Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

El kadar çocuk kıyafetlerinin bizimkilerle yarışıyor olması hatta bazen kat kat fazla olmasını aklım almıyor.. bugün 3-5 parca şeye verdiğim paraya inanamadım gerçekten..
çok çocuklu ailelere Allah yardım etsin ne deyim..
Amin. Ailem bana destek olmasa ben hicbisey yapamazdim. Bugun bile annem yusraya birsey almis getirmis 60 tl ya

Bende sezeryanliyim. Tarihin belli mi? Benim henuz belirlenmedi, bebek beklerse 39 hafta dolsun istiyorum...

Yusra asiri kiskanc ve daha kucuk oldugu icin endiselerim var. Psikolojik olarak nasil etkilenecek. Suan bile asiri inatci, dedigim dedik zapt edemiyoruz. Yeni yeni konuşmaya cabaliyor
6 ocak demişti bana da..
Erva da fazla kiskanc degil ama asiri aktif bi cocuk,ele avuca sigmayan türden :KK30: ben hamile oldugumu ogrendigimden beri surekli kardeşin olacak,bak bu sana küçülmüş kardeşin giysin,bak bunu kardeşine alalım mı diyerek alıştırmaya çalışıyorum kendimce..
Benim de endişem sevecem diye bebeklerine yaptıklarını yapmak istemesi,Allah muhafaza..o yüzden gözümden ayırmamam lazım..
Yusra ya gelince,kıskançlıktan konuşması etkilenebilir diye endiseleniyosun sanırım ama alışacaktır zamanla.endiselenme birazcık zaman sadece..

Amin. Ailem bana destek olmasa ben hicbisey yapamazdim. Bugun bile annem yusraya birsey almis getirmis 60 tl ya
bende eşofman tarzı birşey beğendim 60 tlydi..
Usulca bıraktım öncelikli olanları aldım ne yapim..
Allahtan daha ben bunu giymem diye tutturmalar başlamadı.. :oops:

6 ocak demişti bana da..
Erva da fazla kiskanc degil ama asiri aktif bi cocuk,ele avuca sigmayan türden :KK30: ben hamile oldugumu ogrendigimden beri surekli kardeşin olacak,bak bu sana küçülmüş kardeşin giysin,bak bunu kardeşine alalım mı diyerek alıştırmaya çalışıyorum kendimce..
Benim de endişem sevecem diye bebeklerine yaptıklarını yapmak istemesi,Allah muhafaza..o yüzden gözümden ayırmamam lazım..
Yusra ya gelince,kıskançlıktan konuşması etkilenebilir diye endiseleniyosun sanırım ama alışacaktır zamanla.endiselenme birazcık zaman sadece..
Kucuk oldugu icin hicbirseyden anlamiyor. Sevmek dövmek farkinda bile degil :(

Kucuk oldugu icin hicbirseyden anlamiyor. Sevmek dövmek farkinda bile degil :KK43:
Yavrum ya kıyamam,olan oldu ama keşke aralarında en az bizimki gibi 4 sene olaydı..
Arkadaşımın kızı emzik emmeye,altına yeniden yapmaya başlamıştı kıskançlıktan.. umarım siz kolay atlatırsınız canım.

Yavrum ya kıyamam,olan oldu ama keşke aralarında en az bizimki gibi 4 sene olaydı..
Arkadaşımın kızı emzik emmeye,altına yeniden yapmaya başlamıştı kıskançlıktan.. umarım siz kolay atlatırsınız canım.
İste bana bunlari anlatiyorlar daha da etkileniyorum...

Kızlar sizde olmasanız kimse yazmayacak. İlk baktığımda sayfaya telefondan bakıyorum acaba yalnış konuya mi geldim demiştim. İkiniz bebekler hakkında konuşuyordunuz. Çok heyecanlı bir dönem. Rabbim kolay atlatmanızı nasip etsin. Herşey çok pahalı indirimleri gözleyin , unisex kıyafet ve ayakkabı düşünün. Benimkilerin cinsiyetleri farklı ortak renk alıyorum aralarında bir buçuk yaş var.hemen büyüyorlar. Rabbim çocuklara sağlık versin iyi insanlarla karşılaştırsın.🙏

