• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Son zamanlarda artık ağzım boş kalsa garip geliyordu ipin ucu kaçmıştı şimdi de garipsedim zahir ama en az bi yirmi vermem lazım şimdilik tarım kilo vermisim
Muzu dilimle ,sonra da kucuk bir posetin icine kakao koy bi miktar .muzlari icine at ve güzelce karistir posetin icinde.enfes bir tatli oluyor .hem de kalorisi sadece muza ait.muzun büyükse yarim muzdan yap.Bir de tarcinli soguk süt de tatli istegimi alabiliyor .

Son zamanlarda artık ağzım boş kalsa garip geliyordu ipin ucu kaçmıştı şimdi de garipsedim zahir ama en az bi yirmi vermem lazım şimdilik tarım kilo vermisim

İlk 2 hafta biraz zorluyo ama alışılıyo bu seferde çok yesen rahatsız oluyosun

O günleri görebilecek mıyım ki kendimi bildim bileli yiyorum sadece ikinci hamileliğimin son zamanları lokmalarımı sayıyordum yerken

Tabi görüceksin şimdi en hassas zaman yeni başlamışsın güvensizlik çok.
Allah başka dert vermesin aşarız inş birlikte.
Az ağlayıp zırlamadık burda.

bende anlamadım bir girip bakayım dedim kendimi etiketlemiş buldum.belkim bu sefer 70 kg olabiliriz :eğlence:

Hissiyatıma bi maşallahınızı alırım :rolleyes:

Gunaydin.
Bulamiyorum Bulamiyorum emine nasil oldu canim? Kizlara kayinvaliden mi bakiyor eşin mi
Okul acilacagi icin izmirden annem gelmisti. Kizlarin yaninda o var. Eminenin bu gece atesi cikmazsa yarin, atesi olursa cumartesi gunu kontrol kani alinip sonucuna gore taburculuk yapilacak.

Tabi görüceksin şimdi en hassas zaman yeni başlamışsın güvensizlik çok.
Allah başka dert vermesin aşarız inş birlikte.
Az ağlayıp zırlamadık burda.

Hissiyatıma bi maşallahınızı alırım :rolleyes:
maşallah başka hislerin varsa söyle bakalım kaç kg verdiniz görüşmeyeli :)

Okul acilacagi icin izmirden annem gelmisti. Kizlarin yaninda o var. Eminenin bu gece atesi cikmazsa yarin, atesi olursa cumartesi gunu kontrol kani alinip sonucuna gore taburculuk yapilacak.
İyi bari canim bi nebzede olsa aklin kalmaz. İnsallah cikmaz ates

Back
X