Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün 3 te evdeydim mefkuş :KK68: özlemişler çoluk çocuk hep kv lerde oturduk çay içtik.

Bi ara alışverişe çıktım sebze aldım ot falan :KK8:

Akşamdan başladım çamaşırları yıkamaya öylesine sabırsızlanıyodum ki bi eve gitsemde herşeyi yıkasam deyü :confused:
Bonus can hoşgeldin tatil iyide tatil dönüşü insan daha çok yoruluyor :temizlik:

Yarın doktora gidicem. Kafamda milyon tane tilki var. En son gidiste bebegi goremedik çünkü. Aç nasil dayancam, yusrayla nasil gidicem sabahin ak köründe :KK43: ananeme cuma günü stent takilmisti bu aksam agrisi oldugu icin hastaneye gittiler. Kan testi kotu gelmis kalabilirler ona uzuluyorum bir yandan. Dua edin bana. Şuan hiç kg, diyet düşüncek halde degilim
Anneannene Allahım şafi ismiyle şifasını versin tez zamanda :dua:

Herkese iyi haftalar olsun arkadaşlar .
Cuma kg.90.7
Pazartesi kg.91.4 süperim :işsiz:

dikkat etmen gerekiyor zayıflamak istiyorsan. ben de artı çıktım ama hareket yok. spor yapamıyorum. kaç gündür de evdeyim. bugün çıkayım dedim birşeyler çıktı oturduk kaldık. yarın inşallah.

ust uste cok pilav yedim. Hatta bugun yedikten sonra tovbe etmiş durumdayim. Akşam gene bulanti başlar suan bile hafif var.
Birde ekmek fazla kacirdigimi dusunuyorum son 3 gündür. Tahilli ekmek, beyaz ekmek olmasa da herseyin fazlasi zarar.
Yarin guzel sebzeler alicam bu haftayi sebze ile gecircem çoğunlukla
Canım hamileliğini hunharca yiyerek geçiren biri olarak yazmak istedim
Diyet düşünme ama
Pilavmis makarnaymış tatliymis hamurmus
Hiç ama hiç gerekli değil bebeğin için
Ben Gun de 2 kk kadar kasar yediğimi biliyorum
Neymiş bebeğe faydalıalakası yok
Lor daki kalsiyum hicbir peynirde yok
Hamurişi tarzı falan asla bebeğe yaramıyo
2 günde 1 10 dilime yakın su böreği yerdim hamileyken
Sonuçta 2 kilo 100 küsür gram bebeklerim oldu
Odemleri gitti kaldı 1800 gr bebek
Yani sağlıklı ye boşver pilavı ekmegi
Canın tatlımi istiyor hurmayı ac çekirdeği çıkar 1 ceviz kir köy
Bildiğin cevizli sucuk lokum oluyo
Tarif bisürü var doğal balla yapılan ve asla gerçeğini aratmiyo
Sen doğal ve sağlıklı beslenme düşün diyete odaklama kendini

Hatunlar ben izindeykende cuma ve pazartesi tartılmaya uğraştım
Cuma 83.5 çıkmıştım
Bugün 84.5 ile listeye dahil oluyorum
E eboe & Bonus Bonus

Bende izindeydim bugün kontrol tartısı şey ettim ama cuma girecük listeye.

Böreklerin beni benden aldı :confused:

Bugün sabah itibariyle 104.1 çıktım.

Selam. Desteginiz icin tesekkur ederim.
Ananem aksam eve döndü simdilik ilaçlarına devam et demisler. Kalp krizi riski orta derecedeymiş ama...
Bide ben bugun yasadiklarimi anlatmak istedim.
Sabah devlet hastanesine gittim. Babami eve cagirdim kizimin yaninda durdu.
Muayenede doktor bebek haftaya gore kucuk dedi hatta daha farkli sekilde. Kalp atisi yok bu haftada olmalıydı dedi. İki kez sordum yok dedi. Tabi ben ordan ciktim cok fena oldum. Bana dediki iki gunde bir bhcg baktir. Kese olusmus, bebek oluşmuş bhcg baktir diyo. Esimi aradim para bul bana ozele gidicem dedim. Kayınpederimde bulmuş geldim ondan para aldim. Ozel hastaneye gittim. Doktora hicbisi demedim. Normal kontrolmuş gibi gittim. Kadin kalp atimi baslamis deyince ben aglamaya basladim dedim devlette yok dediler gercekten var mi, dinletti bana varmış gercekten. Allah bu devlet doktorlarina azcik insanlık versin. Karindan görmüyorsun vajinal bak bchcg baktirmak ne alaka. Eve geldim yusrayla bi yattık daha yeni uyandik

Bende izindeydim bugün kontrol tartısı şey ettim ama cuma girecük listeye.

Böreklerin beni benden aldı :confused:

Bugün sabah itibariyle 104.1 çıktım.
Yiyodum anacim 10 dilim :(
Ananem aksam eve döndü simdilik ilaçlarına devam et demisler. Kalp krizi riski orta derecedeymiş ama...
Muayenede doktor bebek haftaya gore kucuk dedi hatta daha farkli sekilde. Kalp atisi yok bu haftada olmalıydı dedi. İki kez sordum yok dedi. Tabi ben ordan ciktim cok fena oldum. Bana dediki iki gunde bir bhcg baktir. Kese olusmus, bebek oluşmuş bhcg baktir diyo. Esimi aradim para bul bana ozele gidicem dedim. Kayınpederimde bulmuş geldim ondan para aldim. Ozel hastaneye gittim. Doktora hicbisi demedim. Normal kontrolmuş gibi gittim. Kadin kalp atimi baslamis deyince ben aglamaya basladim dedim devlette yok dediler gercekten var mi, dinletti bana varmış gercekten. Allah bu devlet doktorlarina azcik insanlık versin. Karindan görmüyorsun vajinal bak bchcg baktirmak ne alaka. Eve geldim yusrayla bi yattık daha yeni uyandik
Geçmiş olsun canım
Bazı doktorlar bakkaldan diploma almış gibiler

