- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Usendim salata yapmaya :) sagol canim gayet guzeldi bu gun. Y
afiyet olsun canım. akşam az da olsa salata da yeseydin keşke. ben salatasız duramam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Usendim salata yapmaya :) sagol canim gayet guzeldi bu gun. Y
afiyet olsun canım. akşam az da olsa salata da yeseydin keşke. ben salatasız duramam![]()
Gel canim basla gitsin diyete. Yemenin sonu yok maalesefMerhaba sevgili hanımlar
Şöyle son sayfalara baktım yeni başlangıçlar var, hayırlı ve başarılı olsun inş.
Amine Busra gözün aydın, hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
@mefkurem beni düşünüp gel demişsinaslında çok da gitmiyorum buralardan ama diyet adına yazacak, motive edecek haberlerim yok
iki gündür dikkat ediyorum, tartılmadım ama bi hafiflik hissediyorum.
Aslında arkadaşlar buraya gelmesemde kafam hep diyetle meşgul, rahat değilim, yiyorum ama pişman oluyorum, yarına Bi tartılayım ne kadar artıdayım, göreyim, kaçmakla olmuyor, yüzleşeyim. inşaallah çok kötü değildir
@Bonus @eboe kızlar bırakmayın beni![]()
Afiyet olsun gayet guzelsabah 10.20
1,5 yumurtadan yeşillikli piyaz
2 kk peynir çeşitleri
1 zeytin
domates salatalık
2 çk şekersiz yabani elma marmelatı
1,5 adet wasa
öğlen 14.15
böğürtlenli cevizli vs ve yüksek proteinli sütle yapılmış yulaf lapası
akşam 19.20
2 köfte
4 mücver (az karabuğday unu var içinde ve tavada az yağda pankek gibi pişirildi)
domates salatalık
3-4 küçük dilim karpuz
yatana kadar 2 lt su
az madensuyu ve karışık bitki çayı içerim.
sabahtan biraz yürüyüş yaptım. çok aç hissettim kendimi yoksa 2 mücver yesem yeterdi de sonra birşeyler yemeyeyim diye yedim. karpuzu da, canım tatlı sulu birşeyler istedi diye yedim.
Afiyet olsun gayet guzel
Bence menun guzel. Ben abartili bir sey gormedim.
saol saraycam. bugün böyle oldu. normal yiyorum. iyi olur inşallah.
Bence menun guzel. Ben abartili bir sey gormedim.
teşekkür ederim inşallah :)Merhaba sevgili hanımlar
Şöyle son sayfalara baktım yeni başlangıçlar var, hayırlı ve başarılı olsun inş.
Amine Busra gözün aydın, hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
@mefkurem beni düşünüp gel demişsinaslında çok da gitmiyorum buralardan ama diyet adına yazacak, motive edecek haberlerim yok
iki gündür dikkat ediyorum, tartılmadım ama bi hafiflik hissediyorum.
Aslında arkadaşlar buraya gelmesemde kafam hep diyetle meşgul, rahat değilim, yiyorum ama pişman oluyorum, yarına Bi tartılayım ne kadar artıdayım, göreyim, kaçmakla olmuyor, yüzleşeyim. inşaallah çok kötü değildir
@Bonus @eboe kızlar bırakmayın beni![]()
Kız menüleri bilerek paylaşmıyorfm ben listede değilim ya burda kimse bisey demiyor az olmus çok olmuş sadece kilo bildirimi yapayım demiştimFit mutlu anne menülerini buraya da yaz canım. bak kaç kişi yeni başlangıç yaptık
![]()
Kız menüleri bilerek paylaşmıyorfm ben listede değilim ya burda kimse bisey demiyor az olmus çok olmuş sadece kilo bildirimi yapayım demiştim
Timam paylaştım paylaşırım cnm nasil gidiyor tarti umut vaat ediyor muolsun görüyoruz amabazen yorum yapıyoruz bazen yapmıyoruz ama okuyoruz
![]()
Iyi akşamlar kızlar menümü veriyim bugün tartı da güzel eksi gördüm yarın daha güzelini görürüm insAllah
Şekersiz 1. Gün ben instagramdaki bi diyetisyenin seker orucunu uyguluyorum karatayin ki kadar kati degil bu arada o yuzden gözüm kesti iki ana iki ara olarak bitiricrm gunleri su ana kadar iyiydi
Kahvaltı 10
1 dilim tbe
Domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
2 kk beyaz peynir
6 zeytin
Cay
Aralar
1 kase yoğurt
12 kiraz
Bi avuç vişne
1 kupa yeşil çay
Akşam 19
7-8 kaşık bamya yemeği
Bol salata
1 dilim kızarmış cok tahıllı ekmek
4 kaşık yoğurt
Su 2.5 litreyi gecer
Spor yok
Saol cnm tsk edermafiyet olsun. gayet güzel bence.
Timam paylaştım paylaşırım cnm nasil gidiyor tarti umut vaat ediyor mu
nasıl oldhn başladın mi tam anlamıyla cnm bende yapamıyorum oek sporyarın bakıcam. ben daha dün başladım ama menüler ancak oturacak. spor yapamıyorum zaten. bakalım.
Aleyküm Selam cnm eksi görürsün insAllahSelam kizlar.arada okuyrm ama pek yazamiyrm.beslenmeme dikkat edyrm.bikac gundur karin agrim vardi gecti cok sukur regli ile baraber yarn eksi girurum ibs.pazaryesiden. brri tartldm.bu hadta cok yuruyemedm ama az yedim bakalm etkisi olacak mi?bir de uzun suredir ilk defa bigun lesli yaptm bundan sonra yapmayi umut edyrm
Selam kizlar.arada okuyrm ama pek yazamiyrm.beslenmeme dikkat edyrm.bikac gundur karin agrim vardi gecti cok sukur regli ile baraber yarn eksi girurum ibs.pazaryesiden. brri tartldm.bu hadta cok yuruyemedm ama az yedim bakalm etkisi olacak mi?bir de uzun suredir ilk defa bigun lesli yaptm bundan sonra yapmayi umut edyrm