylaşır diye düşündüm.yanlış yere mi yazdım bilmiyorum ama.yol gösterirseniz sevinirim :)

burda birbirimize destek olabileceğimiz arkadaşlarla daha kolaylaşır diye düşündüm.yanlış yere mi yazdım bilmiyorum ama.yol gösterirseniz sevinirim :)
merhaba hoşgeldin

doğru yerdesin bence :)

Aramıza hoşgeldin öncelikle azim ve kararlı olman lazım canım kaç kilosun boy yaş ve sürekli bildirim yaptıktan 2 hafta sonrada lissteye giriyorsun.Hergün günlük menu bildirimi yapıyoruz.

@elif1503 doğum günün kutlu olsun canım, nice nice mutlu senelere sevdiklerinle

happy-birthday-nataliersquo-phoenix-excerpt-and-giveaway-ndash-the-red--1686415.jpg

Back
X