Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma artiydim ya cnm :)) aslinda cuma da dikkat etseydim daha iyi olurdu
Ene türkiyeyemi geliçen kaç gün nerde kalıcan anlat heleeAllah izin verirse 3 hafta sonra cnm
Ayın 20 sinde
Cumayı hatırlamıyorum
Önümüzdeki pazartesi mi diyetisyene başlıyacaksın değil mi?84.8 di. reglim çok takmıyorum. haftaya maraton başlıyor![]()
Pazartesi tartilacagini düşünüp dikkat etsen daha iyi olmazmiBen pazartesileri tartılamıyorum tabiki dikkat etmediğim için moralimi bozmıyayım diyorum
Pazartesi tartılıp eksi bildiren arkadaşlara![]()
Yarın yine hastaneye kan vermeye mi gidicenYok bugün bişey yapamadım :)
Yarın yine hastaneye kan vermeye mi gidicen
İnşallah gelecez cnmEne türkiyeyemi geliçen kaç gün nerde kalıcan anlat helee![]()
Olmaz mı hemde nasıl mefkuş öyle saçma besleniyorum ki liste denen bişey yok akşamları biraz fren yapıyorum da yada yemiyorumki eksi göreyim diyePazartesi tartilacagini düşünüp dikkat etsen daha iyi olmazmi![]()
Hadi bakalım kaçamak yapmamak için nedenler süper deseneİnşallah gelecez cnm
1 hafta antalya 1 hafta konya :)
Sende benim gibi ya cok yiyorsun yada bisey yemiyorsun :))Olmaz mı hemde nasıl mefkuş öyle saçma besleniyorum ki liste denen bişey yok akşamları biraz fren yapıyorum da yada yemiyorumki eksi göreyim diye
Bazen oda tutmuyor dün akşam ekmek peynir gecesi yaptım bu akşam açım gibi gibi
Evettt yaaaHadi bakalım kaçamak yapmamak için nedenler süper desene![]()
evet canımÖnümüzdeki pazartesi mi diyetisyene başlıyacaksın değil mi?
verirsin istersenEvettt yaaa
Şu 3 haftada 5 kilo falan verebilsem iyi olur :)) gecen haftam boşa gitti
Kacamak zaten yapmicamda cnm gittigi kadar işteevet canım
verirsin istersen![]()
Tatli az yedim zaten bikac catal.yarina telafi ederm ins.rakibem isilduru nerelerdesin??Sabah gercejten hic doyurucu olmamis cnm peynir falan yeseydin bari
Tatli ya kadar hersey cok güzelmiş![]()
Günaydinlar arkadaşlarSağol canım.. menün şahane, tebrik ederim
Aslında çok yememişsin, künefe tabiki olmamış.. Az yediğin için acıkman normal, yarın daha düzenli olur inşallah kuzum
Güzel menüdiyetisyene gidiyo muydun canım?
Günaydin arkadaşlarSağol canım.. menün şahane, tebrik ederim
Aslında çok yememişsin, künefe tabiki olmamış.. Az yediğin için acıkman normal, yarın daha düzenli olur inşallah kuzum
Güzel menüdiyetisyene gidiyo muydun canım?