Herkese iyi haftalar olsun arkadaşlar .
Cuma kg.90.7
Pazartesi kg.91.4 süperim :işsiz:
önlem alırsan eksiye geçersin cnm
o zaman harika bir rakam :KK74: :KK71:
saol cnm
Hatunlar ben izindeykende cuma ve pazartesi tartılmaya uğraştım
Cuma 83.5 çıkmıştım
Bugün 84.5 ile listeye dahil oluyorum
E eboe & Bonus Bonus
hadi bklm eksiler gelsin o zmn
Gecmis olsun anneannene cnm bazı doktorlar ozelde olsa devlette olsa cok cins

Canım benim.. Geçmiş olsun anneannene.. Kendine dikkat et, stres yapma lütfen😘 Takip için farklı bi doktor bulmaya çalış madem devletten.. sürekli özel tuzlu olur sanki.. Benim doktorum şimdi istanbulda çok iyi bi doktordu ama anadolu yakasında ve özel..
Seni seviyoruz 💙

Normalde ozele gidicem. Tahlilleri yaptirayim hem kaydim bulunsun dedim. Zaten ben devlet hastanesinde birtane iyi doktora denk gelmedim. Yusra da da ebemiz kalp atisini alamiyorum demisti kostur kostur gene gitmistik doktoruma.
Normalde farkli bir hastane dusunuyodum. Bugun gittigim kadın hosuma gitti simdilik ona devam edicem. Ama tahliller 500 tl tutuyomuş. O kadar para vermek istemiyorum boş bir şeye :(

Normalde ozele gidicem. Tahlilleri yaptirayim hem kaydim bulunsun dedim. Zaten ben devlet hastanesinde birtane iyi doktora denk gelmedim. Yusra da da ebemiz kalp atisini alamiyorum demisti kostur kostur gene gitmistik doktoruma.
Normalde farkli bir hastane dusunuyodum. Bugun gittigim kadın hosuma gitti simdilik ona devam edicem. Ama tahliller 500 tl tutuyomuş. O kadar para vermek istemiyorum boş bir şeye :KK43:
Gönlüne göre olsun inşallah💙

Normalde farkli bir hastane dusunuyodum. Bugun gittigim kadın hosuma gitti simdilik ona devam edicem. Ama tahliller 500 tl tutuyomuş. O kadar para vermek istemiyorum boş bir şeye :KK43:

Kuzucum devlete gitme zaten tahlilini yaptır özele git. Biruni falanda iyiymiş bi ara fiyat al istersen.
Rumeliyede giden vardı kadın doğum için.

Devlette gebe çok fazla ayrıntıya girmiyolar sıradakine geçiyo hemen.
Sanada kötü bişey dememiş aslında hergün kanda yükselmesi lazım hcg ona bakılcaktı.
Makineden makineyede fark var.

Kalbimi atıyomuş 😍😍😍😍😍

Yazarken duygulandım ya rabbi nasıl bir mucizeye şahit oluyor kadın bedeni ne kadar şükretsek az.

Yeniden hayırlı olsun kuzum bunda hareketlerini daha çabuk hissediceksin bak demiştin dersin 😍

Canını sıkma hiç bişeye en çokta diyete.
İlk 3 ayın önemli 9 ay kısa bir süre güzellikleri kaçırma kafana herşeyi takarak.

Kuzucum devlete gitme zaten tahlilini yaptır özele git. Biruni falanda iyiymiş bi ara fiyat al istersen.
Rumeliyede giden vardı kadın doğum için.

Devlette gebe çok fazla ayrıntıya girmiyolar sıradakine geçiyo hemen.
Sanada kötü bişey dememiş aslında hergün kanda yükselmesi lazım hcg ona bakılcaktı.
Makineden makineyede fark var.

Kalbimi atıyomuş 😍😍😍😍😍

Yazarken duygulandım ya rabbi nasıl bir mucizeye şahit oluyor kadın bedeni ne kadar şükretsek az.

Yeniden hayırlı olsun kuzum bunda hareketlerini daha çabuk hissediceksin bak demiştin dersin 😍

Canını sıkma hiç bişeye en çokta diyete.
İlk 3 ayın önemli 9 ay kısa bir süre güzellikleri kaçırma kafana herşeyi takarak.

haklisin diyetin miyetin önemi kalmadi bugun benim için. Kilo alinir verilir. Vermedimmi, gördüm. İstersem yine yaparim. Bundan sonraki amacim az az almak. Birden almak olmasin. Vermesemde olur yeterki o iyi olsun. Ben aglayinca doktor dinletti sagolsun hatta aglamaktan dinleyemedim. Pitir pitir atiyo (:
Daha önce yasadigin duyguyu her hamilelikte yeniden yaşamamiş gibi yasamak, Allah'ın takdiri. Rabbim herkese yaşatsın.
Rumeliye gidiyodum. Normalde nisa hastanesi dusunuyordum. Ama bugunku doktordan memnun kaldim. Daha sonrada begenirsem ona devam ederim. Hem hastane cok yakin bana. Şu tahlilleri devlette yaptirayim dahada aman aman diyorum :(

Iyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10:30
1 kk beyqz peynir
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek(ekmek hakkimin hepsini sabah kullanmış oldum)
Domates
Salatalık
Marul
Cay

Ara 12:45
1 çay bardağı sut
2 kaşık yulaf ezmesi
Ceyrek muz
6 kiraz

Ara 16:50
2 yağsız gevrek
1 bardak ayran