Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muzu dilimle ,sonra da kucuk bir posetin icine kakao koy bi miktar .muzlari icine at ve güzelce karistir posetin icinde.enfes bir tatli oluyor .hem de kalorisi sadece muza ait.muzun büyükse yarim muzdan yap.Bir de tarcinli soguk süt de tatli istegimi alabiliyor .
Son zamanlarda artık ağzım boş kalsa garip geliyordu ipin ucu kaçmıştı şimdi de garipsedim zahir ama en az bi yirmi vermem lazım şimdilik tarım kilo vermisim
O günleri görebilecek mıyım ki kendimi bildim bileli yiyorum sadece ikinci hamileliğimin son zamanları lokmalarımı sayıyordum yerkenİlk 2 hafta biraz zorluyo ama alışılıyo bu seferde çok yesen rahatsız oluyosun
Allahım nasıl bir enerji yolladın ki beni buraya getirdin bugün :)
Allahım nasıl bir enerji yolladın ki beni buraya getirdin bugün :)
bende anlamadım bir girip bakayım dedim kendimi etiketlemiş buldum.belkim bu sefer 70 kg olabilirizOha çok çabuk geri dönüş yaptın![]()
⁸
O günleri görebilecek mıyım ki kendimi bildim bileli yiyorum sadece ikinci hamileliğimin son zamanları lokmalarımı sayıyordum yerken
bende anlamadım bir girip bakayım dedim kendimi etiketlemiş buldum.belkim bu sefer 70 kg olabiliriz![]()
Okul acilacagi icin izmirden annem gelmisti. Kizlarin yaninda o var. Eminenin bu gece atesi cikmazsa yarin, atesi olursa cumartesi gunu kontrol kani alinip sonucuna gore taburculuk yapilacak.
maşallah başka hislerin varsa söyle bakalım kaç kg verdiniz görüşmeyeli :)Tabi görüceksin şimdi en hassas zaman yeni başlamışsın güvensizlik çok.
Allah başka dert vermesin aşarız inş birlikte.
Az ağlayıp zırlamadık burda.
Hissiyatıma bi maşallahınızı alırım![]()
aaa bir hamile :) sağlıkla kucağına al inşallahHoş gelişin ola gozumuz yollarda kaldi :)))
maşallah başka hislerin varsa söyle bakalım kaç kg verdiniz görüşmeyeli :)
İyi bari canim bi nebzede olsa aklin kalmaz. İnsallah cikmaz atesOkul acilacagi icin izmirden annem gelmisti. Kizlarin yaninda o var. Eminenin bu gece atesi cikmazsa yarin, atesi olursa cumartesi gunu kontrol kani alinip sonucuna gore taburculuk yapilacak.
Sagolasin hoşgeldin epeydir yoktun :)aaa bir hamile :) sağlıkla kucağına al inşallah
aynen yaz yorucu ve çok hızlı geçti.çocuklardan biri okula biri kreşe derken p.tesinden itibaren düzene girdim inşallah.Sagolasin hoşgeldin epeydir yoktun :)
he sinerji tam sinerji bakalım bu kış sezonunu nasıl geçireceğiz :)Bi önceki sayfada yazmışım ne sinerci ama