• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

burada herkesin uzun ve derin zayıflama öyküleri vardır canım :-)
Epey eski bir grup galiba 😊 Cok güzel.Burda gün icinde yenilenleri yazmak da insanin kendisini check etmesi icin müthis bir avantaj.Benim enn büyük zaafım tatli,cikolata .Bunlar evimizin diger üyeleri tarafindan cok tüketildigi icin sıklıkla evin icinde oluyorlar ve ben kendimi kötü hissediyorum her yedigimde.En azindan birlikte cabaliyor olmayi görmek burda harika bir duygu ✌Şimdi daha da umutlandim sizleri görünce 🤗

Öyle mi ,gerçekten cok memnun oldum 🤗 sizin kilonuz kac? Diyete yeni mi basladiniz ve kac kiloda başladınız?
Geçmişi hic yazmayim cnm :)) cok fazla vermelerim, geri almalarim oldu
Son olarak 3 hafta once 106 kiloyla tekrar basladim bugun 99.5 kiloyum

Epey eski bir grup galiba 😊 Cok güzel.Burda gün icinde yenilenleri yazmak da insanin kendisini check etmesi icin müthis bir avantaj.Benim enn büyük zaafım tatli,cikolata .Bunlar evimizin diger üyeleri tarafindan cok tüketildigi icin sıklıkla evin icinde oluyorlar ve ben kendimi kötü hissediyorum her yedigimde.En azindan birlikte cabaliyor olmayi görmek burda harika bir duygu ✌Şimdi daha da umutlandim sizleri görünce 🤗
Kimin zaafı yokki cnm o yuzden bu kilolardayiz :))
Bikacimiz ayni zamanda zayiflama yarismasindayiz
2 tarafli motivasyon anca bizi pakliyor 😂😂😂

Geçmişi hic yazmayim cnm :)) cok fazla vermelerim, geri almalarim oldu
Son olarak 3 hafta once 106 kiloyla tekrar basladim bugun 99.5 kiloyum
O zaman cok tebrik ederim ,3 hafta da 6,5 kilo müthis hatta cok vermişsiniz ya ..kisaca bi gün icinde yedikleriniz neydi yazarsaniz bi ara cok sevinirim.Insan yaşiti olunca daha cok merak ediyor nasil oldugunu inanin

Cok tesekkur ederim 😍 Dayanisma icinde olmak cok guzel ve tesvik edici olmali.Bir dahaki cumaya mi kilolar söylenecek tekrar? Listeye harfi harfine uymak sartiyla mi?

Hoşgeldiniz ..
Umarım sağlıkla hedeflediginiz kiloda olursunuz
Cuma Menüm efenim :))

10.30
3 ks. Kavrulmus kiyma 2 yumurtayla omlet
Peynir
4 zeytin
Dereotu

14.30 gibi
Kepekli, 3 küçük k. Incirli sütlü lapa
3-4ceviz

18. 45
1 tb kiymali kabak
1 kase yogurt

Şahane beslenmissin 👌
Tam kivamin da..😍

Yürüyüş demiyorum bedensel faaliyette olduğun işin var..

Yürüyüşten geldim. Nasıl sıcak ,nasıl terledim ..
Çok yoruldum bugün yürürken enerjim tukendi resmen,zor attım kedimi eve sıcaktan sanirim..

Behzat amirimin ikinci bölümünü izliycem birazdan nasıl heyecanlıyım🤗🤗

O zaman cok tebrik ederim ,3 hafta da 6,5 kilo müthis hatta cok vermişsiniz ya ..kisaca bi gün icinde yedikleriniz neydi yazarsaniz bi ara cok sevinirim.Insan yaşiti olunca daha cok merak ediyor nasil oldugunu inanin
Son 10 kiloyu bayramla beraber almaya baslamistim cnm o yüzden cabuk gitmesi normal

Bugünün menüsünü yazdim cnm
Genelde aksamlari ekmek yemiyorum
Sabah bazen yiyorum

Hoşgeldiniz ..
Umarım sağlıkla hedeflediginiz kiloda olursunuz

Şahane beslenmissin 👌
Tam kivamin da..😍

Yürüyüş demiyorum bedensel faaliyette olduğun işin var..
Sagolasin tatlim 😍😍😍
Bugun erken ciktim işten ama normal calistigimda gercekten kac saat yürümeye denktir surekli gel git yapiyorum
Adimsayrimin pili bitmiş bakayim bozulmadiysa bi gün bakicam kac adim oluyor :))

Yürüyüşten geldim. Nasıl sıcak ,nasıl terledim ..
Çok yoruldum bugün yürürken enerjim tukendi resmen,zor attım kedimi eve sıcaktan sanirim..

Behzat amirimin ikinci bölümünü izliycem birazdan nasıl heyecanlıyım🤗🤗
Biraz önce burda bi yagmur bastirdi felaketti

Son 10 kiloyu bayramla beraber almaya baslamistim cnm o yüzden cabuk gitmesi normal

Bugünün menüsünü yazdim cnm
Genelde aksamlari ekmek yemiyorum
Sabah bazen yiyorum
Evet şimdi farkettim epey sıkı bir diyet .Ben bu kadar azini yapmamistim hic.Yani öğünlerimde 1 er dilim ekmegim mutlaka olur eğer yagsiz makarna vs varsa 2 kasik o zaman ekmek yemem.ağır veriyorum ben ama verince de cabuk almam.böyle bir tip benimkide..

Evet şimdi farkettim epey sıkı bir diyet .Ben bu kadar azini yapmamistim hic.Yani öğünlerimde 1 er dilim ekmegim mutlaka olur eğer yagsiz makarna vs varsa 2 kasik o zaman ekmek yemem.ağır veriyorum ben ama verince de cabuk almam.böyle bir tip benimkide..
Diyet degilde saglikli beslenmeye calisiyorum diyelim 😁😁😁
3 hafta oncesine kadar cok fazla karbon tukettigim icin biraz arinmak istiyorum :))

Back
X