- 11 Nisan 2007
- 87.277
- 512.157
- 1.223
Bonus menüleri hangi yakaya yazıyon göremedim hiç bir yerde
Yazsam görürdün kuzum. Başka bi yere menü yazmuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bonus menüleri hangi yakaya yazıyon göremedim hiç bir yerde
Bugun 95.5 ciktim cnmtartı durumun nasıl geçmişte baktım göremedim canım
bekliyorum senden ve diğer arkadaşlardanYazsam görürdün kuzum. Başka bi yere menü yazmuyorum.
ooo maşallah kadın eriyorduBugun 95.5 ciktim cnm![]()
Harikasin cok takdir ettim seni. Bende yaklasik 3 yildir onlisansi lisansa tamamlicam sözde. Neden uyuşukluğumdan. Şimdi iki cocukla harika tamamlarimYa çok teşekkür ederim sağolun
bengisu022 kuzum aynı zamanda açık lise içinde kayıt yaptırdım neyi nasıl yapıcam bilmiyorum.
Eski halimi 1,5 sene önceki halimi çok özledim.
İnş yeniden onu yakalamak istiyorum.
baharnaz
Tgcervanne0133 sizide pek özledim
@zeze_84 senide
Yazmadığım ama özlediğim başkalarıda var fil hafızası istemsiz kullandığım bir organ özelliği.
Unutmadim canim arim balim :)Etiketimi hissetmeyen bahar unutucam bende senibaharnaz
Teşekkür ederim öncelikle gayet iyiyim,tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyoruzMerhaba kimler nasil kac kilolarda merak ediyorum insallah herkes iyidir (tanidigim tanimadigim)
Saglikla gelsin bebegin insallah dogumdan sonra baslarsinTeşekkür ederim öncelikle gayet iyiyim,tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyoruz
Tam tamına 84 kiloyum..ahanda böle 84..
Ocaktan sonra start vermek üzere şimdilik takipteyim![]()
Ayni kilodayiz :) bu kadar serbest gezdikten sonra burdayim yineevet bugün bismillah diyip kaçamaksız, aman bundan nolacak , bu seferlikten bişy olmaz demeden
eski formda başlamaya çalıştım bakalım
sabah yoğurt kürüne başladım,
ayran kürü
kahvaltı geç yaptım : 1 haşlanmış yumurta - 30 gr peynir - salatalık - biber - 5 zeytin
ara öğün sütlü filtre kahve - 1 çorba kaşığı leblebi
1 fincan kuru dut
akşam yemeği : 1 tabak sarımsak yoğurtlı brokoli - 3 kaşık pilav - 3 kaşık et sote - salata
oğlumun zoruyla 1 top dondurma