- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Slm kizlar
Havuzu sisirdim birazdan kizlara bahcede havuz keyfi hazirlicam. Aksamda emine icin dogum gunu pastasi hazirlicam burda hepberaberken kutlayalim dedik erkenden. Bir tanidigin ogluda olacak gecen bizde yemektelerdi benim dogum gunum su zaman vs diye konusup duruyordu emineden 1 yas buyuk. Yarin nasipse onlara yemege gitcez. Dedim tatliyi ben yapcam siz yapmayin. Ikisinede surpriz dogum gunu pastasi yapip goturcem haberleri yok. Zeynebede ufak bir sey yapcam simdi neden benim pastam yok diye aglar. Gidecegimiz yerede soylemedim sizde dogum gunu yapicaz diye bir de hediye telasina girmesin insalar pasta keseriz yeter.
Masallah herkes cok guzel eksiler gormus tebrik ederim herkesi.
Cerez ve icecek aldilar cnm midyecilere goturmediler yan cizdiler. Icimde kaldi yiyemedim. Nasip degilmis napalim.
Ikinci balayina gidersiniz insallah
Arkadasim sen ne yaptin oyle yawww
Havuzu sisirdim birazdan kizlara bahcede havuz keyfi hazirlicam. Aksamda emine icin dogum gunu pastasi hazirlicam burda hepberaberken kutlayalim dedik erkenden. Bir tanidigin ogluda olacak gecen bizde yemektelerdi benim dogum gunum su zaman vs diye konusup duruyordu emineden 1 yas buyuk. Yarin nasipse onlara yemege gitcez. Dedim tatliyi ben yapcam siz yapmayin. Ikisinede surpriz dogum gunu pastasi yapip goturcem haberleri yok. Zeynebede ufak bir sey yapcam simdi neden benim pastam yok diye aglar. Gidecegimiz yerede soylemedim sizde dogum gunu yapicaz diye bir de hediye telasina girmesin insalar pasta keseriz yeter.
Masallah herkes cok guzel eksiler gormus tebrik ederim herkesi.
midye de yenir yaniiyi tatiller canım. Allah içine sindirsin
![]()
Cerez ve icecek aldilar cnm midyecilere goturmediler yan cizdiler. Icimde kaldi yiyemedim. Nasip degilmis napalim.
izmir benim icin cok ozel, çeşme ye balayına gittik. Ekim ayi oldugu icin bomboştu. Ben tabi o zamanlar daha cahil nasil gezdim oralardaçeşmede sıkılıp bir gun erkenden ciktik alsancak, karşıyakaya kadar gittik. Kuşadası turu istedik ama sezon sonu yoktu
birde alacatiya gidebildik. Yine olsa yine gitsem cok baska benim icin
![]()
Ikinci balayina gidersiniz insallah
Gunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Gecen hafta 106
Bugun 102
Fark 4
Sonra görüşürüz![]()
Arkadasim sen ne yaptin oyle yawww
Hayirli yolculuklar cnmSelam hayirli cumalar
Amine Busra saglikla gelsin bebegin insallah
@mefkurem o nasil bi kilodur ne kadar hizli almisin canim beni cok sasirtiriyorsun
Bulamiyorum izmiden yeni donduk sen oralardasin tadini cikar canim
Biz yarin ankara yolcuyuz tekrar