Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın doktora gidicem. Kafamda milyon tane tilki var. En son gidiste bebegi goremedik çünkü. Aç nasil dayancam, yusrayla nasil gidicem sabahin ak köründe :KK43: ananeme cuma günü stent takilmisti bu aksam agrisi oldugu icin hastaneye gittiler. Kan testi kotu gelmis kalabilirler ona uzuluyorum bir yandan. Dua edin bana. Şuan hiç kg, diyet düşüncek halde degilim
Kendin icin icini ferah tut sakin ol kuzum anannedede şifa versin Allah ins.

Slm kizlar

20 sayfa birikmis gecmis yapamiyorum kusura bakmayin insallah herkes iyidir.

Geldik eve cok sukur. Bursada cok trafik vardi dura dura geldik resmen. Sabah nasil kalkip ise gidicez cok merak ediyorum.

Slmmm kizlar yine yogun yorgun bi günden merhabalar 😁😁😁

Masallah super eksiler vardi
Ozellikle @nisan34 cok tebrikler cnm harikasinn 🤩🤩🤩🤩ne yaptin nasil ettin bi anlatsan 😅😅

bengisu022 bengisu022 tatlim senden de harika gitmis
👏👏👏👏👏

60kiloyum 60kiloyum fulyacim cumadan baslamamana ragmen ne guzel eksi oyle 😍😍

@74FRIDA asummm cok guzel baslangic tatlim 👏👏👏👏

Amine Busra Amine Busra seninde aylik eksin guzel tatlim
Bence istersen yine eksi olabilirsin

Eylul72 Eylul72 ben bu kilolari hep aksam yiyerek aaldim cnm o yuzden aksam tikinmayi birakmamiz lazim :))

Normalde tabiki bende yumurtayi ekmekle severim :)) ama isteyince ekmeksizde yeniyor
Bazen yulaf kepegi yada siyez unu karabugday unu 1 tk koyup krep gibide yapiyorum

@baharnaz niye moralimi bozuyon kizz :)) aldigim gibi veririmde ne yapalım 😅😅😅
Bi bakmışsın yanı basindayim 😂😂😂

Bulamiyorum Bulamiyorum prensesin dogum gunu kutlu olsun cnm sen pasta yime 🤣🤣

Bonus Bonus bonus insallah izinin getirisi fazla olmasin cnm seninle birlikte yol alalim

@eboe liste icin ellerine saglik kuzum
Sagol cnm. Aslinda 27 agustos dogum gunu ama erkenden hep beraberken orda kutlayalim dedik

Bonus Bonus eve döndünüz mü cnm

Herkese iyi geceler
Yarin öğleden sonra görüşürüz :))

Dün 3 te evdeydim mefkuş :KK68: özlemişler çoluk çocuk hep kv lerde oturduk çay içtik.

Bi ara alışverişe çıktım sebze aldım ot falan :KK8:

Akşamdan başladım çamaşırları yıkamaya öylesine sabırsızlanıyodum ki bi eve gitsemde herşeyi yıkasam deyü :confused:

Selam en acelesinden bildirimi yapaym sonra okuyacam.umarm eksi gormüşsünzdr benimki cok kotu sonuc

Cuma 84.0
Bugun 84.8
Fark+800

Cumaya iner düzenli gidersen.
Hergüm eksilemeyiz ki zaten bazen haftasonu yenenler şişiriyor.

Kafayı bozmayıp devam edicen yada kötü hissediyosan tartılmayacan ❤

Cumaya iner düzenli gidersen.
Hergüm eksilemeyiz ki zaten bazen haftasonu yenenler şişiriyor.

Kafayı bozmayıp devam edicen yada kötü hissediyosan tartılmayacan ❤
Normalinden az yedim oysaki.pes etmiyecem cumaya kadar da tartlmyrm biraz sporu artrsam illaki eksi görürüm.ya hep böyle diyeti bi birakyrm bi devam edyrm bi arti bi eksi.cok veremedigimi düşünüyordm ama gecen gün notlarıma bakarken eski kilomu gördüm.aralkta 92 kiloymuşm simdi ort 84.kiloyum 7 ayda 8 kilo fark var.ayda ort 1kilo verebilmism.dikkat etmesem eminim gecen kış en az 6.7 kilo alrdm.yani boyle az az da olsa pes etmiyecem on yıl gecmis olsa da 70 leri görmeyi bekleyecem

Yarın doktora gidicem. Kafamda milyon tane tilki var. En son gidiste bebegi goremedik çünkü. Aç nasil dayancam, yusrayla nasil gidicem sabahin ak köründe :KK43: ananeme cuma günü stent takilmisti bu aksam agrisi oldugu icin hastaneye gittiler. Kan testi kotu gelmis kalabilirler ona uzuluyorum bir yandan. Dua edin bana. Şuan hiç kg, diyet düşüncek halde degilim

geçmiş olsun anneannene canım. Allah kolaylık versin sana :KK19: ama senden artık birşey isteyeceğim. lütfen artık şu karamsar halini at üzerinden :KK3::KK24:

Günaydın kilo bildirimim kızlar
Pazartesi: 81.6
Cuma: 80.9
Fark: -700
tatlım bir yanlışlık mı var :KK64:artı mı yoksa eksi mi 0.7 kilo. cumadan pazartesiye +0.7 kilo olarak görülüyor böyle çünkü.
Gunaydin saat 6da tartildim 87.7
emeklerini boşa harcama daha da birşey demiyorum :işsiz:
Selam en acelesinden bildirimi yapaym sonra okuyacam.umarm eksi gormüşsünzdr benimki cok kotu sonuc

Cuma 84.0
Bugun 84.8
Fark+800
menülerinden cıssları çıkarırsan cumaya eksi bile olursun. istersen yapabilirsin canım :KK54:

tatlım bir yanlışlık mı var :KK64:artı mı yoksa eksi mi 0.7 kilo. cumadan pazartesiye +0.7 kilo olarak görülüyor böyle çünkü.
emeklerini boşa harcama daha da birşey demiyorum :işsiz:

menülerinden cıssları çıkarırsan cumaya eksi bile olursun. istersen yapabilirsin canım :KK54:
Kiz sabah sabah yanlış yazmışım 🤦‍♀️🤣
Cuma: 81.6
Pazartesi: 80.9 🤣🤣🤣

Diyetisyene gittim geldim aslında bi cok kacamagim oldu son 10 gündür dikkat etmiştim iyi bile bence diyetisyen birqz az dedi tabi 😄
Geçen ay (24.06.2019) kilom 83.1 çıkmıştım diyetisyenin tartisinda
Bugün (22.07.2019) 80.5 çıktım toplam - 2.6 kg vermisim 1.7si yağdan bklm bi daha ki ay 70lerde gitmis olmam gerekiyor artik 🙋‍♀️💕😉👍

Back
X