Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selammm ben geldim. Yarış yok dimi☺ ben bu aralar bazı sağlık sorunları sebebiyle takılı kaldım . o nedenle grubumdan çıkmak durumunda kaldım. Salı günü bir doktor randevum var , inşallah cuma günü ben de menü paylaşmaya başlarım inşallah. Burada da cumaları kilo bildiriliyor galiba.. Ama ben 90+ değilim 71 ile 74 arası dönüp duruyorum uzun zamandır. Bir dahaki cuma bildirim yapıp başlayayım ne de olsa artı da olsa takımı zora düşürme durumu olmayacak
Hosgeldin babysi.azmin daim olsun.gecmis olsun bu arada.hedefin kac

Slm kızlar bende araniza katilabilirmiyim. Daha önce cuma takimlarindaydim cok da güzel kilo verdim ama çocuk tedavisi ve onun sonrasindada gecirdigim bir hastalik nedeniyle 1 ay hastanede 2 ay evde yattim ve eski kiloma geldim.

Kızlar onuncu takımdaki arkadaşlar bilir her zaman söylerim kilom benim 6 aydır aynı ama sürekli inceliyorum diye ,en son 2 ay önce 89 santimdi belim ve Ben küstüm artık mezuralara, iki aydır belimi ölçmüyordum,az önce çocuğumla oynarken mezure buldum bakayım dedim inanamıyorum 81 santim belim 81 ,ve 8 santim incelmişim Ama kilom aynı Ha ha ha ha ha😅😅

Günaydın mutlu haftalar
IMG-20191021-WA0012.webp

Slm kızlar bende araniza katilabilirmiyim. Daha önce cuma takimlarindaydim cok da güzel kilo verdim ama çocuk tedavisi ve onun sonrasindada gecirdigim bir hastalik nedeniyle 1 ay hastanede 2 ay evde yattim ve eski kiloma geldim.
Hos gelsin kuzum naptin nasılsın

Gecmis olsun. Nesi var cocuklarin?bizde kurtulamadık hastaliklardan
Canim öksürük halsirik burun akintisi
Surup bitiyo 1 hafta sonra hastayiz
En son gittiginizde dedim hep hastayiz hic gecmiyor
Kan aldilar ciğerfilmi cektiler
Hem kanda hem cigerde enfeksiyon cikti
Şurupverdi ictik gecti 3 gün oldu yine hapsirik var bezdim
Salgin gecmio çocuklar hastalanmasin bütün ev düzen alt üst oluyo
Evet ya bide diş cikiyo oglanin bi yandan :(

Evet ya bide diş cikiyo oglanin bi yandan :KK43:
Ayni bizimde. Gecen ay kan da enfeksiyon vardi ateslenip havale gecirdi. Bu ay once ben hastalandim sonrada kız. Kac gun oldu hâlâ öksürük var. Ne olcak kuduruk gibi durmuyo yerinde hep terliyor farkedemiyorum surekli kurutuyo bazen uzerinde

Ayni bizimde. Gecen ay kan da enfeksiyon vardi ateslenip havale gecirdi. Bu ay once ben hastalandim sonrada kız. Kac gun oldu hâlâ öksürük var. Ne olcak kuduruk gibi durmuyo yerinde hep terliyor farkedemiyorum surekli kurutuyo bazen uzerinde
Canim ben surekli takip de ediyorum inan
Isi gücü biraktim nerdeyse saat basi tere bakiyorum
Bence havada var mikrop

Evet ya bide diş cikiyo oglanin bi yandan :(
Bizimde burun akıntısı geçmedi
Kaç aylık dış bizimkide cikariyo
10 aylik bizkmki

Canim ben surekli takip de ediyorum inan
Isi gücü biraktim nerdeyse saat basi tere bakiyorum
Bence havada var mikrop
Oyle zaten. Hic ekim ayi boyle sicak gormedim daha once. Bazilari hala kisa kollu giydiriyor cocuklara kafalarda karisik. Yagmur yagip mikroplar kirilmadiki şöyle.

Konuşma durumları ne durumda kreşe verememistin en son

Back
X