• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın :KK200:
Hayırlı cumalar
:KK200:

20191004_082345.webp

Diyetisyene gidemiyorum şuan. Maddi olarak zor durumda kaldik toparlamaya ugrasiyoruz. Kendim dikkat etmeye calisicam...

nette güzel hamileler için listeler var ordan takip et istersen
sevdiğim bi iki adam var sorukca cevap veriyorlar

Hayırli cumalar kızlar 🙏🙏,kilom 79 .Bu hafta cok dikkatli bir menü yapmadim ve sanirim belli bir süre menü yapmaya alışinca beyin otomatik düzenliyor fazlalari .2 ay oldu buraya baslayali.5 kg verdim.Hedefime 4 kg kaldi.Spor destegi kilo vermeyi cok destekliyor.Bunu deneyimledim.Bir gün yürüyüş yapiyorum ,bir gün de 30 dk egzersiz yapiyorum bölgesel.Istikrar ananahtar kelime ama her seyden öncesi saglik 🙏🙏 Hayırli eksiler herkese ,güzel hafta sonlari 💞🙏🙏

Herkese hayırlı cumalar bol eksikler, küçük kızım dün akşamdan beri kusuyor ve ishal ne yediyse çıkardı su bile durmuyor çocukta, dr randevu aldım 15.30 da gidicem ateşi çok yüksek ilaçta düşürmedi bakalım ne diyecek her yerim ağrıyor anne dokunma diyor şimdi uyudu ac bilaç yatıyor, kilom 83.8 'di bu sabah

Herkese hayırlı cumalar bol eksikler, küçük kızım dün akşamdan beri kusuyor ve ishal ne yediyse çıkardı su bile durmuyor çocukta, dr randevu aldım 15.30 da gidicem ateşi çok yüksek ilaçta düşürmedi bakalım ne diyecek her yerim ağrıyor anne dokunma diyor şimdi uyudu ac bilaç yatıyor, kilom 83.8 'di bu sabah
Vücut savaşırken yemek yenilmezmiş onu fazla kafana takma. Ama tedaviye baslanmasi iyi olur bir an evvel gecmis olsun cok

merhabalar.bikaç yıl önce bir süre katılmıştım aranıza ama hala buralardayım.arpa boyu yol kat edemedim yani:)
şöyle köşeciğe ilişsem sizleri desteklesem siz de beni destekler misiniz?:)
adım esra,
diyetisyene başladım 2 ay önce.her cuma sabahı tartı günüm.o yüzden yabancılık çekmem:)

Slm kizlar
Gecen hafta 97.4
Bu hafta 97.0
Fark -0.4

Aslinda dun 96.6ydim ama mercimekler sisirdi sanirim. Olsun cok lezzetliydiler 😂

Gecmis olsun cnm

İyi aksamlar kizlar nasılsınız coook eskilerdenim verdim aldım doğurdum aldım yeniden aranıza katılmaya geldim vee zirve ye oynuyorum 100 kilo olmuşum inş veririm hiç 3.lu rakamlara gelmemiştim moralim bozuk 3. Bebeğim 10 aylık olduu inş yeniden birbirimize destekle veririz

İyi aksamlar kizlar nasılsınız coook eskilerdenim verdim aldım doğurdum aldım yeniden aranıza katılmaya geldim vee zirve ye oynuyorum 100 kilo olmuşum inş veririm hiç 3.lu rakamlara gelmemiştim moralim bozuk 3. Bebeğim 10 aylık olduu inş yeniden birbirimize destekle veririz

hoşgeldin canım. hadi hep birlikte verelim şu kiloları :halay::KK200:

Back
X