Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hazir şu ara motive olmusken tut elimden tatlim beraber once 8 lere sonra bi cirpida 7 lere adim atalim bu iskencede bitsin
Yeter oyalandigimiz artik :KK43:

O kadar uzun zaman olduki mefkuş 8 leri 7 leri görmeyeli.
Bedenimin o halini unuttum eski resimlerim garip geliyor.
Tatilde bu konu ayrıca içten içten çok üzdü beni.

Aslinda gercekten hic zor degil cnm gecen dedigim gibi biz gözümüzde cok büyütüyoruz
Tek yapmamiz gereken tatli hamurisi yememek ve istikrarli olmak
Benki 1 hafta oncesine kadar paket paket cukulata yiyodum
1 haftadir yemedim, ölmedim yasiyorum :)))
Artik canimda istemiyor
Inan aman cukulata yiyebilsem diye aklima bile gelmiyor
Sadece ilk 1 hafta disiplinli olup taviz vermicen sonra zaten olagan hale gelir

Insan kacamak yapinca kendine guveni kalmiyor

Aslinda gercekten hic zor degil cnm gecen dedigim gibi biz gözümüzde cok büyütüyoruz
Artik canimda istemiyor

Saat 1:47 sabah yola çıkıcam eve dönücem inşallah.
Pazartesi spor var 1 hafta gitmemiş oldum kaldığım yerden devam edicem inşallah.
1 hafta sıkı tutma işinide inş yapabilirim.

Pazartesi spor var 1 hafta gitmemiş oldum kaldığım yerden devam edicem inşallah.
Tabiki yaparsin niye yapamayasinki
Bak o kadar emek, zaman harcayip sporda yapiyon
Bari boşa gitmesin :))

Günaydın mutlu pazarlar
Nasilsiniz ben ha bire çarşı kina solunu kina cikisi falan kafayi yemiz vaziyetteyim
Yer arıyoruz uygun olsun yok soyle olsun bunaldim artik epey dun bi yer ayarladık gibi Kafamiza da yatti iyi oldu bakalim pazartesi netleşecek daha da rahatlarız semt konağına para vermiştik gere alip salona geçecez amma da yazdım ha diyet nasil gidiyor cok gitmiyor bu hafta arada cips ve cikolata gorunce yedim spor desen yapmadim bugun kendimle savaşıyorum simdi pazar kahvaltısından kac sen simdi ye onlarla oturma sofraya diye
15 yaşındaki giyenin bile 82 falan olmuştu kendi kendine tuttu odasında hareketler falan yapmis gunluk67 oldu bebe kadar olamadım
Bu hafta kapışsak mi acep ikili falan

Günaydın mutlu pazarlar
Nasilsiniz ben ha bire çarşı kina solunu kina cikisi falan kafayi yemiz vaziyetteyim
Yer arıyoruz uygun olsun yok soyle olsun bunaldim artik epey dun bi yer ayarladık gibi Kafamiza da yatti iyi oldu bakalim pazartesi netleşecek daha da rahatlarız semt konağına para vermiştik gere alip salona geçecez amma da yazdım ha diyet nasil gidiyor cok gitmiyor bu hafta arada cips ve cikolata gorunce yedim spor desen yapmadim bugun kendimle savaşıyorum simdi pazar kahvaltısından kac sen simdi ye onlarla oturma sofraya diye
15 yaşındaki giyenin bile 82 falan olmuştu kendi kendine tuttu odasında hareketler falan yapmis gunluk67 oldu bebe kadar olamadım
Bu hafta kapışsak mi acep ikili falan
Sen aslinda biraz dikkat etsen cok guzel veriyosun cnm

Kim evlenecekti

Bonus tatil donusu muhtesem bi baslangic yapsan.bayrama kadar cok iyi bi kilo verebiiriz.kiloyla ben kendimi cok kotu hissedyrm.bisey yedgm zaman bi sucluluk duygusu yasyrm.2009 da 68 kio ve istedigim her kiyafeti giyebiliyrdm.o yıl kilo almaya basadm ve troit raatszlgm cikti.ha verdm verecem derken on yıl gecti böyle.tam onyıldr 70 leri göremyrm tartida gercekten cok zoruma gidiyo.hedefm etue kadar eksi on

Cumartesi Menüm

Bugun baya yedim :))

13.00 civari
Yarim h. Yumurta
1 ks. Omlet
Biraz beyaz peynir biraz ceddar
5 zeytin
Salata
1 tb cekirdekli sandwich ekm.

18.30
(Yarim cb yesil mercimek
Yarim cb kineoyla) cakma kofte :)
Bol salata
1 bar ayran
Afiyet olsun kaptanim
Gunaydinnnnnn canlar 💕💕💕

Kahvemle geldim buyrunn :KK50:

Bugünü kacamaksiz atlatip yarina eksilerle geliyoruz inş. Degilmi :))
Kaçamak değil de düzensiz bi yeme şekli oluştu cumadan beridir
Onu düzeltmeye calisiyorum

Artik canimda istemiyor

beyin odaklanınca sorun kalmıyor. ama evet kaçamak yapınca güven gidiyor bir daha yaparım bozuldu deniyor. ama ben bu sefer ilk günden sigara böreği yemek durumunda kaldım. 2,5 adet yemiştim ama hiç moralimi bozmadım. akşama sağlıklı menü yaptım. bu benim için önemliydi. eski ben bugün gitti akşam da istediğimi yiyeyim yarın yeniden başlarım derdi. şimdi daha huzurluyum. bu sefer olacak :halay::dua::nazar::KK200:
inşallah yapabilirim değil bonus :KK62: Allahın izniyle yapacağım :halay:
E eboe
74FRIDA 74FRIDA

Huuu kizlar kaybolmayin ses verin 😁😁😁
kaçak göçek olmasın evet haydin kızlar bekliyoruz :KK4:@eboe 74FRIDA 74FRIDA

Bonus tatil donusu muhtesem bi baslangic yapsan.bayrama kadar cok iyi bi kilo verebiiriz.kiloyla ben kendimi cok kotu hissedyrm.bisey yedgm zaman bi sucluluk duygusu yasyrm.2009 da 68 kio ve istedigim her kiyafeti giyebiliyrdm.o yıl kilo almaya basadm ve troit raatszlgm cikti.ha verdm verecem derken on yıl gecti böyle.tam onyıldr 70 leri göremyrm tartida gercekten cok zoruma gidiyo.hedefm etue kadar eksi on

canım sen de kaçamaksız menüler yap. ha oldu istemeden mecbur kaldın birşey yedin hemen telafi et. bugün gitti diye düşünme. ama her öğününde olmaması gereken yiyecekler olursa olmaz. yapabilirsin sen. biz hepimiz güçlüyüz :sampiyon::KK36:

Back
X