Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler kizlar

Utulerim vardi onlari hallettim yatmadan once dinlenirken size bakayim dedim.

Bugun mubarek bostanli pazarimizida dolastik

Aksam misafirimiz vardi yemege sohbet muhabbet derken zaman gecti gitti
Yarida nasip olursa sirinceye gitmeyi dusunuyoruz orda akrabamin lokantasi var kahvaltiyi orda yapariz dedik biraz dolasip selcuga ineriz. Selcukta dayimi annemin teyzelerini kisaca ziyaret edip biraz carsisinda dolasiriz sonrada aksam olur doneriz herhalde. Gezmemiz erken biterse belki kusadasi ya da efes turuda yapariz. Bakalim yrn bize ne gosterecek.

Atamasi olan diger arkadaslarimin sisteme dusmus. Benim ucretsiz izini yarida kesip baslangic yapmam lazimmis sisteme dusebilmesi icin. Yarin bakanligi aricam bakalim ne dicekler ne zamana kadar erteleyebilcez. Cunku izni yarida kesersem is basi yapmam gerekir yillik izinim yok. Insallah ucretsiz iznim bitesiye kadar tayin hakkim sakli kalir ve surem bitince is basi yaptigimda sisteme tayinin duser yani aralik 2020 de. Cok sey istiyorum yaa :KK70: neyse hakkimizda hayirlisi olsun baslamam gerekiyorsada baslarim napalim.
Bugün bayağı hareketli geçicek anlaşılan iyi gezmeler 🙋‍♀️

İş durumlarında gönlüne göre şekillenir inş. Canım💞

Iyi geceler kizlar

Utulerim vardi onlari hallettim yatmadan once dinlenirken size bakayim dedim.

Bugun mubarek bostanli pazarimizida dolastik

Aksam misafirimiz vardi yemege sohbet muhabbet derken zaman gecti gitti
Yarida nasip olursa sirinceye gitmeyi dusunuyoruz orda akrabamin lokantasi var kahvaltiyi orda yapariz dedik biraz dolasip selcuga ineriz. Selcukta dayimi annemin teyzelerini kisaca ziyaret edip biraz carsisinda dolasiriz sonrada aksam olur doneriz herhalde. Gezmemiz erken biterse belki kusadasi ya da efes turuda yapariz. Bakalim yrn bize ne gosterecek.

Atamasi olan diger arkadaslarimin sisteme dusmus. Benim ucretsiz izini yarida kesip baslangic yapmam lazimmis sisteme dusebilmesi icin. Yarin bakanligi aricam bakalim ne dicekler ne zamana kadar erteleyebilcez. Cunku izni yarida kesersem is basi yapmam gerekir yillik izinim yok. Insallah ucretsiz iznim bitesiye kadar tayin hakkim sakli kalir ve surem bitince is basi yaptigimda sisteme tayinin duser yani aralik 2020 de. Cok sey istiyorum yaa :KK70: neyse hakkimizda hayirlisi olsun baslamam gerekiyorsada baslarim napalim.
Şirince de kahvaltı şahane bol bol tadını çıkarın.İyi gezmeler canım :))

Tünaydın 🕶

FB_IMG_1563385729260.webp

Bunu öğrenmek istemiştim, ben çok sık acıkıyorum öğleni beklersem kahvaltı en sevdiğim öğün kendimi durduramam ama senin listeleri takip ediceğim:)
direk açlıkla başlama bence. normal öğünlerle ilerle.
Aranızda yeşilçay ekstresi kullanan var mı arkadaşlar ?Çay olarak tüketemiyorum.
hayır ekstre tüketmiyorum. ama ben de matcha çayı var. istersen ondan al. yoğurdun içine azcık ekle tüket.

Merhaba sevgili hanımlar❤️
Şöyle son sayfalara baktım yeni başlangıçlar var, hayırlı ve başarılı olsun inş.
Amine Busra Amine Busra gözün aydın, hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Mefkurem Mefkurem beni düşünüp gel demişsin❤️ aslında çok da gitmiyorum buralardan ama diyet adına yazacak, motive edecek haberlerim yok:( iki gündür dikkat ediyorum, tartılmadım ama bi hafiflik hissediyorum.
Aslında arkadaşlar buraya gelmesemde kafam hep diyetle meşgul, rahat değilim, yiyorum ama pişman oluyorum, yarına Bi tartılayım ne kadar artıdayım, göreyim, kaçmakla olmuyor, yüzleşeyim. inşaallah çok kötü değildir:(
Bonus Bonus E eboe kızlar bırakmayın beni😘❤️

Merhaba sevgili hanımlar❤
Şöyle son sayfalara baktım yeni başlangıçlar var, hayırlı ve başarılı olsun inş.
Amine Busra Amine Busra gözün aydın, hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Mefkurem Mefkurem beni düşünüp gel demişsin❤ aslında çok da gitmiyorum buralardan ama diyet adına yazacak, motive edecek haberlerim yok:KK43: iki gündür dikkat ediyorum, tartılmadım ama bi hafiflik hissediyorum.
Aslında arkadaşlar buraya gelmesemde kafam hep diyetle meşgul, rahat değilim, yiyorum ama pişman oluyorum, yarına Bi tartılayım ne kadar artıdayım, göreyim, kaçmakla olmuyor, yüzleşeyim. inşaallah çok kötü değildir:KK43:
Bonus Bonus E eboe kızlar bırakmayın beni😘

Ben seni bırakmadım sadece bunaldığını düşünerek yazmıyorum abla.
Hepimize oluyor diye.
Sen bana istersen rahatça ulaşıyorsun zaten

Ben seni bırakmadım sadece bunaldığını düşünerek yazmıyorum abla.
Hepimize oluyor diye.
Sen bana istersen rahatça ulaşıyorsun zaten
Biliyorum canım sağol❤️
Olumsuz örnek yazıp kimsenin canını sıkmak istemedim, toparlanayım döneyim dedim,olmadı bir türlü, çok zorlanıyorum. Hergün başlayıp bozmaktan sıkıldım. İki gündür iyi gibi bakalım sonrası nasıl gelecek.

direk açlıkla başlama bence. normal öğünlerle ilerle.
hayır ekstre tüketmiyorum. ama ben de matcha çayı var. istersen ondan al. yoğurdun içine azcık ekle tüket.
Bugün hindibağ kahvesi spariş ettim onu deniycem sonra da matcha çayını denerim tşk ederim ilgilendiğin için :KK200:

Merhaba sevgili hanımlar❤
Mefkurem Mefkurem beni düşünüp gel demişsin❤ aslında çok da gitmiyorum buralardan ama diyet adına yazacak, motive edecek haberlerim yok:KK43: iki gündür dikkat ediyorum, tartılmadım ama bi hafiflik hissediyorum.
Aslında arkadaşlar buraya gelmesemde kafam hep diyetle meşgul, rahat değilim, yiyorum ama pişman oluyorum, yarına Bi tartılayım ne kadar artıdayım, göreyim, kaçmakla olmuyor, yüzleşeyim. inşaallah çok kötü değildir:KK43:
Bonus Bonus E eboe kızlar bırakmayın beni😘

merhaba canım. ee hadi o zaman bugünden itibaren menü yaz sende. bak kaç kişi birden yeni başlangıç yaptı. zaten çok sıkı diyet değil yaptığımız. sağlıklı beslenme :KK45::dua::KK200::KK19:

Back
X