• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus hayırlı olsun ehliyetin inş yakışır arkadasima
Bende artık menu paylaşitim
Hastalik slagin çocuklar dr işleri buhara
Yoğunum
Bu cuma tartılırom
Bende ne zaman listeye giriliyo aceba 2 hafta bildirimden sonramiydi

Selam canlar nasılsınız büyük kuzu bugün okula gitti inşallah rahatsızlanmaz yeniden, küçük kuzu evde benimle hala, bir deri bir kemik kaldı hemende kilo verdi birde anası zayıflasa ne kadarda dikkat etsem kilo oynamıyor ama iki kurabiye yiyince gene kilo artıyor anlamadım gitti kitlendi gene irademde sıfır zaten nerde o eski iradeli ben...

Bonus canım cok sevindim hadi bir gayret et öğrenince diyeceksin anaa bumuydu ne kadan kolaymis araba surmek :halay:

Selam en hat içinden kahvaltı yaptım.şimdi de ara ogün kuru incir ve kuru dur yiyorum.akşama da Allah kesimdir.
ISILDURU ISILDURU geçmiş olsun kızına çocuk hafta olunca anne çok yipraniyo.benimki de geçen hafta perişan etti beni. Bonus Bonus ehliyet alma na çok sevindim.hiç gözünde büyütme çok rahat sürer öğrenirken.direksiyon başına geçince gerişi geliyo (acemi şoföründen not)ben on yıl önce ehliyet almıştım.ara ara sürüş denemeleri yapyrdm eşim yaşımdayken.tam trafiğe çıkacak kan gebe olduğumu öğrenince ara verdim.o zamandan beri daha yeni trafiğe tek cikiyrm.boşuna beklemisim bu kadar diyorum.öyle bi rahatla anlatmama yasaman lazım:)

Ya çok teşekkür ederim sağolun 💜

bengisu022 bengisu022 kuzum aynı zamanda açık lise içinde kayıt yaptırdım neyi nasıl yapıcam bilmiyorum.
Harikasin cok takdir ettim seni. Bende yaklasik 3 yildir onlisansi lisansa tamamlicam sözde. Neden uyuşukluğumdan. Şimdi iki cocukla harika tamamlarim :D ama cidden bu sefee dgs kacirmamam lazim...

Merhaba kimler nasil kac kilolarda merak ediyorum insallah herkes iyidir (tanidigim tanimadigim)
Teşekkür ederim öncelikle gayet iyiyim,tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyoruz :KK70:
Tam tamına 84 kiloyum..ahanda böle 84..
Ocaktan sonra start vermek üzere şimdilik takipteyim :KK66::anneadayı:

evet bugün bismillah diyip kaçamaksız, aman bundan nolacak , bu seferlikten bişy olmaz demeden
eski formda başlamaya çalıştım bakalım

sabah yoğurt kürüne başladım,
ayran kürü

kahvaltı geç yaptım : 1 haşlanmış yumurta - 30 gr peynir - salatalık - biber - 5 zeytin

ara öğün sütlü filtre kahve - 1 çorba kaşığı leblebi

1 fincan kuru dut

akşam yemeği : 1 tabak sarımsak yoğurtlı brokoli - 3 kaşık pilav - 3 kaşık et sote - salata

oğlumun zoruyla 1 top dondurma

evet bugün bismillah diyip kaçamaksız, aman bundan nolacak , bu seferlikten bişy olmaz demeden
eski formda başlamaya çalıştım bakalım

sabah yoğurt kürüne başladım,
ayran kürü

kahvaltı geç yaptım : 1 haşlanmış yumurta - 30 gr peynir - salatalık - biber - 5 zeytin

ara öğün sütlü filtre kahve - 1 çorba kaşığı leblebi

1 fincan kuru dut

akşam yemeği : 1 tabak sarımsak yoğurtlı brokoli - 3 kaşık pilav - 3 kaşık et sote - salata

oğlumun zoruyla 1 top dondurma
Ayni kilodayiz :) bu kadar serbest gezdikten sonra burdayim yine

Günaydın dünkü menü;
Sabah iki ince dilim ekşi mayalı ekmek arası beyaz peynirli tost,yanına bol yeşil salata 2-3 zeytin
ara 1 ayran 2 kayısı
ögle yarım kase domates çorba,5 kaşık barbunya 1 kase salata
ara 1 kutu süt yarım çay bardagı beyaz leblebi
akşam kabak yemegi yanına salata ve yogurt
akşam 1 bardak sodalı ayran
şişim bu ara bakalım inşallah geçicidir.Sizlerin menüleri nerde bakalım :)

Slm kizlar
Dun menu verememistim.
09.00 filtre kahve
12.00 domates salatalik peynir 5 zeytin 1kucuk kap findik
19.00 resim
23.30 filtre kahve
20191008_191000.webp

Back
X