- 25 Ekim 2018
- 3.786
- 6.807
- 158
Epey eski bir grup galibaburada herkesin uzun ve derin zayıflama öyküleri vardır canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Epey eski bir grup galibaburada herkesin uzun ve derin zayıflama öyküleri vardır canım![]()
Geçmişi hic yazmayim cnm :)) cok fazla vermelerim, geri almalarim olduÖyle mi ,gerçekten cok memnun oldumsizin kilonuz kac? Diyete yeni mi basladiniz ve kac kiloda başladınız?
Kimin zaafı yokki cnm o yuzden bu kilolardayiz :))Epey eski bir grup galibaCok güzel.Burda gün icinde yenilenleri yazmak da insanin kendisini check etmesi icin müthis bir avantaj.Benim enn büyük zaafım tatli,cikolata .Bunlar evimizin diger üyeleri tarafindan cok tüketildigi icin sıklıkla evin icinde oluyorlar ve ben kendimi kötü hissediyorum her yedigimde.En azindan birlikte cabaliyor olmayi görmek burda harika bir duygu ✌Şimdi daha da umutlandim sizleri görünce
![]()
O zaman cok tebrik ederim ,3 hafta da 6,5 kilo müthis hatta cok vermişsiniz ya ..kisaca bi gün icinde yedikleriniz neydi yazarsaniz bi ara cok sevinirim.Insan yaşiti olunca daha cok merak ediyor nasil oldugunu inaninGeçmişi hic yazmayim cnm :)) cok fazla vermelerim, geri almalarim oldu
Son olarak 3 hafta once 106 kiloyla tekrar basladim bugun 99.5 kiloyum
Cok tesekkur ederimDayanisma icinde olmak cok guzel ve tesvik edici olmali.Bir dahaki cumaya mi kilolar söylenecek tekrar? Listeye harfi harfine uymak sartiyla mi?
Cuma Menüm efenim :))
10.30
3 ks. Kavrulmus kiyma 2 yumurtayla omlet
Peynir
4 zeytin
Dereotu
14.30 gibi
Kepekli, 3 küçük k. Incirli sütlü lapa
3-4ceviz
18. 45
1 tb kiymali kabak
1 kase yogurt
Cok tesekkur ederimHoşgeldiniz ..
Umarım sağlıkla hedeflediginiz kiloda olursunuz
Şahane beslenmissin
Tam kivamin da..
Yürüyüş demiyorum bedensel faaliyette olduğun işin var..
Son 10 kiloyu bayramla beraber almaya baslamistim cnm o yüzden cabuk gitmesi normalO zaman cok tebrik ederim ,3 hafta da 6,5 kilo müthis hatta cok vermişsiniz ya ..kisaca bi gün icinde yedikleriniz neydi yazarsaniz bi ara cok sevinirim.Insan yaşiti olunca daha cok merak ediyor nasil oldugunu inanin
Toz dumana varım hadi bakalım kim kimin tozunu yutacakBi taraftar dahaeve gecince yarisacam isilduruyla.toz duman olacak her yer
![]()
Sagolasin tatlimHoşgeldiniz ..
Umarım sağlıkla hedeflediginiz kiloda olursunuz
Şahane beslenmissin
Tam kivamin da..
Yürüyüş demiyorum bedensel faaliyette olduğun işin var..
HoşgeldinCok tesekkur ederim![]()
Biraz önce burda bi yagmur bastirdi felakettiYürüyüşten geldim. Nasıl sıcak ,nasıl terledim ..
Çok yoruldum bugün yürürken enerjim tukendi resmen,zor attım kedimi eve sıcaktan sanirim..
Behzat amirimin ikinci bölümünü izliycem birazdan nasıl heyecanlıyım![]()
Evet şimdi farkettim epey sıkı bir diyet .Ben bu kadar azini yapmamistim hic.Yani öğünlerimde 1 er dilim ekmegim mutlaka olur eğer yagsiz makarna vs varsa 2 kasik o zaman ekmek yemem.ağır veriyorum ben ama verince de cabuk almam.böyle bir tip benimkide..Son 10 kiloyu bayramla beraber almaya baslamistim cnm o yüzden cabuk gitmesi normal
Bugünün menüsünü yazdim cnm
Genelde aksamlari ekmek yemiyorum
Sabah bazen yiyorum
Hoş buldukHoşgeldin
Darisi bizim buranin basina sıra dışi bir sicak varBiraz önce burda bi yagmur bastirdi felaketti
Diyet degilde saglikli beslenmeye calisiyorum diyelimEvet şimdi farkettim epey sıkı bir diyet .Ben bu kadar azini yapmamistim hic.Yani öğünlerimde 1 er dilim ekmegim mutlaka olur eğer yagsiz makarna vs varsa 2 kasik o zaman ekmek yemem.ağır veriyorum ben ama verince de cabuk almam.böyle bir tip benimkide..
Sen nerdesin cnm coluk cocuk varmiDarisi bizim buranin basina sıra dışi bir sicak var
Biraz önce burda bi yagmur bastirdi felaketti
Darisi bizim buranin basina sıra dışi bir sicak var