Kızlar sizde olmasanız kimse yazmayacak. İlk baktığımda sayfaya telefondan bakıyorum acaba yalnış konuya mi geldim demiştim. İkiniz bebekler hakkında konuşuyordunuz. Çok heyecanlı bir dönem. Rabbim kolay atlatmanızı nasip etsin. Herşey çok pahalı indirimleri gözleyin , unisex kıyafet ve ayakkabı düşünün. Benimkilerin cinsiyetleri farklı ortak renk alıyorum aralarında bir buçuk yaş var.hemen büyüyorlar. Rabbim çocuklara sağlık versin iyi insanlarla karşılaştırsın.🙏
Teşekkür ederiz canım.. kiyafet hallediliyor bi sekilde ama bez ve ıslak mendilden muzdaribim:KK61:

Iyi aksamlar bugunun menusu

10da sade Turk kahvesi
12.30 kah.3 has yumurta 9 zeytin dom ceviz
Ara filtre kahve
Aksam 7,30
Etli bamyalı nohut ulgur pilavı salata tursu

Okuldan cok gec cıkyrm.6 da cıkıyrm yemegi sabahtan yapyrm ama yine de sofrayı kurana kadar 7 oluyo

El kadar çocuk kıyafetlerinin bizimkilerle yarışıyor olması hatta bazen kat kat fazla olmasını aklım almıyor.. bugün 3-5 parca şeye verdiğim paraya inanamadım gerçekten..
çok çocuklu ailelere Allah yardım etsin ne deyim..
Ben ilkinin kiyafetlerini hep sakladim. 3 cocuk istedigim icin hicbirsey vermedim.simdi 1.nin kiyafetlerini 3.ye bile giydiriyorum. Meryemin kuculenlerini veriyorum artik yeter 😂 Allahtan ucude kiz olduda renk sıkıntim olmadi

Iyi aksamlar bugunun menusu

10da sade Turk kahvesi
12.30 kah.3 has yumurta 9 zeytin dom ceviz
Ara filtre kahve
Aksam 7,30
Etli bamyalı nohut ulgur pilavı salata tursu

Okuldan cok gec cıkyrm.6 da cıkıyrm yemegi sabahtan yapyrm ama yine de sofrayı kurana kadar 7 oluyo
Aflyet olsun. Zaman hizla akip gidiyor . Kis da kapida . Benim de kahvalti yapma firsatim yok. 3 cocuk giydir beslenme hazırla kendin giyin 1 saat anca yetiyor daha da erken kalkamam kahvaltı canım istemez . Bakalım yarım 7 saat ders var 2 de evdeyim. Acaba yanıma kuruyemiş mi alsam napsam. Çay da yok okulda katılmadım. Belki sıcak su götürürüm onunla kuruyemiş yerim.

Sen de sofraya hazır malzemeleri koysan tursu. Ben hemen sofraya konacak kapaklı cam kaba tursuyu hazır ediyorum.Salata malz. Önceden yıkayıp hazırlasan hemen doğrarsın. tabak hemen konulur belki daha hızlı olur . İşin kolaylaşır.

İki gün kahvaltıda 3 yumurta peynir vs yedim.
Akşamda bamya bulgur yoğurt.
Su içemedim saatlere alışamadım.

Dün

11.00
2 yumurta sucuklu
Beyaz ve tulum peynir 1 tane karper
Bol domates biber

17:00 kahve

18:00

Akşam yoğurtlu kabak + baharatlı tavuk
suyu önceki güne göre artırdım biraz

Benim ikiside kız. İkinci degismezse :D araları 32 ay olacak. Benimde kiyafet sikintim cok yok. Ama baska borclar cikti ortaya. Vardir Rabbimin bildiği

Bugün ne yedim
(Hacamat olduğum için hayvansal gıda perhizi vardı)

11.30
Kavrulmuş kırmızı biber
Zeytinyağlı karnabahar
10 tane falan yeşil zeytin
Sivri biber, bol ceviz fındık
1 tatlı kaşığı tahin

19.00
Kabak sote, bulgur pilavı.

Suyu az içtim.
Hacamat cok iyi olmuş. Ruhende iyi gelir inşallah

Back
X