- 2 Mayıs 2016
- 1.202
- 6.547
- 73
- 37
Sagol canım yenı ogrendımOhoo maşallah marifetli hatun seniii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım yenı ogrendımOhoo maşallah marifetli hatun seniii![]()
Sagol canım dua demek huzur demek buara okumayı ıhmal ettım oyuzden sanırımhayra çıksın canım hayatında tersine yorumlu olsun ...
bende bildirimlerden gördüm bari beğen butonu kullanma diyecektim kiii wifiyi bulmuşsun
evet evet hatırladım ozan tuncerii tamam onuda denemiştim açlığı beklemiştim ama tokluk hisii hiç gelmedi senin aklına yatıysa dene gel anlatlat kişiden kişiye değişir tabiiiHoşbuldum :)
öncelikle Ozan Tunçer den başlayayım.
Kilo vermenin acıktığın zaman yeyip doyduğunda kalkmayı alışkanlık haline getirdiğimizde gerçekleşeceğini söylüyor.
Acıkmayı öğrenmek 3 gün,doymayı öğrenmek 15 gün alırmış.kitaplarında bu konu üzerinden genişçe anlatıyor nasıl zayıflanılacağını. http://drozantuncer-zdc.blogspot.com.tr/ bu blogu eğer daha fazla bilgi almak isterseniz.
yasemin soysal da benzer bir yaklaşım içinde.
örneğin doğada bir kaplan hiçbir zaman şu ceylanın yarısını yiyeyim kilo alırım yoksa demez.vücudumuzun bir ,işleyişi var o ne kadar yemesi gerektiğini biliyor ama yaşanmışlıklar geçmişte ailemizden öğrendiklerimiz alışkanlıklarımız yemeği üzüldüğümüzde uyuşturucu gibi kullanmamız sonucu kilo alıyoruz.Çözüm olarak düşüncelerimizi değiştirmekten başlamalıyız diyor.
örneğin yolda şişman birini görüyoruz ve o mu daha şişman ben mi diye karşılaştırma yapınca beyin sadece şişmanlığa odaklanıyor.Ve kilo al olarak algılıyor.O yüzden bol gelen nasılsa kilo alacağım diye dolapta tuttuğunuz kıyafetleri kaldırın gibi uygulamalardan oluşan bir yöntemi anlatıyor.
biraz uzun oldu kusura bakmayın :)
Elifcim, güzel örtmenim
yeni yasin hayirli olsun. Sevdiklerinle musmutlu saglikli huzurlu ve diledigin bir yasam surmeni temenni ettikten sonra şlap diye öpuyorum :)
Edith; bonusun da cok güzel dileklerini ve selamlarini iletiyorum uzerim de kalmasin :)
Hepi bortey diyor sana ecnebice :))
doğumgünüsün kutlu mutlu olsun kuzuuu yeni yaşın sana uğur getirsin :)
Hepinize çoooookkk teşekkür ederim :) inşallah hep beraber incecik yaşlarımız olsun.. İyiki varsınızelifcim yeni yaşın hayırlı olsun sevdiklerinle nice yıllara....
Çok sevindim
ben birine bişey anlatıyorken çok daralıyorum. hele ki 2. defa anlatıyorsam kriz geçiyorum .sakinnn tatlımmm sakinn üzme kendini hayırdırr
Günaydınn canıı gönüldenn kocamannn bir aminnn diyorummm.Bugüne güzel başladım kardeşim sağolsun yeni cicik telefon hediye etti banaa uçuyorummm uçuyorummmmmgünaydıııııııınnnnnn
huzurlu mutlu bir gün olsun![]()
Afiyett olsunn tatlımmmdün akşam : köfte yaptım fırında yanında koca kase yoğurt yedim
sabah : domatesli yumurta + peynir + salatalık + yulaf kepek ekmek + limonlu su
şimdide kahvemi içiyorum..
güle güle kullan canımmGünaydınn canıı gönüldenn kocamannn bir aminnn diyorummm.Bugüne güzel başladım kardeşim sağolsun yeni cicik telefon hediye etti banaa uçuyorummm uçuyorummmmm![]()
Teşekkür ederim tatlım valla yeni oyuncak almışş bebeler gibiyimgüle güle kullan canımm![]()