- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Aaa gormedim cnm kusura bakma
kız ben de çağırmıştım. bizde başladı bile![]()
Ben yazdigimda kimse cagirmamisti sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben de çağırmıştım. bizde başladı bile![]()
Ben yazdigimda kimse cagirmamisti sanki
Evet cnm alisicaz yeni duzenimize insallahAnladim canim ama duzen degiscek yinede Allah kolaylik versin
inşallah bulur. hayırlısı olsun.
ben iki öğüne dönmek istiyorum. aslında şu 30 unda başlayacak programa dahil olsam çok iyi olacak. ya da adam akıllı karatay yapsam![]()
Nerde oturuyodun hasibecim hangi sehire gideceksiniz
İş meselesi degilse niye boyle bi karar verdinizki![]()
Kızlar merhaba ben geldim . Yazın aldığım kiloları vereceğim ama hergün yazışmak için konuşmak için desteğinize ihtiyacım var. 3 çocuk annesiyim. 93 kiloyum. En az 20 kilo vermeliyim. Beraber yapalım ne dersiniz??
neyse kendimi zayıf hayal edeyim. belki gerçek olur bir gün![]()
Izin vermezler canım. 90 larda ıyiyiz bence boşver.Evet cnm alisicaz yeni duzenimize insallah
Insallah cnm sagol
Face grubunda yonetici murat tan a mesaj attik. Eger onay verirse buradada topic acicaz sadece birbirimize destek motivasyon amacli bilgilendirme ve yonlendirme amacli degil
Esim duzceli sakaryada yasiyoruz. Duzceye tayin istedim oraya yerlescez insallah. Cocuklarima kayinvalidem bakiyordu. Hafta ici bende kalip haftasonu evine gidip babamin camasir islerini bahce islerini yemek islerini halledip geri donuyordu. 4.5 ay once kayinpederim vefat etti. Annem evini birakip bize yerlesmek istemedi. Tayin doneminde basvuruda bulundum o da biz de rahat edelim diye. Okulada orada baslatcam emineyi. Egitimi bolunmesin diye. Bu yuzden biz onden gitcez esimi beklemicez. Ben duzcede baslangic yapinca tekrar ucretsiz izine ayrilcam.
Hosgeldin cnm insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin
Bir de 40 kere soyle![]()
Afiyet olsun canım. Kaldıgın yerden devam hiçbşrşey olmamış gibi.Misafirlerim geldi gitti çok şükür güzel bir akşamdı ama misafir pastacı olunca elinde cheesecake, pasta ve dondurmayla gelmiş adamda ünlü bir pasta şefi yemesem ayıp olurdu yedim gittidegdimi değdi
![]()
Canım teşekkür ederim. Önce bir çocuk yazarsın bakarsın iki olmuşsun zaman geçer gider hepsine alışıverirsin. Allah sağlık versin.Çok da haklısınnn. Ben o meşhur aktif zamanlarına denk gelemedim ama burda geldiğimden beri dönem dönem böyle durgunluklar oluyor, bazen de saygılardan mesajlar atılmış oluyor gün içinde. Bu aralar tatiller, düğünler falan herkes yoğun galiba
Merhaba, hoş geldiniz öğretmenim ☺
Ben de 28 yaşında ve bir çocuk annesiyimm (ay ilk defa kurdum bu kalıbı cümle içinde çok farklı hissettirsi)
78 kilo civarında başladımm son durumu yarın tartıda göreceğiz. Bu aralar motivasyonum yerlerde diyet yapamıyorum pekumarım artı çıkmam.
Hoş geldinnnnBütün her şeyi üstte yazıvermişim kendimi kaptırıp
Çok teşekkür ederim ablacım, sen nasılsın? Görünmüyorsun sanki bu aralar![]()
Teşekkürler canım.Evet cnm alisicaz yeni duzenimize insallah
Insallah cnm sagol
Face grubunda yonetici murat tan a mesaj attik. Eger onay verirse buradada topic acicaz sadece birbirimize destek motivasyon amacli bilgilendirme ve yonlendirme amacli degil
Esim duzceli sakaryada yasiyoruz. Duzceye tayin istedim oraya yerlescez insallah. Cocuklarima kayinvalidem bakiyordu. Hafta ici bende kalip haftasonu evine gidip babamin camasir islerini bahce islerini yemek islerini halledip geri donuyordu. 4.5 ay once kayinpederim vefat etti. Annem evini birakip bize yerlesmek istemedi. Tayin doneminde basvuruda bulundum o da biz de rahat edelim diye. Okulada orada baslatcam emineyi. Egitimi bolunmesin diye. Bu yuzden biz onden gitcez esimi beklemicez. Ben duzcede baslangic yapinca tekrar ucretsiz izine ayrilcam.
Hosgeldin cnm insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin
Bir de 40 kere soyle![]()