Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbuldum :)

öncelikle Ozan Tunçer den başlayayım.
Kilo vermenin acıktığın zaman yeyip doyduğunda kalkmayı alışkanlık haline getirdiğimizde gerçekleşeceğini söylüyor.
Acıkmayı öğrenmek 3 gün,doymayı öğrenmek 15 gün alırmış.kitaplarında bu konu üzerinden genişçe anlatıyor nasıl zayıflanılacağını. http://drozantuncer-zdc.blogspot.com.tr/ bu blogu eğer daha fazla bilgi almak isterseniz.

yasemin soysal da benzer bir yaklaşım içinde.
örneğin doğada bir kaplan hiçbir zaman şu ceylanın yarısını yiyeyim kilo alırım yoksa demez.vücudumuzun bir ,işleyişi var o ne kadar yemesi gerektiğini biliyor ama yaşanmışlıklar geçmişte ailemizden öğrendiklerimiz alışkanlıklarımız yemeği üzüldüğümüzde uyuşturucu gibi kullanmamız sonucu kilo alıyoruz.Çözüm olarak düşüncelerimizi değiştirmekten başlamalıyız diyor.
örneğin yolda şişman birini görüyoruz ve o mu daha şişman ben mi diye karşılaştırma yapınca beyin sadece şişmanlığa odaklanıyor.Ve kilo al olarak algılıyor.O yüzden bol gelen nasılsa kilo alacağım diye dolapta tuttuğunuz kıyafetleri kaldırın gibi uygulamalardan oluşan bir yöntemi anlatıyor.

biraz uzun oldu kusura bakmayın :)
evet evet hatırladım ozan tuncerii tamam onuda denemiştim açlığı beklemiştim ama tokluk hisii hiç gelmedi senin aklına yatıysa dene gel anlatlat kişiden kişiye değişir tabiii

Selamün aleyküm...

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim okudum ama alıntılayamadım...oğlum bugun daha iyi çok şükür ilaç iyi geldi...ateşide çıkmadı bugun...mızmızlık devam ama olsun...burasıda bana dert topiği oldu he diyet namına bişey yazasım gelmiyor hiç..çok suçlu hissetmekle beraber bi türlü başlıyamıyorum...eşim geçen diyoki sen doğumdan sonra onkilo vermemişmiydin evet dedim...hala on kilo olarak duruyomu o...:KK57:adam haklı hamile halimden tek fark önde koca tatlı bi göbüştü şimdi sarkık mide ve göbüş...spor ve diyet azmi gelsin artık bana yaa...kızım bile ben büyüynce senin gibi şişko olmıcam anne bak her yerin ağrıyo diyo...herşeyi bilip farkında olup hiç bişey yapmamak...hala adette olmadım hormonlar düzene girmedi ondanmı bukadarda kötüyüm acep hep yiyesim var...

Elifcim, güzel örtmenim
yeni yasin hayirli olsun. Sevdiklerinle musmutlu saglikli huzurlu ve diledigin bir yasam surmeni temenni ettikten sonra şlap diye öpuyorum :):KK200::KK68:

Edith; bonusun da cok güzel dileklerini ve selamlarini iletiyorum uzerim de kalmasin :)
Hepi bortey diyor sana ecnebice :))

E eboe canımm doğumgünün kutlu olsun.Sevdiceklerinle beraber nice mutlu senelere nice mutlu yaşların olsunn :KK68:
:KK68::KK68::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

E eboe dogum günün kutlu olsun. Mutlu ve saglikli nice yaslara

Hanimlar bu yesilcay limon ve sodali karisimi geceden yapip bekletsek de oluyor mu?

E eboe doğum günün kutlu olsun canım, nice nice mutlu senelere sevdiklerinle

happy-birthday-nataliersquo-phoenix-excerpt-and-giveaway-ndash-the-red--1686415.jpg

E eboe nice saglıklı huzurlu mutlu yaşlar dilerim elifcim
Hersey gönlünce olsun yüzün hep gülsün :KK200::KK15::KK60::KK68:

doğumgünüsün kutlu mutlu olsun kuzuuu yeni yaşın sana uğur getirsin :)

elifcim yeni yaşın hayırlı olsun sevdiklerinle nice yıllara....
Hepinize çoooookkk teşekkür ederim :) inşallah hep beraber incecik yaşlarımız olsun.. İyiki varsınız:KK200:

Ayy cok yorgunumm. Zeynom gecmis olsun tekrar bununls gecsin ins.

Zayif zayif hatunlari goruyorum sinirim alt ust oluyo bende boyle olabilirdim diye.
Icim sisiyo posstten bi tane pogca aliyorum :confused: yarindan itibaren kesiyorum cok az yiyorum mecbur kalincada ins.

Karsida dugun mugun bisey var ne bicim egleniyolar 10 da basladi kurtce ezgiler esliginde halayla kopuyolar:KK53:

Wifi benim evdekinden iyi cekiyo :KK53:

Iyi geceler :uykucu:

Son düzenleme:
sakinnn tatlımmm sakinn üzme kendini hayırdırr
ben birine bişey anlatıyorken çok daralıyorum. hele ki 2. defa anlatıyorsam kriz geçiyorum .
dün sabahtan beri yazılımdan bir arkadaşla birine laf anlatamadık. fenalık geçirdim resmen.
neyse kız sonunda anladı , arkadaşımla beraber sarılıp ağlaştık nerdeyse :D :D

dün akşam : köfte yaptım fırında yanında koca kase yoğurt yedim

sabah : domatesli yumurta + peynir + salatalık + yulaf kepek ekmek + limonlu su

şimdide kahvemi içiyorum..
Afiyett olsunn tatlımmm:KK15::KK15::KK15::KK15:bende gidip yeşilçayımı hazırlıyımm :21::21::21:

Back
X