Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar.sabah saglik ocagina gittigim icin yine tartilmayi unuttum :/ ama en son 90.6 olmustum malesef hizla kg alıyorum :/
Diyetisyene gidemiyorum şuan. Maddi olarak zor durumda kaldik toparlamaya ugrasiyoruz. Kendim dikkat etmeye calisicam...doğuma uzun bi sürec var , diyetisyenden destek al
100 ü gecme en azından
Diyetisyene gidemiyorum şuan. Maddi olarak zor durumda kaldik toparlamaya ugrasiyoruz. Kendim dikkat etmeye calisicam...
Vücut savaşırken yemek yenilmezmiş onu fazla kafana takma. Ama tedaviye baslanmasi iyi olur bir an evvel gecmis olsun cokHerkese hayırlı cumalar bol eksikler, küçük kızım dün akşamdan beri kusuyor ve ishal ne yediyse çıkardı su bile durmuyor çocukta, dr randevu aldım 15.30 da gidicem ateşi çok yüksek ilaçta düşürmedi bakalım ne diyecek her yerim ağrıyor anne dokunma diyor şimdi uyudu ac bilaç yatıyor, kilom 83.8 'di bu sabah
Gecmis olsun cnmHerkese hayırlı cumalar bol eksikler, küçük kızım dün akşamdan beri kusuyor ve ishal ne yediyse çıkardı su bile durmuyor çocukta, dr randevu aldım 15.30 da gidicem ateşi çok yüksek ilaçta düşürmedi bakalım ne diyecek her yerim ağrıyor anne dokunma diyor şimdi uyudu ac bilaç yatıyor, kilom 83.8 'di bu sabah
İyi aksamlar kizlar nasılsınız coook eskilerdenim verdim aldım doğurdum aldım yeniden aranıza katılmaya geldim vee zirve ye oynuyorum 100 kilo olmuşum inş veririm hiç 3.lu rakamlara gelmemiştim moralim bozuk 3. Bebeğim 10 aylık olduu inş yeniden birbirimize destekle veririz