Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatil gününe denk gelmesinde canım benim 29 ekim doğum günüm, annem diyor hastanede doktor yoktu ayy ne ürpertici:)
yok ya Perşembe gunune denk geliyor zaten benim planli sezeryan olcak. Doktorum onaylamazsa baska tarih olur. 29 şubat olmasinda:D Allah hayirlisini versin tabi oncelikle

Oy masallah kuzuma. Bildirim gelmiyor bu sayfadan maşallah bizim mart analari oyle cok konusuyorki hep onlarla doluyo bildirimlerim.
1 ocak harika bir tarih.
Bende bastan 39u bitirmeyi bekleriz diyodum. Malum deli manyak ben kafamda kurmaya basladim bu aralar, kizim kakasini yapmisti. Annem 3. Sezeryan olup kardesimi 10 gun once dogurmasina ragmen o da kakasını yapmış. 38den sonra aliriz diyorum bende kendimce. Hatta kafamda tarih bile belirledim eşim kızıyor. 27 şubat regaip kandili, 38+2 oluyorum
Sağlıcakla gelsinler inşallah kızlarımız canim :KK36:

Günaydınlar melegim 2250 gr ve 45 cm olmus
:KK36:
Doktor 2.sezeryan olduğu için 38 den sonra alalım,kanala inerse sıkıntı yaşarız dedi..38 erken degilmi bilemedim.
he bu arada 38+1de yani 1 ocakta buluşacağız prensesimle..:KK200:
Benim kızda 38 de doğdu.gayatte iyiydi maşallah sağlıkla doğsun da ay ne heyecan 3.yu yapsam mi ki🤣

Günaydınlar melegim 2250 gr ve 45 cm olmus
:KK36:
Doktor 2.sezeryan olduğu için 38 den sonra alalım,kanala inerse sıkıntı yaşarız dedi..38 erken degilmi bilemedim.
he bu arada 38+1de yani 1 ocakta buluşacağız prensesimle..:KK200:
Sezeryanda 38 alirlar cnm genelde gayet normal endiselenme ❤
Bu arada cümleten selamun aleykum her zamanki gibi dan diye girdim.

Yarin kızım emar çekilecek. Duaniza talibim, çok stresliyim. İnsallah temiz cikar ve kolay atlatiriz
Insallah temiz gelir cnm sonuclarin 😙
Yusra olacaktı demistim ama karar değişti:))
Elif Zehra olacak ınşallah :KK39:
Hayirli olsun cnm ismi ❤

Back
X