• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Pazartesi tartilacagini düşünüp dikkat etsen daha iyi olmazmi 😁😁😁
Olmaz mı hemde nasıl mefkuş öyle saçma besleniyorum ki liste denen bişey yok akşamları biraz fren yapıyorum da yada yemiyorumki eksi göreyim diye

Bazen oda tutmuyor dün akşam ekmek peynir gecesi yaptım bu akşam açım gibi gibi

Olmaz mı hemde nasıl mefkuş öyle saçma besleniyorum ki liste denen bişey yok akşamları biraz fren yapıyorum da yada yemiyorumki eksi göreyim diye

Bazen oda tutmuyor dün akşam ekmek peynir gecesi yaptım bu akşam açım gibi gibi
Sende benim gibi ya cok yiyorsun yada bisey yemiyorsun :))

Kendini gunduzleri ac birakma cnm ama dogru seylerle karnini doyur

Ah sen biraz dikkat etsen cabucak verecen

Sağol canım.. menün şahane, tebrik ederim👏

Aslında çok yememişsin, künefe tabiki olmamış.. Az yediğin için acıkman normal, yarın daha düzenli olur inşallah kuzum😘

Güzel menü👍 diyetisyene gidiyo muydun canım?
Günaydinlar arkadaşlar 🤗 ebo ebo diyetisyene cok gitmiştim zamaninda listeleri,dönüşümleri biliyorum nacizane.Diyetisyenim işinde cok iyi biriydi.Önemli olan sistemi anlaman ve bunu tüm hayatinda alışkanlık haline getirmen derdi.Karbonhidrati hic bir zaman kesmezdi.aksam öğününde bile.Ac yatirmazdi.Uygulamaya calisiyorum.Hedefim 75 benim.Daha asagi düşmek gercekten istemem.Boyuma ,yasima uygun diye dusunuyorum.Umarim ,burdaki herkes saglikla ve kalicilikla istedigi ki
Sağol canım.. menün şahane, tebrik ederim👏

Aslında çok yememişsin, künefe tabiki olmamış.. Az yediğin için acıkman normal, yarın daha düzenli olur inşallah kuzum😘

Güzel menü👍 diyetisyene gidiyo muydun canım?
Günaydin arkadaşlar 🤗⚘, E eboe evet canim çok gittim diyetisyene.şu an gitmiyorum.Listeleri ,dönüşümleri,ya da lari ezbere bildiğimden nacizane uygulamaya calisiyorum.Hedefim 75 .daha asagisini gercekten istemem.Boyuma,yaşima uygun oldugunu düşünüyorum.Insallahh burdaki herkes ,saglikla ,kalicilikla istedikleri hedef kilolara ulasir 🙏🙏.Musmutlu günler arkadaşlar 😍😘

Back
X